stanley Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 ja mam nadzieję, ze moja małżonka zakupiła piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Nic ciekawego się nie dowiedziałem ze spamu. Co tam robicie? Pijecie już piwko? Jutro spocik... Lista obecności już jest? ja nie pije wcinam śnialacje :gwizdanie: ja mam nadzieję, ze moja małżonka zakupiła piwo No taki to ma dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 ja mam nadzieję, ze moja małżonka zakupiła piwo pewnie kupiła ale znając życie już wypiła albo zostawiła ci tylko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 ja mam nadzieję, ze moja małżonka zakupiła piwo nadzieja umiera ostatnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 ja bede z kablami :gwizdanie: i płytą :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Krolu są już kable?? Nie do wiary! Cze Pucek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Krolu są już kable?? Nie do wiary! Cze Pucek! Cze Akjam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Krolu są już kable?? Nie do wiary! Cze Pucek! Cze Akjam Cze Akjam i cze Pucek... :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Krolu są już kable?? Nie do wiary! Cze Pucek! Cze Akjam Cze Akjam i cze Pucek... :polew: sssij kutaska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Krolu są już kable?? Nie do wiary! Cze Pucek! Cze Akjam Cze Akjam i cze Pucek... :polew: sssij kutaska [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 21:54_________________________________________________P.S. Leci ktoś z Was na jakieś wczasy z biurem podróży Selectours albo ktoś ze znajomych gdzieś z tym biurem podróży już odpoczywa? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Krolu są już kable?? Nie do wiary! Cze Pucek! Cze Akjam Cze Akjam i cze Pucek... :polew: sssij kutaska [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 21:54_________________________________________________P.S. Leci ktoś z Was na jakieś wczasy z biurem podróży Selectours albo ktoś ze znajomych gdzieś z tym biurem podróży już odpoczywa? :gwizdanie: a co? te linie latają tupolewami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 a co? te linie latają tupolewami ? tak i dlatego mają obniżki po 80% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 a co? te linie latają tupolewami ? tak i dlatego mają obniżki po 80% Znacznie gorzej! Ogłosili upadłość! :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 i niestety narka Pucek jak tam ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 psssyyt tyskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 stan nie zapomnij o przetwornicy, muszę ją mieć Max a Ty weź mojego Magłajersa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Max! Moderowany!! :polew: Ciekawe za co? Pewnie znowu się gdzieś zapominał... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Max! Moderowany!! :polew: Ciekawe za co? Pewnie znowu się gdzieś zapominał... :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 stan nie zapomnij o przetwornicy, muszę ją mieć Max a Ty weź mojego Magłajersa jest cały czas w aucie, przecież w domu jej nie potrzebuje [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 22:17_________________________________________________ Max! Moderowany!! :polew: Ciekawe za co? Pewnie znowu się gdzieś zapominał... :gwizdanie: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 to idziemy zrobić mu rozpierdol na "Tablicach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi