Kędzior Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 nie :> pewnie standardowo dokumenty odjechał z telefonem na masce po telefonie ani śladu :gwizdanie: DRYYYNNN DRYYYNNN
stanley Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 ja spadam nyny, trzymta się szlachta
Grisza79 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 BRY !! Panowie Coś ciekawego się wydarzyło ? jakieś ekscesy ? Bo nie chce mi się spamu nadrabiać.... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 BRY !! Panowie Coś ciekawego się wydarzyło ? jakieś ekscesy ? Bo nie chce mi się spamu nadrabiać.... :gwizdanie: nuda.....wszyscy żyją
krolu Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam po dwu-dniowej nieobecności..
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam po dwu-dniowej nieobecności.. yo gdzie cię wywiało
krolu Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam po dwu-dniowej nieobecności.. yo gdzie cię wywiało k**wa ciężkie życie... ale w tym tyg wróci wszystko do normy bo zniknie panna d.
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam po dwu-dniowej nieobecności.. yo gdzie cię wywiało ku***a ciężkie życie... ale w tym tyg wróci wszystko do normy bo zniknie panna d. na zawsze czy tylko gdzieś jedzie
krolu Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam po dwu-dniowej nieobecności.. yo gdzie cię wywiało ku***a ciężkie życie... ale w tym tyg wróci wszystko do normy bo zniknie panna d. na zawsze czy tylko gdzieś jedzie na zawsze... [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 17:21_________________________________________________wiec mam prośbę... nie wspominajcie już o niej :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Witam po dwu-dniowej nieobecności.. yo gdzie cię wywiało ku***a ciężkie życie... ale w tym tyg wróci wszystko do normy bo zniknie panna d. na zawsze czy tylko gdzieś jedzie na zawsze... [br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 17:21_________________________________________________wiec mam prośbę... nie wspominajcie już o niej :gwizdanie: pogoniłeś ją ........to co ona ci kazała zrobić ?
Rekomendowane odpowiedzi