krolu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 hmm właśnie dostałem info o programie mierzącym moc z logów... :gwizdanie: ciekawe ciekawe - kiedy testujemy ? :gwizdanie:
Fifiński Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 ja spadam panowie, do zas @Krolu - to jak , da rade ? szczerze - nie, myślałem, że to jakaś pierdółka... bo moje części idą listem a to na pewno się nie zmieści.. jak bo ty była jakaś wtyczka, kostka klamka itp. to by dało radę i nie było by problemu ... Luźno - widocznie trza będzie zamówić z alledrogo
krolu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 ja spadam panowie, do zas @Krolu - to jak , da rade ? szczerze - nie, myślałem, że to jakaś pierdółka... bo moje części idą listem a to na pewno się nie zmieści.. jak bo ty była jakaś wtyczka, kostka klamka itp. to by dało radę i nie było by problemu ... Luźno - widocznie trza będzie zamówić z alledrogo pisz do gościa..http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/teeree-u5276.html ma całego anglika na części
Grisza79 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Jak wszyscy to wszyscy narazie Panowie
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Jak wszyscy to wszyscy narazie Panowie Ja też możę sobie odpocznę... :gwizdanie:
Fifiński Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 ja spadam panowie, do zas @Krolu - to jak , da rade ? szczerze - nie, myślałem, że to jakaś pierdółka... bo moje części idą listem a to na pewno się nie zmieści.. jak bo ty była jakaś wtyczka, kostka klamka itp. to by dało radę i nie było by problemu ... Luźno - widocznie trza będzie zamówić z alledrogo pisz do gościa..http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/teeree-u5276.html ma całego anglika na części POdobno angliki maja jakies inne mocowanie wycieraczek - http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_wycieraczki_angliaeuropa-t140600.0.html CHyba ze nie ;d Ja tez zostaje ;p
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 ku***a 10 stron podczas meczu Bo trzeba oglądać meczyk i pisać na FORUM...
Bulczas Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 ku***a 10 stron podczas meczu Bo trzeba oglądać meczyk i pisać na FORUM... Nie oglądałem w domu
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 ku***a 10 stron podczas meczu Bo trzeba oglądać meczyk i pisać na FORUM... Nie oglądałem w domu
Bulczas Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Trzeba spadać powoli spać :gwizdanie:
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Trzeba spadać powoli spać :gwizdanie: Trzym się.
akjam Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Siema Koksiki No to ja spadam powoli się drzemnąć.
Rekomendowane odpowiedzi