Adrenalina Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Cze wszystkim po MEGA weekendzie!! co Ty tam wiesz o mega weekendzie jak Cie w Tychach nie było
akjam Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Cze wszystkim po MEGA weekendzie!! co Ty tam wiesz o mega weekendzie jak Cie w Tychach nie było Nie musiałem być w Tychach żeby mieć MMEEGGAA weekend...
Adrenalina Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Cze wszystkim po MEGA weekendzie!! co Ty tam wiesz o mega weekendzie jak Cie w Tychach nie było Nie musiałem być w Tychach żeby mieć MMEEGGAA weekend... no niby nie .... swoją drogą, kiedy zaszczycisz nas swoim uczestnictwem w weekendowym 'spocie' ?
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Akjam, na pewno to nie był MEGA weekend jestem tego pewny
akjam Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Cze wszystkim po MEGA weekendzie!! co Ty tam wiesz o mega weekendzie jak Cie w Tychach nie było Nie musiałem być w Tychach żeby mieć MMEEGGAA weekend... no niby nie .... swoją drogą, kiedy zaszczycisz nas swoim uczestnictwem w weekendowym 'spocie' ? No szukam miejsca w grafiku. Wesela, urodziny i tak w kółko... :gwizdanie: Ale muszę się wybrać i "zabawić" z Wami! Akjam, na pewno to nie był MEGA weekend jestem tego pewny Oj był... :kox:
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Miszki mieszkanie zamieniło się w plażę
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Miszki mieszkanie zamieniło się w plażę
Adrenalina Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Miszki mieszkanie zamieniło się w plażę ...i izbę wytrzeźwień :polew:
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Miszki mieszkanie zamieniło się w plażę ...i izbę wytrzeźwień :polew: oj mylisz się, Miszka i Kędzior jeszcze rano otworzyli czwartą flaszkę :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Miszki mieszkanie zamieniło się w plażę ...i izbę wytrzeźwień :polew: oj mylisz się, Miszka i Kędzior jeszcze rano otworzyli czwartą flaszkę :gwizdanie: a to przepraszam
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 aha znalazłem dwie kurtki u siebie w garderobie, chyba Basi i Dimana (zabiorę na spota)
stanley Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 aha znalazłem dwie kurtki u siebie w garderobie, chyba Basi i Dimana (zabiorę na spota) to co oni robili razem w szafie :polew:
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 aha znalazłem dwie kurtki u siebie w garderobie, chyba Basi i Dimana (zabiorę na spota) to co oni robili razem w szafie :polew: :gwizdanie: ja nic nie wiem
Adrenalina Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 aha znalazłem dwie kurtki u siebie w garderobie, chyba Basi i Dimana (zabiorę na spota) dobrze że tylko kurtki [br]Dopisany: 02 Sierpień 2010, 14:48_________________________________________________Diman też ma nasze itemy trzymaj dopoki nie odda
Miszka82 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 aha znalazłem dwie kurtki u siebie w garderobie, chyba Basi i Dimana (zabiorę na spota) dobrze że tylko kurtki [br]Dopisany: 02 Sierpień 2010, 14:48_________________________________________________Diman też ma nasze itemy trzymaj dopoki nie odda oddam mu kurtkę za aparat
Pucek Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 http://www.youtube.com/watch?v=qkTS2sDg3RE Królu, pewnie o tym mówiłeś :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 yyy siema aha znalazłem dwie kurtki u siebie w garderobie, chyba Basi i Dimana (zabiorę na spota) no wkońcu ktoś też zgubił swoje rzeczy a nie tylko ja :polew:
Adrenalina Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 aha znalazłem dwie kurtki u siebie w garderobie, chyba Basi i Dimana (zabiorę na spota) no wkońcu ktoś też zgubił swoje rzeczy a nie tylko ja :polew: nie zgubił tylko zostawił na przechowanie w bezpiecznym miejscu a to jest różnica
Rekomendowane odpowiedzi