Pucek Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 to ja mam plan, dla tych bogatych będzie finka, a dla nas, biednych górników wystarczy cytrynówka Kędzior, ale się sponiewieramy jeśli tylko będę mógł to jestem ZA :decayed: :decayed: bo smaki mam :drunk: jesteś dla mnie niczym Brat :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 to ja mam plan, dla tych bogatych będzie finka, a dla nas, biednych górników wystarczy cytrynówka Kędzior, ale się sponiewieramy jeśli tylko będę mógł to jestem ZA :decayed: :decayed: bo smaki mam :drunk: jesteś dla mnie niczym Brat :> w końcu brat górnik no nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 to ja mam plan, dla tych bogatych będzie finka, a dla nas, biednych górników wystarczy cytrynówka Kędzior, ale się sponiewieramy jeśli tylko będę mógł to jestem ZA :decayed: :decayed: bo smaki mam :drunk: jesteś dla mnie niczym Brat :> w końcu brat górnik no nie? baaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 jak to czytam to ciesze sie ze mam egzaminy i nie mogę pić na razie - poza tym chyba pozostał mi wódowstręt krolu widze ze masz w podpisie kable na dniach jakie to dni beda moglbys przyblizyc co po niektorym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Siema z wieczora po II Zmianie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Siema z wieczora po II Zmianie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 jak to czytam to ciesze sie ze mam egzaminy i nie mogę pić na razie - poza tym chyba pozostał mi wódowstręt krolu widze ze masz w podpisie kable na dniach jakie to dni beda moglbys przyblizyc co po niektorym na piątek na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Siema z wieczora po II Zmianie... zmień pracę, ja po II zmianie wracam grubo przed 21 Królu, znów masz wytłumaczenie, myślę że cytrynówka Cie przekona :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Siema z wieczora po II Zmianie... odpisz na PW [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 23:13_________________________________________________czas w kimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Siema z wieczora po II Zmianie... zmień pracę, ja po II zmianie wracam grubo przed 21 Królu, znów masz wytłumaczenie, myślę że cytrynówka Cie przekona :> wiesz bawiłem się w czerwcu... a teraz zostało mi sporo na głowie... inaczej mnie wypierdzielą przy finiszu i nie będę w piątku na spoty jeździć bo mi się wymówki skończą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Siema z wieczora po II Zmianie... zmień pracę, ja po II zmianie wracam grubo przed 21 Królu, znów masz wytłumaczenie, myślę że cytrynówka Cie przekona :> wiesz bawiłem się w czerwcu... a teraz zostało mi sporo na głowie... inaczej mnie wypierdzielą przy finiszu i nie będę w piątku na spoty jeździć bo mi się wymówki skończą ale Ty się boisz tych rodziców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Siema z wieczora po II Zmianie... zmień pracę, ja po II zmianie wracam grubo przed 21 Królu, znów masz wytłumaczenie, myślę że cytrynówka Cie przekona :> wiesz bawiłem się w czerwcu... a teraz zostało mi sporo na głowie... inaczej mnie wypierdzielą przy finiszu i nie będę w piątku na spoty jeździć bo mi się wymówki skończą ale Ty się boisz tych rodziców nie chodzi o rodziców... szkoda tyle lat być w plecy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Siema z wieczora po II Zmianie... zmień pracę, ja po II zmianie wracam grubo przed 21 Królu, znów masz wytłumaczenie, myślę że cytrynówka Cie przekona :> wiesz bawiłem się w czerwcu... a teraz zostało mi sporo na głowie... inaczej mnie wypierdzielą przy finiszu i nie będę w piątku na spoty jeździć bo mi się wymówki skończą ale Ty się boisz tych rodziców nie chodzi o rodziców... szkoda tyle lat być w plecy... noo zaliczyć to musisz, w końcu jesteś mózg :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 noo zaliczyć to musisz, w końcu jesteś mózg :gwizdanie: chyba bez... mózg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 noo zaliczyć to musisz, w końcu jesteś mózg :gwizdanie: chyba bez... mózg no jak tam uważasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 noo zaliczyć to musisz, w końcu jesteś mózg :gwizdanie: chyba bez... mózg no jak tam uważasz :naughty: [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 23:23_________________________________________________kurcze piszcie coś bo mi się spać chce a film ściągam, żeby mieć na jutro co w pracy robić :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 spadam do wyrka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Siema z wieczora po II Zmianie... zmień pracę, ja po II zmianie wracam grubo przed 21 Królu, znów masz wytłumaczenie, myślę że cytrynówka Cie przekona :> No no ja wiem ja wiem.... ale za ja wolne weekendy i wpadam na summer cars... :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 23:27_________________________________________________ noo zaliczyć to musisz, w końcu jesteś mózg :gwizdanie: chyba bez... mózg no jak tam uważasz :naughty: [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2010, 23:23_________________________________________________kurcze piszcie coś bo mi się spać chce a film ściągam, żeby mieć na jutro co w pracy robić :naughty: A gdzie ty pracujesz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 jaki film? :gwizdanie: weź mi ściągnij film z Qlimaxa 2009 ja nie wiem skąd i jak go najlepiej ściągnąć Dobranoc śpiochy Mario, ale za sobotkę mam 4 stówki na czysto a siedziałem na worku i opierałem się o deskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diman Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 jak to czytam to ciesze sie ze mam egzaminy i nie mogę pić na razie - poza tym chyba pozostał mi wódowstręt krolu widze ze masz w podpisie kable na dniach jakie to dni beda moglbys przyblizyc co po niektorym na piątek na spota no to zobaczymy czy sie wywiazesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi