diman Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 coś się znalazło dzięki temu będzie więcej :kox: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us fotki robione na szybko, auto brudne, koła też... kiedyś pstrykne coś lepszego e no kosa tera :kox:
Miszka82 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 z wieczora kontynuuje weekedową zajawkę [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 22:08_________________________________________________ a od czwartku rana
diman Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ołoooo hula hoop amy dopiero od rana w piatek melanz zaczynamy :kox: :kox:
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 ołoooo hula hoop amy dopiero od rana w piatek melanz zaczynamy :kox: :kox: z samego rana [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 22:25_________________________________________________ coś się znalazło dzięki temu będzie więcej :kox: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us fotki robione na szybko, auto brudne, koła też... kiedyś pstrykne coś lepszego no malina
diman Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 uciekam w wyrko narka narka ołoooo hula hoop amy dopiero od rana w piatek melanz zaczynamy :kox: :kox: z samego rana dokladnie [br]Dopisany: 30 Sierpień 2010, 22:32_________________________________________________bym nawet powiedzial od wschodu slonca
talib1990 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 psssyt Tyskie psssyt Pepsi z lodem i cytrynką :decayed:
akjam Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Cze wszystkim! Jutro raczej nie dotrę na spota - znowu - bo jestem w drodze do DE! diman nudzisz się na urlopie?
diman Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Cze wszystkim! Jutro raczej nie dotrę na spota - znowu - bo jestem w drodze do DE! diman nudzisz się na urlopie? zdziabke a co masz cos dla mnie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Cze wszystkim! Jutro raczej nie dotrę na spota - znowu - bo jestem w drodze do DE! diman nudzisz się na urlopie? zdziabke a co masz cos dla mnie :gwizdanie: No może by się coś znalazło... Hm... Może przywiozę Ci coś ciepłego w Twoim kolorze z Niemiec. :gwizdanie:
diman Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Cze wszystkim! Jutro raczej nie dotrę na spota - znowu - bo jestem w drodze do DE! diman nudzisz się na urlopie? zdziabke a co masz cos dla mnie :gwizdanie: No może by się coś znalazło... Hm... Może przywiozę Ci coś ciepłego w Twoim kolorze z Niemiec. :gwizdanie: no to by bylo wporzo wiesz co lubie
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 psssyt Tyskie psssyt Pepsi z lodem i cytrynką :decayed: będziesz jutro ? może dam radę przywieźć Ci ten box :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 na 90% bede.... może bede w trase na zamość leciał, poślij koma na pw raz jeszcze to bedziesz mial odp d 13/14 ps. mam nadzieje, że Kasia jutro będzie w MC Stanley a Twoja Luba nie ma dość moich żartów hahaha zwykle kobiety tyle nie wytrzymują jak ona :kox:
stanley Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 na 90% bede.... może bede w trase na zamość leciał, poślij koma na pw raz jeszcze to bedziesz mial odp d 13/14 ps. mam nadzieje, że Kasia jutro będzie w MC Stanley a Twoja Luba nie ma dość moich żartów hahaha zwykle kobiety tyle nie wytrzymują jak ona :kox: ona by Cie mogła jeszcze zdemoralizować :gwizdanie: zapytaj Kędziora jak u nas spał
diman Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 na 90% bede.... może bede w trase na zamość leciał, poślij koma na pw raz jeszcze to bedziesz mial odp d 13/14 ps. mam nadzieje, że Kasia jutro będzie w MC Stanley a Twoja Luba nie ma dość moich żartów hahaha zwykle kobiety tyle nie wytrzymują jak ona :kox: baska jest twarda
talib1990 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 na 90% bede.... może bede w trase na zamość leciał, poślij koma na pw raz jeszcze to bedziesz mial odp d 13/14 ps. mam nadzieje, że Kasia jutro będzie w MC Stanley a Twoja Luba nie ma dość moich żartów hahaha zwykle kobiety tyle nie wytrzymują jak ona :kox: ona by Cie mogła jeszcze zdemoralizować :gwizdanie: zapytaj Kędziora jak u nas spał prosze o pokaz przy nastepnej okazji :kox:
Rekomendowane odpowiedzi