Kędzior Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Seves co to masz za motorek? http://allegro.pl/velorex-jawa-250-okazja-1961-rok-i1193989405.html zawsze takie chciałem
talib1990 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 talib dzieki za przejażdzkę :gwizdanie: spoko, podaj dane do faktury za sprzęgło :decayed:
seves Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Seves co to masz za motorek? http://allegro.pl/velorex-jawa-250-okazja-1961-rok-i1193989405.html hahaha nie no ten to w porownaniu do mojego to jest w suuuper stanie
talib1990 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Seves ile było na powrocie na blacie :naughty:
stanley Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 i ten tekst sprzedającego: "Sprzedany, dziękuję wszystkim 130-to osobom obserwującym. Pozdrawiam" [br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 23:51_________________________________________________spadam w kimono do jutra
seves Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 po spocie aha i jeszcze to Ghostrider vs. BMW Z3 M Coupe nie no wciagnal mnie filmik strasznie, przekozaki :kox: no i po spociku - seves dzięki za powrót - motorek masz miodzio - jak wracaliśmy to jak z filmu "młode wilki" no Miron jeszcze raz dzieki ladnie sie szlo chociaz jakos wyjatkowo tloczno bylo poza tym jakbys zmienil zdanie to wiesz gdzie uderzyc ja tam kask jakis znajde :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: dzięki za spota - po dłużeszej przerwie :gwizdanie: talib dzieki za przejażdzkę :gwizdanie: seves- dzieki, że daleś mi posiedzieć na moto ide w kimę Krolu nie ma sprawy, szkoda ze tylko tak sie mogles nacieszyc
diman Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 no to i ja smigam w nynac do jutra narka
seves Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 podziekowania za spocika i oczywiscie WIELKIE DZIEKI DLA SEVES'a ZA TE PRZEJAZDZKI ALEZ TO SIE KULA :kox: :kox: wpadnij jeszcze na motorku pojezdzimy hehe nie ma sprawy Diman pochwal sie tylko co tam Kasi swojej opowiedziales PS. Piekna fote masz w galerrii :gwizdanie: Seves ile było na powrocie na blacie :naughty: talib no wiesz jak jest nie pamietam :gwizdanie: fakt faktem sie z Mironem nie scigalismy tylko dostojnie przemierzylismy trase ze stosunkowo wysoką predkoscia :kox: jak o konkrety chodzi to 250 nie przekroczylismy :polew: [br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 00:14_________________________________________________ no to i ja smigam w nynac do jutra narka Diman kurde a w ogole nie wiem czy wiesz ale do domu w deszczu dojezdzalem przed Rybnikiem mnie drapnal ale spoko spoko na szczescie taka wieksza mżawka 3majcie sie spadam spac
Pucek Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 po robocie, a teraz spać :gwizdanie: Seves, nie chwaliłeś się że pomykasz na moto
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 podziekowania za spocika i oczywiscie WIELKIE DZIEKI DLA SEVES'a ZA TE PRZEJAZDZKI ALEZ TO SIE KULA :kox: :kox: wpadnij jeszcze na motorku pojezdzimy hehe nie ma sprawy Diman pochwal sie tylko co tam Kasi swojej opowiedziales PS. Piekna fote masz w galerrii :gwizdanie: Seves ile było na powrocie na blacie :naughty: talib no wiesz jak jest nie pamietam :gwizdanie: fakt faktem sie z Mironem nie scigalismy tylko dostojnie przemierzylismy trase ze stosunkowo wysoką predkoscia :kox: jak o konkrety chodzi to 250 nie przekroczylismy :polew: [br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 00:14_________________________________________________ no to i ja smigam w nynac do jutra narka Diman kurde a w ogole nie wiem czy wiesz ale do domu w deszczu dojezdzalem przed Rybnikiem mnie drapnal ale spoko spoko na szczescie taka wieksza mżawka 3majcie sie spadam spac spoko moja to przyjela spokojnie chyba juz wie ze sobie takiego nie kupie to sie uspokoila :gwizdanie: a i dzień dobry z rana
Seski Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 nie dałem rady wczoraj podjechać... ;(
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 nie dałem rady wczoraj podjechać... ;( cieniarz
Seski Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 nie dałem rady wczoraj podjechać... ;( cieniarz o rzesz ty... zobaczymy jak ciebie kiedyś nie będzie dziadku
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 nie dałem rady wczoraj podjechać... ;( cieniarz o rzesz ty... zobaczymy jak ciebie kiedyś nie będzie dziadku no na przyszly rok moze mi sie urwac :gwizdanie:
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 stan licz mi te paliwo i dawaj na pw
Kędzior Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 stan licz mi te paliwo i dawaj na pw prześlij na moje konto :gwizdanie:
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 stan licz mi te paliwo i dawaj na pw prześlij na moje konto :gwizdanie: spoko to podaj nr konta to go ogoloce :kox:
Kędzior Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 stan licz mi te paliwo i dawaj na pw prześlij na moje konto :gwizdanie: spoko to podaj nr konta to go ogoloce :kox: niemasz zapisanego? pozatym z czego ty go chcesz ogolocic?? muehhehehe na koncie mam susze hehe sahara jak nic
Rekomendowane odpowiedzi