Kędzior Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Ja też spadam do wyra powoli ale jestem głodny
gregory Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Ja też spadam do wyra powoli ale jestem głodny U Keżora na grillu zostały 3 kiełbaski :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 wróciłem suka dobrze ładuje, było git, tylko matka trochę panikowała
A-rek Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 nie pytam sie jak wam minal week bo widzialem fotki. ja tez dopiero dzisiaj jestem w stanie wsiąść za kierownice :>
Seski Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 nie pytam sie jak wam minal week bo widzialem fotki. ja tez dopiero dzisiaj jestem w stanie wsiąść za kierownice :> no było dobrze [br]Dopisany: 03 Maj 2010, 10:58_________________________________________________ z rana dobry
Seski Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 będziemy się tak cały czas witać? :gwizdanie:
Mario22 Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 [br]Dopisany: 03 Maj 2010, 12:14_________________________________________________ będziemy się tak cały czas witać? :gwizdanie: Aco nam innego pozostało w ten nudny ponury weekend...
Kanar Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 jak sie komuś nudzi to może mi znaleźć sposób na zdjęcie dekorów z dechy rozdzielczej bo powoli mnie to zaczyna przerastać.. chciałbym osobiście poznać gościa który to wymyślił i mu powiedzieć że powinien w daewoo pracować a nie w audi
diman Opublikowano 3 Maja 2010 Opublikowano 3 Maja 2010 no to jak sie wszyscy witaja to i ja sie przywitam :gwizdanie: jak tam wytrzeźwieliście juz po weekendzie bo ja juz nie chce wiecej takich dlugich weekendów bo nie wyrabiam juz
Rekomendowane odpowiedzi