Grisza79 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 YO !! Nie wiem jeszcze czy dziś będe. Jak na złość dzisiaj Hiszpania-Portugalia, także jest co oglądać. I mam dylemat - jechać czy oglądać .....
Miszka82 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 YO !! Nie wiem jeszcze czy dziś będe. Jak na złość dzisiaj Hiszpania-Portugalia, także jest co oglądać. I mam dylemat - jechać czy oglądać ..... jechać a mecz nagrać
Grisza79 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 a może ktoś ma przenośny TV ...... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 a może ktoś ma przenośny TV ...... :gwizdanie: ja mam przetwornicę...[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2010, 13:48_________________________________________________ale nie wiem czy uciągnie TV
Grisza79 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Miszka, rozumie że dzisiaj grill tam gdzie ostatnimi czasy ?
Miszka82 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Miszka, rozumie że dzisiaj grill tam gdzie ostatnimi czasy ? tak jest szefie zdupiam coś popracować w terenie, mogę się spóźnić trochę na spota
Grisza79 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Miszka, rozumie że dzisiaj grill tam gdzie ostatnimi czasy ? tak jest szefie zdupiam coś popracować w terenie, mogę się spóźnić trochę na spota
krolu Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 jak chcecie robić dziś grilla to nie polegajcie na mnie... nie dam rady nic przywieźć
Kanar Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 ja dziś znów nie dam rady niestety :/
keżor Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2010 a może zrobimy spota u mnie ? można i grillować i obejżeć meczyk
Bulczas Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 zmieniony pierwszy post , także dziś spotykamy sie odrazu na dolinie Bulczas , a co masz w Mikołowie do zrobienia ? bo może będe Te końcówki do wydechu bym chciał :gwizdanie:A w ogóle to mam dość zrobiłem ostatnio regulację lampy i znowu pierdalła :wallbash:
keżor Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2010 tylko nie wiem które końcówki , także wolałbym żebyś sam sobie wybrał. A te co ja mam to kupiłem gdzieś w SD :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 tylko nie wiem które końcówki , także wolałbym żebyś sam sobie wybrał. A te co ja mam to kupiłem gdzieś w SD :gwizdanie: Aha to bym zmierzył te Twoje ile mają średnicy bo fajnie wypełniają tą dziurę
OKO Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 zmieniony pierwszy post , także dziś spotykamy sie odrazu na dolinie Bulczas , a co masz w Mikołowie do zrobienia ? bo może będe :oklaski: świetna decyzja :polew: :polew: teraz to dowaliłeś bo w pierwszy dzień jak przyjechaliśmy do Zatoru to Ty już najebany jak biszkopt bredziłeś, a w drugi dzień to tylko kapsel dostałeś do powąchania i padłeś pod gryylem więc nie fantazjuj, tak gadałeś z moją :polew: :polew: i pewnie jeszcze twoje zdjęcie wzięła ? ? ? ................do albumu z POKEMONAMI miszka nie daj sobie na głowę wejść :polew:
Kędzior Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 siema nieroby pracuś wrócił ja chyba niedam rady przyjechać bo jestem tak wyj*bany że masakra
Adrenalina Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 off-a pakuj do taszki a nie banuj mi tu
Bulczas Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 off-a pakuj do taszki a nie banuj mi tu Offy i te inne gówno dają i tak :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 off-a pakuj do taszki a nie banuj mi tu Offy i te inne gówno dają i tak :gwizdanie: eeee tam, ja nie narzekam
Rekomendowane odpowiedzi