Pucek Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 a ja od jutra do roboty II zmiana, więc widzimy się dopiero w sobotę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: aaa i bez temperatury
akjam Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 cze student! Adam.S Wrócił już dawno. ale mi chodziło o kolege Adama bo Adama kumpel miał mi się zająć tapicerką :naughty: :gwizdanie: ale jestem wyjebany a do piątku tak daleko kędzior popieram... Ja mam tylko 3 zmiany w tym tygodniu więc luzik...
akjam Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 po robocie Coś taki zarobiony? Nie poznaje Cię! Będziesz na spocie czy robota? :gwizdanie: szanowne towarzystwo Witam szanownego Pana.
Miszka82 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 po robocie Coś taki zarobiony? Nie poznaje Cię! Będziesz na spocie czy robota? :gwizdanie: w c**j roboty, na spota raczej nie dotrę a jeśli to to będzie cud :gwizdanie: ps. wczoraj się widziałem z ziomkiem, który pracuje w Holandii :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 ps. wczoraj się widziałem z ziomkiem, który pracuje w Holandii :gwizdanie: :afro:
akjam Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 po robocie Coś taki zarobiony? Nie poznaje Cię! Będziesz na spocie czy robota? :gwizdanie: w ch***j roboty, na spota raczej nie dotrę a jeśli to to będzie cud :gwizdanie: ps. wczoraj się widziałem z ziomkiem, który pracuje w Holandii :gwizdanie: To wpadnij na tego spota... :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 jutro cabrio moze wpadne na spota:)
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 jutro cabrio moze wpadne na spota:) czyje cabrio ?
talib1990 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 jutro cabrio moze wpadne na spota:) czyje cabrio ? moje a kogo :decayed: koleżanki nówka megane:)
adamFox Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 kto u was ma SD 68... pozdro dziś pod Castorama godz około 17
Adrenalina Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 jutro cabrio moze wpadne na spota:) czyje cabrio ? moje a kogo :decayed: a co dach ci urwało po drodze z wybrzeża ?
talib1990 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 kto u was ma SD 68... pozdro dziś pod Castorama godz około 17 FoX k**wa zdejmij tą biblie chromowaną z auta albo spadaj na kupa.eu :kox:[br]Dopisany: 20 Wrzesień 2010, 21:14_________________________________________________ jutro cabrio moze wpadne na spota:) czyje cabrio ? moje a kogo :decayed: a co dach ci urwało po drodze z wybrzeża ? razem z Boxem... mam wjebane u Stana :polew:
adamFox Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 kto u was ma SD 68... pozdro dziś pod Castorama godz około 17 FoX ku***a zdejmij tą biblie chromowaną z auta albo spadaj na kupa.eu :kox:[br] ta biblia jest to po to żebyś wykazał mi i mojej pani szacunek jak nas spotkasz a często ostatnio bywam pod twoją panią korepetytorka :>
talib1990 Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 kto u was ma SD 68... pozdro dziś pod Castorama godz około 17 FoX ku***a zdejmij tą biblie chromowaną z auta albo spadaj na kupa.eu :kox:[br] ta biblia jest to po to żebyś wykazał mi i mojej pani szacunek jak nas spotkasz a często ostatnio bywam pod twoją panią korepetytorka :> już do niej nie chodze, dużo ja ją też nauczyłem ale to już po zajęciach :gwizdanie: :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 SD nie ma u nas takiej b6, przynajmniej póki co
akjam Opublikowano 20 Września 2010 Opublikowano 20 Września 2010 SD nie ma u nas takiej b6, przynajmniej póki co Ale ramki chyba ma Nasze?
Rekomendowane odpowiedzi