Pucek Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 poprawiłem specjalnie puściłem taką aluzję przydało by się coś wypić w sobotę :gwizdanie:
stanley Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 poprawiłem specjalnie puściłem taką aluzję przydało by się coś wypić w sobotę :gwizdanie: true :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 poprawiłem specjalnie puściłem taką aluzję przydało by się coś wypić w sobotę :gwizdanie: true :gwizdanie: postawię nawet flaszkę, może i nawet dwie :gwizdanie:
krolu Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 w sobotę mi pasuje mam tylko jeden egzamin w niedziele rano dam rade
Kędzior Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 poprawiłem specjalnie puściłem taką aluzję przydało by się coś wypić w sobotę :gwizdanie: true :gwizdanie: postawię nawet flaszkę, może i nawet dwie :gwizdanie: na łeb?? no no nieźle
stanley Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 dobranoc panowie, spadam spać PS. Co do soboty, to ja jestem na TAK
Pucek Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 poprawiłem specjalnie puściłem taką aluzję przydało by się coś wypić w sobotę :gwizdanie: true :gwizdanie: postawię nawet flaszkę, może i nawet dwie :gwizdanie: na łeb?? no no nieźle marzysz
Kędzior Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 dobranoc panowie, spadam spać PS. Co do soboty, to ja jestem na TAK :decayed: [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 22:16_________________________________________________ poprawiłem specjalnie puściłem taką aluzję przydało by się coś wypić w sobotę :gwizdanie: true :gwizdanie: postawię nawet flaszkę, może i nawet dwie :gwizdanie: na łeb?? no no nieźle marzysz sknerus
Pucek Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 taaaa jak by mi się przelewało z kasą to bym Ci założył lpg
Bulczas Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 Po spocie Na sobotę jestem chętny Opijemy BRD żeby się nie sp***doliła k**wa
Kędzior Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 czyli Bulczas i Pucek stawiają, będę napewno :drunk:
Pucek Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 czyli Bulczas i Pucek stawiają, będę napewno :drunk: ochlapus
Bulczas Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 czyli Bulczas i Pucek stawiają, będę napewno :drunk: Stawiamy ale Ty nas wozisz swoim 2,8 :polew: nie wiem kto na tym lepiej wyjdzie
Pucek Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 czyli Bulczas i Pucek stawiają, będę napewno :drunk: tylko się nie obrażaj
Kędzior Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 czyli Bulczas i Pucek stawiają, będę napewno :drunk: Stawiamy ale Ty nas wozisz swoim 2,8 :polew: nie wiem kto na tym lepiej wyjdzie moja audiola "ostatnio" woziła więc teraz kogoś inna czyli Bulczas i Pucek stawiają, będę napewno :drunk: ochlapus raczej degustator [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 22:37_________________________________________________ dzięki za zlota spoko nr konta znasz aha i pamiętaj żebyś znajomym powiedział o tej mojej nowej firmie
Miszka82 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 dzięki za zlota dziwne, że pojawiłeś się akurat jak JA nie mogłem
tolek85 Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 wyrezaliśmy z saves`em kluczyk. Ale dlaczego wyjęliście mi RNS`e? Prosiłem o to, jak byłem na spocie, a nie o to, żebyście go wyjęli po tym jak pojadę ;P PS. ten fachman od kluczyka miał takiego vaga, co odczytał stan licznika inny, niż podaje, nie wiecie co to za odczyt? Tzn czy to jest z jakiegoś eepromu z licznika, czy ta wartość jest odczytana bezpośrednio ze sterownika silnika? Wie ktoś coś na ten temat?
Pucek Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 wyrezaliśmy z saves`em kluczyk. Ale dlaczego wyjęliście mi RNS`e? Prosiłem o to, jak byłem na spocie, a nie o to, żebyście go wyjęli po tym jak pojadę ;P PS. ten fachman od kluczyka miał takiego vaga, co odczytał stan licznika inny, niż podaje, nie wiecie co to za odczyt? Tzn czy to jest z jakiegoś eepromu z licznika, czy ta wartość jest odczytana bezpośrednio ze sterownika silnika? Wie ktoś coś na ten temat? jaki masz na liczniku a jaki odczytał?
Kędzior Opublikowano 21 Września 2010 Opublikowano 21 Września 2010 wyrezaliśmy z saves`em kluczyk. Ale dlaczego wyjęliście mi RNS`e? Prosiłem o to, jak byłem na spocie, a nie o to, żebyście go wyjęli po tym jak pojadę ;P PS. ten fachman od kluczyka miał takiego vaga, co odczytał stan licznika inny, niż podaje, nie wiecie co to za odczyt? Tzn czy to jest z jakiegoś eepromu z licznika, czy ta wartość jest odczytana bezpośrednio ze sterownika silnika? Wie ktoś coś na ten temat? a myśleliśmy że pojechaliście na damrota :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi