Adrenalina Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 jakoś średnio lubie kalibra :gwizdanie: coś w temacie: '...masz w sobie coś co sprawia, że ci nigdy nie odmawiam...'
Kędzior Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 a to znacie?? YouTube - Broadcast Yourself.
krolu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 a to znacie?? YouTube - Broadcast Yourself. nie ale to napewno parapaprapprpapa
stanley Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 a to znacie?? YouTube - Broadcast Yourself. nie ale to napewno parapaprapprpapa
Kędzior Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 a to znacie?? YouTube - Broadcast Yourself. nie ale to napewno parapaprapprpapa ta wersja mi się bardziej podobaaa Homer Simpson - Afroman - Because I Got High :decayed:
krolu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 ale przypadkiem na YT trafiło się to Dj buhh Tede & kołcz - Pęknięty jeż (bezele hymn ) omg jak ja tego dawno nie słyszałem :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 za niedługo będę też koksił [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 18:53_________________________________________________ ale przypadkiem na YT trafiło się to Dj buhh Tede & kołcz - Pęknięty jeż (bezele hymn ) omg jak ja tego dawno nie słyszałem :polew: :polew: hehe imprezowo
Adrenalina Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 ale przypadkiem na YT trafiło się to Dj buhh Tede & kołcz - Pęknięty jeż (bezele hymn ) omg jak ja tego dawno nie słyszałem :polew: :polew: my na sobotniej imprezce :kox:
stanley Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 ale przypadkiem na YT trafiło się to Dj buhh Tede & kołcz - Pęknięty jeż (bezele hymn ) omg jak ja tego dawno nie słyszałem :polew: :polew:
krolu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 ale przypadkiem na YT trafiło się to Dj buhh Tede & kołcz - Pęknięty jeż (bezele hymn ) omg jak ja tego dawno nie słyszałem :polew: :polew: my na sobotniej imprezce :kox: :?:
Adrenalina Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 ale przypadkiem na YT trafiło się to Dj buhh Tede & kołcz - Pęknięty jeż (bezele hymn ) omg jak ja tego dawno nie słyszałem :polew: :polew: my na sobotniej imprezce :kox: :?: co sie dziwisz ?
krolu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 ale przypadkiem na YT trafiło się to Dj buhh Tede & kołcz - Pęknięty jeż (bezele hymn ) omg jak ja tego dawno nie słyszałem :polew: :polew: my na sobotniej imprezce :kox: :?: co sie dziwisz ? nie ja po prostu nie pamiętam
Adrenalina Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 ale przypadkiem na YT trafiło się to Dj buhh Tede & kołcz - Pęknięty jeż (bezele hymn ) omg jak ja tego dawno nie słyszałem :polew: :polew: my na sobotniej imprezce :kox: :?: co sie dziwisz ? nie ja po prostu nie pamiętam bo w minioną sobotę bawiłeś się w innym miejscu
krolu Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 zawsze rano eee dzisiejszy odcinek na CANAL + jak Homer diagnozował czy jest alkoholikiem - pytanie było czy po alkoholu czuje się kimś innym :polew: [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 18:59_________________________________________________ bo w minioną sobotę bawiłeś się w innym miejscu aa ok źle cię zrozumiałem
Kędzior Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 eee dzisiejszy odcinek na CANAL + jak Homer diagnozował czy jest alkoholikiem - pytanie było czy po alkoholu czuje się kimś innym :polew: muszę wykupić C+
Kędzior Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Stan mi się ten kolo kojarzy z tobą :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi