stanley Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 z rana od wczoraj nic nie jadłem ( jedynie zapiekankę, którą podobno z Kędziorem kupiliśmy w żabce w niedzielę) beda rzygoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Stan życie jest trudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 mam nadzieję że projekt skończony :gwizdanie: skończony skończony znów będzie "5" :kox:[br]Dopisany: 11 Maj 2010, 09:14_________________________________________________Gdzie jest Max- nasz bankowiec... bo ja zaraz spalę to ING:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Gdzie jest Max- nasz bankowiec... bo ja zaraz spalę to ING:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Gdzie jest Max- nasz bankowiec... bo ja zaraz spalę to ING:/ Max nie pracuje w ING, w ING pracuje wodzunio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Gdzie jest Max- nasz bankowiec... bo ja zaraz spalę to ING:/ Max nie pracuje w ING, w ING pracuje wodzunio Max w Citi pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 dostałem kamieniem w szybe na średnicówce, ceny wymiany zaczynają się od 405zł żeby było śmieszniej nie dostałem jeszcze wypłaty za marzec i kwiecień a o premii za kwiecień marzec i luty to już moge zapomnieć. z dniem dzisiejszym przesiadam się na autobus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 kanar ja płaciłem 300 z wymianą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 kanar ja płaciłem 300 z wymianą :gwizdanie: Passat ojca właśnie stoi na warsztacie - wymiana z AC - 560 zł ale bezgotówkowo :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 , chyba będzie kolejny spot bez auta niestety ;( ale koła już czekają , także jak dostane auto to już wpadam na spota na prosiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanar Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 kanar ja płaciłem 300 z wymianą :gwizdanie: gdzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 kanar ja płaciłem 300 z wymianą :gwizdanie: gdzie?? w tesco na hali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 kanar ja płaciłem 300 z wymianą :gwizdanie: gdzie?? zadzwoń tutaj 032-781-57-53 to jest w Katosach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Kanar, gdzie Ty szukasz tak drogich szyb :gwizdanie: na trasie Żory-Pawłowice znajduje się dobry zakład który za szybę z wymianą chce 340 zł, szyba firmy nordglass więc rozejrzyj się lepiej bo przepłacisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 la dzień dobryy ale jestem umęczony to ogień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 la dzień dobryy ale jestem umęczony to ogień dwa dni popił i teraz będzie tydzień zdychał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 la dzień dobryy ale jestem umęczony to ogień dwa dni popił i teraz będzie tydzień zdychał starość nieradość dobry kawałek Pokój Z Widokiem Na Wojnę - Gra pozorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 no mi się ostatnio trochę inny kawałek podoba :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 po trupach do celu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi