Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 ja myślę tak, mecz zaczyna się 20:40, żeby nie oglądać tego na trzeźwo zapraszam na 19:00 - 19:30 - o 19:00 zaczyna się magazyn ligi mistrzów i wtedy można drinknąć trochę pod meczyk, na meczu się dobić i w zależności od humorów w miasto albo w las a gdzie ty w ogóle mieszkasz? :gwizdanie: najbardziej wysunięta na południe dzielnica Warszawy - Tychy
Pucek Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 widzę że jednak dziś balujecie tak jak mówiłem, do mnie nie dzwonić i nie pisać :> udanej zabawy, wpadnę tu wieczorem
krolu Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 ja myślę tak, mecz zaczyna się 20:40, żeby nie oglądać tego na trzeźwo zapraszam na 19:00 - 19:30 - o 19:00 zaczyna się magazyn ligi mistrzów i wtedy można drinknąć trochę pod meczyk, na meczu się dobić i w zależności od humorów w miasto albo w las a gdzie ty w ogóle mieszkasz? :gwizdanie: najbardziej wysunięta na południe dzielnica Warszawy - Tychy podaj adres na pw bo muszę tak jakoś trafić
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 ja myślę tak, mecz zaczyna się 20:40, żeby nie oglądać tego na trzeźwo zapraszam na 19:00 - 19:30 - o 19:00 zaczyna się magazyn ligi mistrzów i wtedy można drinknąć trochę pod meczyk, na meczu się dobić i w zależności od humorów w miasto albo w las a gdzie ty w ogóle mieszkasz? :gwizdanie: najbardziej wysunięta na południe dzielnica Warszawy - Tychy podaj adres na pw bo muszę tak jakoś trafić cały czas prosto :polew: :polew: Al Bielska 143 [br]Dopisany: 22 Maj 2010, 14:24_________________________________________________tak z innej beczki, jak myślicie opłacało się ? http://allegro.pl/item1049872039_225_45_17_continental_sport_contact_2_2szt.html
krolu Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 a możesz coś bliżej powiedzieć to jest ta trasa co na bielsko leci? i koło czego to jest mniej więcej, ja w ogóle nie znam tamtych rejonów..
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 a możesz coś bliżej powiedzieć to jest ta trasa co na bielsko leci? i koło czego to jest mniej więcej, ja w ogóle nie znam tamtych rejonów.. jak lecisz na bielsko to najprościej jest skręcić na Tychy- Czułów i lecisz cały czas prosto, wszystkie światła, ronda prosto - przelecisz całe miasto i za ostatnimi światłami masz po prawej biedronkę, za biedronką jakieś 200-250 m i robisz nawrotkę i jesteś u celu, jeśli byście wpadli wszyscy razem mogę po Was wyjechać ( ale to wtedy gdzie indziej sie ustawimy)
Adrenalina Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 ja myślę tak, mecz zaczyna się 20:40, żeby nie oglądać tego na trzeźwo zapraszam na 19:00 - 19:30 - o 19:00 zaczyna się magazyn ligi mistrzów i wtedy można drinknąć trochę pod meczyk, na meczu się dobić i w zależności od humorów w miasto albo w las a będzie wyświetlane coś oprócz meczyku...? :gwizdanie:
krolu Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 a możesz coś bliżej powiedzieć to jest ta trasa co na bielsko leci? i koło czego to jest mniej więcej, ja w ogóle nie znam tamtych rejonów.. jak lecisz na bielsko to najprościej jest skręcić na Tychy- Czułów i lecisz cały czas prosto, wszystkie światła, ronda prosto - przelecisz całe miasto i za ostatnimi światłami masz po prawej biedronkę, za biedronką jakieś 200-250 m i robisz nawrotkę i jesteś u celu, jeśli byście wpadli wszyscy razem mogę po Was wyjechać ( ale to wtedy gdzie indziej sie ustawimy) no czekam na info od stanleyow bo moge ich zabrac tylko jest ten problem, ze bede wczesniej wracał ;
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 ja myślę tak, mecz zaczyna się 20:40, żeby nie oglądać tego na trzeźwo zapraszam na 19:00 - 19:30 - o 19:00 zaczyna się magazyn ligi mistrzów i wtedy można drinknąć trochę pod meczyk, na meczu się dobić i w zależności od humorów w miasto albo w las a będzie wyświetlane coś oprócz meczyku...? :gwizdanie: I don't think so
keżor Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 siema dziewczyny , ja raczej dziś odpadam , jestem chory wc**j ;(
Adrenalina Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 a możesz coś bliżej powiedzieć to jest ta trasa co na bielsko leci? i koło czego to jest mniej więcej, ja w ogóle nie znam tamtych rejonów.. jak lecisz na bielsko to najprościej jest skręcić na Tychy- Czułów i lecisz cały czas prosto, wszystkie światła, ronda prosto - przelecisz całe miasto i za ostatnimi światłami masz po prawej biedronkę, za biedronką jakieś 200-250 m i robisz nawrotkę i jesteś u celu, jeśli byście wpadli wszyscy razem mogę po Was wyjechać ( ale to wtedy gdzie indziej sie ustawimy) no czekam na info od stanleyow bo moge ich zabrac tylko jest ten problem, ze bede wczesniej wracał ; wcześniej znaczy o której ?
krolu Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 ja myślę tak, mecz zaczyna się 20:40, żeby nie oglądać tego na trzeźwo zapraszam na 19:00 - 19:30 - o 19:00 zaczyna się magazyn ligi mistrzów i wtedy można drinknąć trochę pod meczyk, na meczu się dobić i w zależności od humorów w miasto albo w las a będzie wyświetlane coś oprócz meczyku...? :gwizdanie: I don't think so uffffffff już się bałem, że po meczu polecą klipy z polskim hip-hopem
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 siema dziewczyny , ja raczej dziś odpadam , jestem chory wc**j ;( keżor SS mało stresu dużo sportu to pomaga [br]Dopisany: 22 Maj 2010, 14:43_________________________________________________ ja myślę tak, mecz zaczyna się 20:40, żeby nie oglądać tego na trzeźwo zapraszam na 19:00 - 19:30 - o 19:00 zaczyna się magazyn ligi mistrzów i wtedy można drinknąć trochę pod meczyk, na meczu się dobić i w zależności od humorów w miasto albo w las a będzie wyświetlane coś oprócz meczyku...? :gwizdanie: I don't think so uffffffff już się bałem, że po meczu polecą klipy z polskim hip-hopem to w przerwie
krolu Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 a możesz coś bliżej powiedzieć to jest ta trasa co na bielsko leci? i koło czego to jest mniej więcej, ja w ogóle nie znam tamtych rejonów.. jak lecisz na bielsko to najprościej jest skręcić na Tychy- Czułów i lecisz cały czas prosto, wszystkie światła, ronda prosto - przelecisz całe miasto i za ostatnimi światłami masz po prawej biedronkę, za biedronką jakieś 200-250 m i robisz nawrotkę i jesteś u celu, jeśli byście wpadli wszyscy razem mogę po Was wyjechać ( ale to wtedy gdzie indziej sie ustawimy) no czekam na info od stanleyow bo moge ich zabrac tylko jest ten problem, ze bede wczesniej wracał ; wcześniej znaczy o której ? nie mam pojęcia... może koło 23... może koło 1... nie wiem naprawdę...
Adrenalina Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 siema dziewczyny , ja raczej dziś odpadam , jestem chory wc**j ;(
krolu Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 siema dziewczyny , ja raczej dziś odpadam , jestem chory wc**j ;( keżor SS mało stresu dużo sportu to pomaga [br]Dopisany: 22 Maj 2010, 14:43_________________________________________________ ja myślę tak, mecz zaczyna się 20:40, żeby nie oglądać tego na trzeźwo zapraszam na 19:00 - 19:30 - o 19:00 zaczyna się magazyn ligi mistrzów i wtedy można drinknąć trochę pod meczyk, na meczu się dobić i w zależności od humorów w miasto albo w las a będzie wyświetlane coś oprócz meczyku...? :gwizdanie: I don't think so uffffffff już się bałem, że po meczu polecą klipy z polskim hip-hopem to w przerwie to ja wskakuje na youtuba... poprzypominać sobie teksty :kox:[br]Dopisany: 22 Maj 2010, 14:45_________________________________________________ siema dziewczyny , ja raczej dziś odpadam , jestem chory wc**j ;(
Adrenalina Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 siema dziewczyny , ja raczej dziś odpadam , jestem chory wc**j ;( keżor SS mało stresu dużo sportu to pomaga [br] mało stresu dużo seksu - tak to leciało
keżor Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 siema dziewczyny , ja raczej dziś odpadam , jestem chory wc**j ;( keżor SS mało stresu dużo sportu to pomaga [br] mało stresu dużo seksu - tak to leciało dzięki , teraz to napewno nie wyzdrowieje , chociaż stresu mam mega mało
Miszka82 Opublikowano 22 Maja 2010 Opublikowano 22 Maja 2010 a mam tylko jedno pytanie i w zasadzie prośbę, bo mam stół ale taki wysoki a nie mam tzw ławy żeby przy kanapie sączyć driny a chyba lipa żeby każdy trzymał drina w łapie albo latał do stołu, ma ktoś z Was coś takiego jak np u Stanleyów :gwizdanie:[br]Dopisany: 22 Maj 2010, 14:50_________________________________________________ siema dziewczyny , ja raczej dziś odpadam , jestem chory wc**j ;( keżor SS mało stresu dużo sportu to pomaga [br] mało stresu dużo seksu - tak to leciało dzięki , teraz to napewno nie wyzdrowieje , chociaż stresu mam mega mało :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi