Miszka82 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 dobra to weź Krolu grylla najwyżej go nie zrobimy ja też spadam i do wieczora
Grisza79 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 z rańca Postaram się dziś być. Węgiel albo brykiet moge kupić... Ewentułalnie co jeszcze potrzeba ?
miron78 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 z rańca Postaram się dziś być. Węgiel albo brykiet moge kupić... Ewentułalnie co jeszcze potrzeba ? kup kiełbaski, pieczywo, wegiel, musztarde a my reszte zorganizujemy[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 13:30_________________________________________________Ps. Stanley - o ramkach doczytałeś ?
stanley Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 z rańca Postaram się dziś być. Węgiel albo brykiet moge kupić... Ewentułalnie co jeszcze potrzeba ? kup kiełbaski, pieczywo, wegiel, musztarde a my reszte zorganizujemy a Gliwice przywożą alkohol i odwożą po skończonej imprezie katowice do domów [br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 13:33_________________________________________________ z rańca Postaram się dziś być. Węgiel albo brykiet moge kupić... Ewentułalnie co jeszcze potrzeba ? kup kiełbaski, pieczywo, wegiel, musztarde a my reszte zorganizujemy[br]Dopisany: 15 Czerwiec 2010, 13:30_________________________________________________Ps. Stanley - o ramkach doczytałeś ? pewnie, że doczytałem ( rozłóż mi to na 10 rat po 0% ) :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 z rańca Postaram się dziś być. Węgiel albo brykiet moge kupić... Ewentułalnie co jeszcze potrzeba ? kup kiełbaski, pieczywo, wegiel, musztarde a my reszte zorganizujemy[br] :gwizdanie: a o komarach to już nikt nie pamięta ..... OFF'a albo coś trzeba kupić
keżor Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2010 Ewentułalnie co jeszcze potrzeba ? OFFFFFFFFFF a w ogóle to mam pytanie do was staruchów jakie OFE wybrać ? bo dostałem pismo , że bym musiał łaskawie coś wybrać :gwizdanie: wszedłem na jakieś rankingi i mi wychodzi ING albo Aviva a Wy staruchy kaj jesteście ? :cwaniak1:
stanley Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Ewentułalnie co jeszcze potrzeba ? OFFFFFFFFFF a w ogóle to mam pytanie do was staruchów jakie OFE wybrać ? bo dostałem pismo , że bym musiał łaskawie coś wybrać :gwizdanie: wszedłem na jakieś rankingi i mi wychodzi ING albo Aviva a Wy staruchy kaj jesteście ? :cwaniak1: ING
krolu Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Ewentułalnie co jeszcze potrzeba ? OFFFFFFFFFF a w ogóle to mam pytanie do was staruchów jakie OFE wybrać ? bo dostałem pismo , że bym musiał łaskawie coś wybrać :gwizdanie: wszedłem na jakieś rankingi i mi wychodzi ING albo Aviva a Wy staruchy kaj jesteście ? :cwaniak1: ja w ING...
Adrenalina Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Ewentułalnie co jeszcze potrzeba ? OFFFFFFFFFF a w ogóle to mam pytanie do was staruchów jakie OFE wybrać ? bo dostałem pismo , że bym musiał łaskawie coś wybrać :gwizdanie: wszedłem na jakieś rankingi i mi wychodzi ING albo Aviva a Wy staruchy kaj jesteście ? :cwaniak1: ja sie nie wypowiadam, bo widzę że zwracasz się do innego przedziału wiekowego
stanley Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Ewentułalnie co jeszcze potrzeba ? OFFFFFFFFFF a w ogóle to mam pytanie do was staruchów jakie OFE wybrać ? bo dostałem pismo , że bym musiał łaskawie coś wybrać :gwizdanie: wszedłem na jakieś rankingi i mi wychodzi ING albo Aviva a Wy staruchy kaj jesteście ? :cwaniak1: ja sie nie wypowiadam, bo widzę że zwracasz się do innego przedziału wiekowego do urodzonych po 75piątym roku :gwizdanie:
keżor Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2010 no dobra to se ING jebne :gwizdanie: coś dla Kędziora , znalezione w strefie śmiechu homer Simson żyje
Grisza79 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 no dobra to se ING jebne :gwizdanie: coś dla Kędziora , znalezione w strefie śmiechu homer Simson żyje DOBRE ..... :laghing2:
A4 Mario Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 no dobra to se ING jebne :gwizdanie: coś dla Kędziora , znalezione w strefie śmiechu homer Simson żyje :polew: Homer :polew: :polew: :polew:
stanley Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 no dobra to se ING jebne :gwizdanie: coś dla Kędziora , znalezione w strefie śmiechu homer Simson żyje DOBRE ..... :laghing2:
Kędzior Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 siemka ja póki co jestem w Aviva czy ki h*j ale też będę zmieniał na ING no dobra to se ING jebne :gwizdanie: coś dla Kędziora , znalezione w strefie śmiechu homer Simson żyje ejj ja jem :sick3:
Pucek Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Nawet ja Was dziś odwiedzę :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Nawet ja Was dziś odwiedzę :gwizdanie: no nie :polew: no to elegansio po upalamy twoje padło
OKO Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Nawet ja Was dziś odwiedzę :gwizdanie: nieeeeeeeeeeeeeeee! tylko nie toooooooooo ;( ___________________________________________ siema z rana :gwizdanie:
stanley Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Nawet ja Was dziś odwiedzę :gwizdanie: nieeeeeeeeeeeeeeee! tylko nie toooooooooo ;( ___________________________________________ siema z rana :gwizdanie: to Cie Pucek przywitali to, ta nasza katowicka gościnność :gwizdanie: sorry, zagłębiowsko-dąbrowska gościnność
Rekomendowane odpowiedzi