diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 jak furka Stan utargowałem na 1750 powiedziałem lasce, że pracuje w Mercedesie i jak do mnie przyjedzie też dam jej rabat. Nie wspomniałem tylko, że najlepiej jakby miała Actrosa albo Axora A poza tym to, cały, kompletny rorząd nowy no to nad moze mozemy smigac
stanley Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 jak furka Stan utargowałem na 1750 powiedziałem lasce, że pracuje w Mercedesie i jak do mnie przyjedzie też dam jej rabat. Nie wspomniałem tylko, że najlepiej jakby miała Actrosa albo Axora A poza tym to, cały, kompletny rorząd nowy no to nad moze mozemy smigac ja jadę na sępa
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 jak furka Stan utargowałem na 1750 powiedziałem lasce, że pracuje w Mercedesie i jak do mnie przyjedzie też dam jej rabat. Nie wspomniałem tylko, że najlepiej jakby miała Actrosa albo Axora A poza tym to, cały, kompletny rorząd nowy no to nad moze mozemy smigac ja jadę na sępa a z kim to tez bym sie zabral :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 17:14_________________________________________________http://www.sadistic.pl/wkurwiony-kucharz-vt48785.htm obadajcie sobie niezle to rozwiazal :polew: :polew:
stanley Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 jak furka Stan utargowałem na 1750 powiedziałem lasce, że pracuje w Mercedesie i jak do mnie przyjedzie też dam jej rabat. Nie wspomniałem tylko, że najlepiej jakby miała Actrosa albo Axora A poza tym to, cały, kompletny rorząd nowy no to nad moze mozemy smigac ja jadę na sępa a z kim to tez bym sie zabral :gwizdanie: szukam ochotnikow
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 jak furka Stan utargowałem na 1750 powiedziałem lasce, że pracuje w Mercedesie i jak do mnie przyjedzie też dam jej rabat. Nie wspomniałem tylko, że najlepiej jakby miała Actrosa albo Axora A poza tym to, cały, kompletny rorząd nowy no to nad moze mozemy smigac ja jadę na sępa a z kim to tez bym sie zabral :gwizdanie: szukam ochotnikow dobra to ja sie pisze
Adrenalina Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 jak furka Stan utargowałem na 1750 powiedziałem lasce, że pracuje w Mercedesie i jak do mnie przyjedzie też dam jej rabat. Nie wspomniałem tylko, że najlepiej jakby miała Actrosa albo Axora A poza tym to, cały, kompletny rorząd nowy no to nad moze mozemy smigac ja jadę na sępa a z kim to tez bym sie zabral :gwizdanie: szukam ochotnikow dobra to ja sie pisze na mnie nie liczcie, ja na tylnej sofie będę robiła psssyt :polew:
stanley Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 jak furka Stan utargowałem na 1750 powiedziałem lasce, że pracuje w Mercedesie i jak do mnie przyjedzie też dam jej rabat. Nie wspomniałem tylko, że najlepiej jakby miała Actrosa albo Axora A poza tym to, cały, kompletny rorząd nowy no to nad moze mozemy smigac ja jadę na sępa a z kim to tez bym sie zabral :gwizdanie: szukam ochotnikow dobra to ja sie pisze na mnie nie liczcie, ja na tylnej sofie będę robiła psssyt :polew: to czym my jedziemy? jak to my z Dimanem robimy na tylnej kanapie pssyt a za nami już chyba kanapy nie będzie :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 jak furka Stan utargowałem na 1750 powiedziałem lasce, że pracuje w Mercedesie i jak do mnie przyjedzie też dam jej rabat. Nie wspomniałem tylko, że najlepiej jakby miała Actrosa albo Axora A poza tym to, cały, kompletny rorząd nowy no to nad moze mozemy smigac ja jadę na sępa a z kim to tez bym sie zabral :gwizdanie: szukam ochotnikow dobra to ja sie pisze na mnie nie liczcie, ja na tylnej sofie będę robiła psssyt :polew: to czym my jedziemy? jak to my z Dimanem robimy na tylnej kanapie pssyt a za nami już chyba kanapy nie będzie :gwizdanie: pociągiem jedziecie :polew: a my z Kasiulą BLB
