akjam Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Stanley - wpadnij kiedyś na zlota w skórach To nie skóra... tylko błyszczący Latex... :sick3: co że teraz to niby się nie podoba przy ludziach a w domu to co innego biedny stan sso tyyy gadaszzzz ?!? my jesteśmy normalni Jasssne Taaaa.....
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 akjam - chodzi o jedno piwko - i mam dla Ciebie karty klubowe No właśnie miałem o to pytać. Gdzie ten grillllllllll????? spotykamy się standardowo na Arenie
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 no co, nic nie wiesz? Basia dzisiaj ma męczyć Twoją parówkę
akjam Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 akjam - chodzi o jedno piwko - i mam dla Ciebie karty klubowe No właśnie miałem o to pytać. Gdzie ten grillllllllll????? spotykamy się standardowo na Arenie No to jak coś to będę dzwonił gdybym się spóźnił. :gwizdanie: no co, nic nie wiesz? Basia dzisiaj ma męczyć Twoją parówkę Stan zawsze dowiaduje się na końcu...
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Keżorek, chyba wpadniesz z Królem :gwizdanie: Ps. dzisiaj po grillu nie ma żadnego pijaństwa no chyba że Wy coś wymyślicie, ja odpadam
keżor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 jak narazie to jestem umówiony na popołudniu :gwizdanie: wkoncu jutro grill , ale jeszcze sie zobaczy. ale pewnie mnie nie będzie
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 jak narazie to jestem umówiony na popołudniu :gwizdanie: wkoncu jutro grill , ale jeszcze sie zobaczy. ale pewnie mnie nie będzie no jutro to jutro a dzisiaj to dzisiaj ja tam nie widzę problemu żeby być na grillu dzisiaj i jutro
Kanar Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 hej ho Bulczas fakt faktem kiedyś Acer to była kupa niestety ale tak jak mówiłem ostatnio poprawili jakość i nie odbiegają już znacząco od reszty.. co do lapka ja zdecydowałem się na Samsunga R522 http://allegro.pl/item1007869197_r530_t6600_2_2ghz_15_6_4_500_win7_nv310m_okazja.html ten jest dosyć podobny do mojego, tylko białe wnętrze jest generalnie jakościowo to wszystkie laptopy już oferują poobną niezawodnośći podobne parametry za podobną cenę (no chyba że kogoś najdzie na jakiegoś mediona firsta itp ). Jedyne kryterium na które warto zwrócić uwage to karta graficzna http://www.notebookcheck.pl/Mobilne-karty-graficzne-rozpiska-osiagow.1174.0.html tu masz ranking aktualizowany na bieżąco i im wyżej jest karta tym lepiej. Uwaga - podczas pisania wysłano 20 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? hahahaha rekord Mój radeon 4650 jest teraz na 50 miejscu a wszystkie gry lecą w pełnych detalach podsumowując to jeśli podoba Ci się ten lenovo to pewnie będziesz zadowolony, ale myśle że ja brałbym acera
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 jak narazie to jestem umówiony na popołudniu :gwizdanie: wkoncu jutro grill , ale jeszcze sie zobaczy. ale pewnie mnie nie będzie no jutro to jutro a dzisiaj to dzisiaj ja tam nie widzę problemu żeby być na grillu dzisiaj i jutro bogatemu nie zabronisz :gwizdanie:
akjam Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 jak narazie to jestem umówiony na popołudniu :gwizdanie: wkoncu jutro grill , ale jeszcze sie zobaczy. ale pewnie mnie nie będzie no jutro to jutro a dzisiaj to dzisiaj ja tam nie widzę problemu żeby być na grillu dzisiaj i jutro bogatemu nie zabronisz :gwizdanie: :naughty:
Pucek Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 jak narazie to jestem umówiony na popołudniu :gwizdanie: wkoncu jutro grill , ale jeszcze sie zobaczy. ale pewnie mnie nie będzie no jutro to jutro a dzisiaj to dzisiaj ja tam nie widzę problemu żeby być na grillu dzisiaj i jutro bogatemu nie zabronisz :gwizdanie: i kto to mówi ja jeżdżę B7? :gwizdanie:
akjam Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 jak narazie to jestem umówiony na popołudniu :gwizdanie: wkoncu jutro grill , ale jeszcze sie zobaczy. ale pewnie mnie nie będzie no jutro to jutro a dzisiaj to dzisiaj ja tam nie widzę problemu żeby być na grillu dzisiaj i jutro bogatemu nie zabronisz :gwizdanie: i kto to mówi ja jeżdżę B7? :gwizdanie: :polew: No a kto zmienia przepływki jak skarpetki? :polew:
Adrenalina Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 siema chłoooopooki :hi: no i następny się nie przywita :bicz3: ja nie mogę, co za ludzie :doh1:
Rekomendowane odpowiedzi