stanley Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 lajcik Stan jak masz go w Mysłowicach, zgadamy sie na któryś wieczór w nastepnym tygodniu i podjade , ja wyjeżdżam 9-tego w czwartek więc jest jeszcze troche czasu musze wymienic łączniki w tylniej osi... facet powiedział że o pomste do nieba wołają hehhee
Seski Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 siemka chłopaki co tam , ja właśnie wróciłem ze zbieżności obu osi... wyczaiłem kolesia w Sosnowcu który się tylko geometrią zajmuje, nawet 18" mu nie straszne :kox: to gdzie ten warsztat?
talib1990 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Sosnowiec ul. Swobodna 22. Jak jedziesz od Kędziora w strone sobieskiego to za tym śmiesznym przejazdem kolejowym w prawo i do końca.
Seski Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Sosnowiec ul. Swobodna 22. Jak jedziesz od Kędziora w strone sobieskiego to za tym śmiesznym przejazdem kolejowym w prawo i do końca. to ojciec znajomego Arek dobry jest jeśli chodzi o geometrię
talib1990 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 wiem, bo ja też pojechałem z polecenia profi robotka, pier**li się długo z tym ale dopieszcza, żebym nie musiał jeździć co troche na geometrie. Przy okazji przejrzał mi zawieche w cenie
Seski Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 jedziesz w ten łikend na muchowiec?
talib1990 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 a co ja tam moge pokazać :decayed: zależy od pogody
Gracjusz Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Witam wszystkich. Chciałem zapytać czy ktoś zna się dobrze na diagnostyce VAGiem. Chciałbym wykonać logi, aby dowiedzieć się coś wiecej na temat mojego silnika? Coś mi się wydaje, że chyba turbinka siada. Czy mógłby mi ktos pomóc w diagnostyce mojej B6?
A4 Mario Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Witam wszystkich. Chciałem zapytać czy ktoś zna się dobrze na diagnostyce VAGiem. Chciałbym wykonać logi, aby dowiedzieć się coś wiecej na temat mojego silnika? Coś mi się wydaje, że chyba turbinka siada. Czy mógłby mi ktos pomóc w diagnostyce mojej B6? Siema. Wal na PW do niejakiego Krola on nie kasuje duzo ok 50 zł Siema Ziomki :hi: Wie ktoś cos bliżej o niedzielnym koncercie Dżemu gdzies z tyłu 3Stawów???
Bulczas Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Ja tam na swobodnej już kilka aut robiłem i zawsze byłem zadowolony
tontel Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Siema Panowie czy ma ktorys z klubowiczy ze Śląska oryginalnego VCDS-a ??? Potrzebuje zmienic sobie kodowanie bordnetz-a z lamp zarowkowych na ledowe w mojej B8-mce.
Kanar Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 dziś mnie nie będzie. rzuciłem robotą i ide sie napier..
Bulczas Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 dziś mnie nie będzie. rzuciłem robotą i ide sie napier.. a zapłacili Ci chociaż :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 I znalazlem info... dzem gra o 19:30... ale to tylko dla zainteresowanych a tych chyba mało...
stanley Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 dziś mnie nie będzie. rzuciłem robotą i ide sie napier.. hehe tys jest model :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 14:37_________________________________________________ I znalazlem info... dzem gra o 19:30... ale to tylko dla zainteresowanych a tych chyba mało... nie ściemniaj, pewnie idziesz na SALAKE
diman Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 dziś mnie nie będzie. rzuciłem robotą i ide sie napier.. hehe tys jest model :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 14:37_________________________________________________ I znalazlem info... dzem gra o 19:30... ale to tylko dla zainteresowanych a tych chyba mało... nie ściemniaj, pewnie idziesz na SALAKE SALAKE co to takiego skad sie ten zespol wziol :polew: :polew:
A4 Mario Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 dziś mnie nie będzie. rzuciłem robotą i ide sie napier.. hehe tys jest model :gwizdanie:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 14:37_________________________________________________ I znalazlem info... dzem gra o 19:30... ale to tylko dla zainteresowanych a tych chyba mało... nie ściemniaj, pewnie idziesz na SALAKE Nie znam ich.... jak nie bedzie padać to jade na dżem...
Kanar Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 dziś mnie nie będzie. rzuciłem robotą i ide sie napier.. a zapłacili Ci chociaż :gwizdanie: zapomnij myśle żeto sieskończy w sądzie pracy.
Rekomendowane odpowiedzi