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 jak furka Stan utargowałem na 1750 powiedziałem lasce, że pracuje w Mercedesie i jak do mnie przyjedzie też dam jej rabat. Nie wspomniałem tylko, że najlepiej jakby miała Actrosa albo Axora A poza tym to, cały, kompletny rorząd nowy no to nad moze mozemy smigac ja jadę na sępa a z kim to tez bym sie zabral :gwizdanie: szukam ochotnikow dobra to ja sie pisze na mnie nie liczcie, ja na tylnej sofie będę robiła psssyt :polew: oj nie ja ci dam jak juz to mozesz ewentualnie pic soki :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 jak furka Stan utargowałem na 1750 powiedziałem lasce, że pracuje w Mercedesie i jak do mnie przyjedzie też dam jej rabat. Nie wspomniałem tylko, że najlepiej jakby miała Actrosa albo Axora A poza tym to, cały, kompletny rorząd nowy no to nad moze mozemy smigac ja jadę na sępa a z kim to tez bym sie zabral :gwizdanie: szukam ochotnikow dobra to ja sie pisze na mnie nie liczcie, ja na tylnej sofie będę robiła psssyt :polew: oj nie ja ci dam jak juz to mozesz ewentualnie pic soki :gwizdanie: z soków trudniej schodzą plamy na tapicerce
diman Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 jak furka Stan utargowałem na 1750 powiedziałem lasce, że pracuje w Mercedesie i jak do mnie przyjedzie też dam jej rabat. Nie wspomniałem tylko, że najlepiej jakby miała Actrosa albo Axora A poza tym to, cały, kompletny rorząd nowy no to nad moze mozemy smigac ja jadę na sępa a z kim to tez bym sie zabral :gwizdanie: szukam ochotnikow dobra to ja sie pisze na mnie nie liczcie, ja na tylnej sofie będę robiła psssyt :polew: oj nie ja ci dam jak juz to mozesz ewentualnie pic soki :gwizdanie: z soków trudniej schodzą plamy na tapicerce no ja ci dam plamy na tapicerce :bicz3:
Kędzior Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 siema po robocie jeszcze 2 dni Witam panowie po krótkiej przerwie bez neta , dzięki Seves za wczorajszą przejażdżkę , motorek masz super tylko mnie znowu wzięło :> to ja na niego tylko siadłem i mnie wzięło ku***a , ale to było nieostrożne , pewnie teraz pójde na prawko , potem kupie motor i sie zabije ;( dzięki Seves :naughty: rób prawko i kup moto
Seski Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 no stan to żeś dostał po portfelu :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 No Danecki niestety słono kasuje :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 kupiłem sobie benzynę ekstrakcyjną i lipa, farba nie zeszła jedyna szansa to pasta tempo albo dobry lakiernik i polerka a jak nie to dam pomalować cały przód i *uj
Bulczas Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 kupiłem sobie benzynę ekstrakcyjną i lipa, farba nie zeszła jedyna szansa to pasta tempo albo dobry lakiernik i polerka a jak nie to dam pomalować cały przód i *uj A co Ci się stało kolego?? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 a jak nie to dam pomalować cały przód i *uj jebnij całe auto w inny kolor No Danecki niestety słono kasuje :gwizdanie: jak tam nad morzem?
Bulczas Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 A no jakoś leci dziś się trochę pogoda zdupiła ale przynajmniej widziałem fajny sztorm
Kędzior Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 A no jakoś leci dziś się trochę pogoda zdupiła ale przynajmniej widziałem fajny sztorm to mówisz że dużo atrakcji
Pucek Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Bulczas, malowali sobie budkę na parkingu i wiał wiatr, no i mam na masce i prawym błotniku "pajęczyny" z tej farby, schodzi to rozpuszczalnikiem ale widać że niszczy lakier po wypłacie udam się do lakiernika żeby rozkminił sprawę Kędzior, wierz mi że bym zmienił kolor całego auta ale to zbyt dużo roboty
Rekomendowane odpowiedzi