OKO Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Oko , pamiętaj o CDku no i ta laska z tej A3 nie jest wcale zła , ale nic więcej nie powiem postaram się mieć CD na dzisiaj. no to pozbyliśmy się przemka kawalera :gwizdanie: no co Ty, ona nie była w jego typie :gwizdanie: ( tak mi powiedział ) heheheh nie wyglądało, według mnie od razu przypadli sobie do gustu :laghing2:
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 może porezerwujemy jakieś stoliki na finał i półfinały , co by se razem obejrzeć? :gwizdanie: Obawiam się, że wtedy trzeba byłoby nagrać meczyk i obejrzeć z odtworzenia... :gwizdanie: dokładnie ja już jeden taki finał oglądałem... na tychach :gwizdanie: :gwizdanie: tzn. podobno leciał w tle ale przynajmniej już wiadomo że można nagrywać Siema wszystkim
Gracjusz Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witam serdecznie. Chciałem zapytać czy ktoś posiada narzędzia potrzebne do blokady kół żebatych do wymiany rozrządu? Pozdrawiam
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witam serdecznie. Chciałem zapytać czy ktoś posiada narzędzia potrzebne do blokady kół żebatych do wymiany rozrządu? Pozdrawiam Ja nie mam , lepiej na spota byś przyjechał bo B6-tek nam brakuje
keżor Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witam serdecznie. Chciałem zapytać czy ktoś posiada narzędzia potrzebne do blokady kół żebatych do wymiany rozrządu? Pozdrawiam Ja nie mam , lepiej na spota byś przyjechał bo B6-tek nam brakuje lepiej, to nie wymieniać rozrządu samemu , oddasz do Daneckiego i masz pewnie i z gwarancją , a tak to coś nie tak i lipton
krolu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Oko , pamiętaj o CDku no i ta laska z tej A3 nie jest wcale zła , ale nic więcej nie powiem widzę, że wszyscy zainteresowaniu już foty widzieli :polew: :polew:
Adam.S Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Oko , pamiętaj o CDku no i ta laska z tej A3 nie jest wcale zła , ale nic więcej nie powiem widzę, że wszyscy zainteresowaniu już foty widzieli :polew: :polew: Witam Widzieli i troche żałują że ich tam nie było
Grisza79 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Nie wiem jeszcze czy zjawie sie dzisiaj na spocie. Auto mam u lakiernika i czekam na info kiedy do odbioru. Oby dziś.
Miszka82 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Nie wiem jeszcze czy zjawie sie dzisiaj na spocie. Auto mam u lakiernika i czekam na info kiedy do odbioru. Oby dziś. oni to w miarę szybko robią
Pucek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Oko , pamiętaj o CDku no i ta laska z tej A3 nie jest wcale zła , ale nic więcej nie powiem widzę, że wszyscy zainteresowaniu już foty widzieli :polew: :polew: Te foty to chyba już wszyscy widzieli nie jest wcale tak strasznie :>
OKO Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Nie wiem jeszcze czy zjawie sie dzisiaj na spocie. Auto mam u lakiernika i czekam na info kiedy do odbioru. Oby dziś. no ładnie a mówiłeś że po pijaku nie jeździsz
krolu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Oko , pamiętaj o CDku no i ta laska z tej A3 nie jest wcale zła , ale nic więcej nie powiem widzę, że wszyscy zainteresowaniu już foty widzieli :polew: :polew: Witam Widzieli i troche żałują że ich tam nie było będziesz dziś?
Grisza79 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Nie wiem jeszcze czy zjawie sie dzisiaj na spocie. Auto mam u lakiernika i czekam na info kiedy do odbioru. Oby dziś. no ładnie a mówiłeś że po pijaku nie jeździsz Jaka tu cisza .......
OKO Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 _____________ yyyyyyyyyy Kezor Gregory nie mam płyt CD ;( dziśiaj :gwizdanie:
Seski Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 _____________ yyyyyyyyyy Kezor Gregory nie mam płyt CD ;( dziśiaj :gwizdanie: o której jedziesz wpadnij po mnie ps. mam dla ciebie 6x leszek
OKO Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 _____________ yyyyyyyyyy Kezor Gregory nie mam płyt CD ;( dziśiaj :gwizdanie: o której jedziesz wpadnij po mnie ps. mam dla ciebie 6x leszek wyjeżdżam za chwile, szukam jeszcze czystych CDkow w szafce bo powinienem mieć podjechać? nie ma sprawy ok 19[br]Dopisany: 22 Czerwiec 2010, 18:36_________________________________________________?
Seski Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 hmm nie wiem czy się wyrobimy bo w połowie obiadku jesteśmy
OKO Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 hmm nie wiem czy się wyrobimy bo w połowie obiadku jesteśmy to ja spadam nie będę się patrzył jak jecie
Rekomendowane odpowiedzi