Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 albo upala 2.8 Q jakoś mnie to nie bawi :polew: jak nie ma filmikach kręconych podczas jazdy masz mega humor i mówisz, keżorowi, że mu ufasz i może wracać twoim autem mniej więcej tyle razy ile mówiłeś mojej siostrze w Zatorze, że ma fajne włosy :decayed: czyli jednak miałem banie :polew: fajny motyw jest jak jedziemy prze to skrzyżowanie z prawa reką i wszyscy się cieszą, że przejechaliśmy bez zatrzymania :kox: potem gadka o hamulcach i stwierdzenie, że to auto nie jest do hamowania tylko do jeżdżenia :kox: :polew: to pamiętam mimo, że byłem nabity, żałowałem tylko że nic wtedy nie jechało
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 albo upala 2.8 Q jakoś mnie to nie bawi :polew: jak nie ma filmikach kręconych podczas jazdy masz mega humor i mówisz, keżorowi, że mu ufasz i może wracać twoim autem mniej więcej tyle razy ile mówiłeś mojej siostrze w Zatorze, że ma fajne włosy :decayed: czyli jednak miałem banie :polew: fajny motyw jest jak jedziemy prze to skrzyżowanie z prawa reką i wszyscy się cieszą, że przejechaliśmy bez zatrzymania :kox: potem gadka o hamulcach i stwierdzenie, że to auto nie jest do hamowania tylko do jeżdżenia :kox: :polew: to pamiętam mimo, że byłem nabity, żałowałem tylko że nic wtedy nie jechało to było 2 raz później jak jechałem tylko z kędziorem, kezorem i puckiem :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 albo upala 2.8 Q jakoś mnie to nie bawi :polew: jak nie ma filmikach kręconych podczas jazdy masz mega humor i mówisz, keżorowi, że mu ufasz i może wracać twoim autem mniej więcej tyle razy ile mówiłeś mojej siostrze w Zatorze, że ma fajne włosy :decayed: czyli jednak miałem banie :polew: fajny motyw jest jak jedziemy prze to skrzyżowanie z prawa reką i wszyscy się cieszą, że przejechaliśmy bez zatrzymania :kox: potem gadka o hamulcach i stwierdzenie, że to auto nie jest do hamowania tylko do jeżdżenia :kox: :polew: to pamiętam mimo, że byłem nabity, żałowałem tylko że nic wtedy nie jechało to było 2 raz później jak jechałem tylko z kędziorem, kezorem i puckiem :gwizdanie: :gwizdanie: ale i tak to pamiętam
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 albo upala 2.8 Q jakoś mnie to nie bawi :polew: jak nie ma filmikach kręconych podczas jazdy masz mega humor i mówisz, keżorowi, że mu ufasz i może wracać twoim autem mniej więcej tyle razy ile mówiłeś mojej siostrze w Zatorze, że ma fajne włosy :decayed: czyli jednak miałem banie :polew: fajny motyw jest jak jedziemy prze to skrzyżowanie z prawa reką i wszyscy się cieszą, że przejechaliśmy bez zatrzymania :kox: potem gadka o hamulcach i stwierdzenie, że to auto nie jest do hamowania tylko do jeżdżenia :kox: :polew: to pamiętam mimo, że byłem nabity, żałowałem tylko że nic wtedy nie jechało to było 2 raz później jak jechałem tylko z kędziorem, kezorem i puckiem :gwizdanie: :gwizdanie: ale i tak to pamiętam :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 to było 2 raz później jak jechałem tylko z kędziorem, kezorem i puckiem :gwizdanie: :gwizdanie: buhehehehehehe Miszka był z nami duchem :polew:
krolu Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 jutro rzucam pety :gwizdanie: a ja alkohol :polew:
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 jutro rzucam pety :gwizdanie: jasne ale jestem z toba duchem
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 jutro rzucam pety :gwizdanie: jasne ale jestem z toba duchem i dziennie dycha do świnki :polew:
diman Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 dobra pany i panie spadam spad cza sie zregenerowac [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 22:43_________________________________________________ jutro rzucam pety :gwizdanie: jasne ale jestem z toba duchem i dziennie dycha do świnki :polew:
Miszka82 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 dobra pany i panie spadam spad cza sie zregenerowac [br]Dopisany: 01 Sierpień 2010, 22:43_________________________________________________ jutro rzucam pety :gwizdanie: jasne ale jestem z toba duchem i dziennie dycha do świnki :polew: dobrze prawisz też zaraz zmykam, zresztą bateria mi pada w lapku
A-rek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 a teraz z innej beczki był ten spot w rybniku? był był.... szkoda ze nie byłeś, bo miejscówkę już spaliliśmy €???? mów dalej... co tu dużo mówić.... diman non stop gadał, ja jadłam śmierdzący ser, a krolu kozaczył używając mega trudnych słów reasumując, chyba nas już tam nie lubią :polew: pamietajcie ze ja zawsze nadrabiam spam na katowickich :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Kędzior, ja też mam filmik z pobudki osiedla Keżor, jak odjechałeś to na balkony wyszło "parę" ludzi ogólnie na to patrząc, Kędzior ma dobry wóz, musi go tylko zagazować :> spadam, trzeba zarobić na wypad pod namioty
Adrenalina Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 a teraz z innej beczki był ten spot w rybniku? był był.... szkoda ze nie byłeś, bo miejscówkę już spaliliśmy €???? mów dalej... co tu dużo mówić.... diman non stop gadał, ja jadłam śmierdzący ser, a krolu kozaczył używając mega trudnych słów reasumując, chyba nas już tam nie lubią :polew: pamietajcie ze ja zawsze nadrabiam spam na katowickich :gwizdanie: to z grzeczności mogłeś przynajmniej napisać że nie było tak źle i mozemy jeszcze kiedyś wpaść ...za jakieś pół roku jak wszyscy zapomną już nasze twarze :polew:
Grisza79 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Cze wszystkim po MEGA weekendzie!! :hi:
Rekomendowane odpowiedzi