stanley Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 nie wierzę, że potrafisz bawić sie bez alko.... ja też :polew: poprostu niechcę wszystkiego pamiętać co robiłem :polew: dobrze robisz
Kędzior Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 nie wierzę, że potrafisz bawić sie bez alko.... ja też :polew: poprostu niechcę wszystkiego pamiętać co robiłem :polew: dobrze robisz ty masz chyba podobny styl ok uciekam narka
Kanar Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 w ten mega za***isty poranek Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? no czy tu już nawet rano nic napisać nie można??
Miszka82 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 w ten mega za***isty poranek Uwaga - podczas pisania wysłano nową odpowiedź, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? no czy tu już nawet rano nic napisać nie można?? musisz się odpowiednio wstrzelić
Kanar Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 ostatnio to mam wrażenie że ktoś pilnuje czy sie pojawiam na forum czy nie i jak jestem to celowo pisze tyle żebym sie nie zdążył wstrzelić.... figlarze
Adrenalina Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 tak, tak Kanar, wszyscy czekamy wyłącznie na Ciebie
Kanar Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 wiedziałem http://www.youtube.com/watch?v=mSjeTFx5JI4&feature=player_embedded chłopaczki z sąsiedztwa
akjam Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Już dwie godziny w robocie i dopiero teraz mam czas na logowanie i śniadanko...
stanley Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 musze poszukać innej roboty, najlepiej leżenie i oglądanie telewizji ( oczywiście dobrze płatne)
akjam Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 musze poszukać innej roboty, jalepiej leżenie i oglądanie telewizji ( oczywiście dobrze płatne) Jakbyś coś znalazł to daj znać bo też bym na taką zmienił...
Miszka82 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 musze poszukać innej roboty, jalepiej leżenie i oglądanie telewizji ( oczywiście dobrze płatne) Jakbyś coś znalazł to daj znać bo też bym na taką zmienił... mnie też weźcie pod uwagę
stanley Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 musze poszukać innej roboty, jalepiej leżenie i oglądanie telewizji ( oczywiście dobrze płatne) Jakbyś coś znalazł to daj znać bo też bym na taką zmienił... mnie też weźcie pod uwagę ty już masz taką robotę
Miszka82 Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 musze poszukać innej roboty, jalepiej leżenie i oglądanie telewizji ( oczywiście dobrze płatne) Jakbyś coś znalazł to daj znać bo też bym na taką zmienił... mnie też weźcie pod uwagę ty już masz taką robotę oj dzieci, to że siedzę dużo przed kompem i netem to nie znaczy,że nic nie robię, na pewno nie jest to ciężka robota ale nudna bo "home office" okazało się zdecydowanie nie dla mnie wolę więcej w terenie przebywać niż przy kompie no ale pracuję nad tym :gwizdanie: zdupcam bo mam spotkanie zaraz z kontrahentem i po wtyczki do ledów [br]Dopisany: 05 Maj 2010, 10:56_________________________________________________
A-rek Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 ja od rana bylem na badaniach psychiatrycznych ale skoro mnie wypuscili to znaczy ze wszystko ze mna ok :> no i spadam do roboty
Rekomendowane odpowiedzi