Kędzior Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 yyyyyy..... a Stana jak nie było tak nie ma :gwizdanie: czyli impreza się udała, pewnie siedzi na wytrzeźwiałce a ty wróciłaś o 4 i już wstałaś? masakra a co w tym dziwnego ? przeca już 11:00 jeszcze powiedz ze jak wróciłaś to się poszłaś wykąpać :polew: :polew: nooo.... a to coś nienormalnego? :polew: :polew: u kobiety to może i nie ale u faceta... :polew: siema z rana:) no dokladnie, najprawdopodobnie za dwa tygodnie trzeba bedzie zmienic w samochodzie setup na zimowy no tez o tym slyszalem ze sniek ma spasc masakra i zima ma byc mega ostra to dobrze wungiel pójdzie do góry :polew: dokladnie i bedziesz mial premie za przerób i kasa sie posypie ta kasa pójdzie dla prezesów
Bulik Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 dojebane 2.55 ale ma naciąg hahaha http://allegro.pl/wspanialy-rc-model-lamborghini-do-driftu-i1246735006.html albo 4x4 http://allegro.pl/super-szybki-model-r-c-evo-4x4-60-km-h-pakiet-i1242598636.html
diman Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 siema z rana:) no dokladnie, najprawdopodobnie za dwa tygodnie trzeba bedzie zmienic w samochodzie setup na zimowy no tez o tym slyszalem ze sniek ma spasc masakra i zima ma byc mega ostra to dobrze wungiel pójdzie do góry :polew: dokladnie i bedziesz mial premie za przerób i kasa sie posypie ta kasa pójdzie dla prezesów do ciebie tez cos pewnie wpadnie jakis grosik
Kędzior Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 siema z rana:) no dokladnie, najprawdopodobnie za dwa tygodnie trzeba bedzie zmienic w samochodzie setup na zimowy no tez o tym slyszalem ze sniek ma spasc masakra i zima ma byc mega ostra to dobrze wungiel pójdzie do góry :polew: dokladnie i bedziesz mial premie za przerób i kasa sie posypie ta kasa pójdzie dla prezesów do ciebie tez cos pewnie wpadnie jakis grosik :polew: przestań hehe nastolatków to ja miałam w spiżu którykolwiek? no gdybym wiedział że jesteście w spiżu... :polew:
Adrenalina Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 siema z rana:) no dokladnie, najprawdopodobnie za dwa tygodnie trzeba bedzie zmienic w samochodzie setup na zimowy no tez o tym slyszalem ze sniek ma spasc masakra i zima ma byc mega ostra to dobrze wungiel pójdzie do góry :polew: dokladnie i bedziesz mial premie za przerób i kasa sie posypie ta kasa pójdzie dla prezesów do ciebie tez cos pewnie wpadnie jakis grosik :polew: przestań hehe nastolatków to ja miałam w spiżu którykolwiek? no gdybym wiedział że jesteście w spiżu... :polew: to co, przyjechałbyś płoszyć zwierzynę?
diman Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 to co, przyjechałbyś płoszyć zwierzynę? :polew:
krolu Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 nauczcie się cytować :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 nauczcie się cytować :gwizdanie: a ty co sie wpierniczasz moderatorze
Kędzior Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 nauczcie się cytować :gwizdanie: pociągnąć cię ze łba?? to co, przyjechałbyś płoszyć zwierzynę? jak byś mi podrzuciła jakaś sarenke to bym przestał płoszyć wam zwierzynę i się zajął sarenunią jak nalezy :>
krolu Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 nauczcie się cytować :gwizdanie: a ty co sie wpierniczasz moderatorze muszę, za was posty poprawiać :gwizdanie: :kox: [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 11:56_________________________________________________ nauczcie się cytować :gwizdanie: pociągnąć cię ze łba?? dawaj
diman Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 nauczcie się cytować :gwizdanie: a ty co sie wpierniczasz moderatorze muszę, za was posty poprawiać :gwizdanie: :kox: zycie sie pisales to poprawiaj :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 nauczcie się cytować :gwizdanie: pociągnąć cię ze łba?? to co, przyjechałbyś płoszyć zwierzynę? jak byś mi podrzuciła jakaś sarenke to bym przestał płoszyć wam zwierzynę i się zajął sarenunią jak nalezy :> nooo, a bylo ich trochę ... :gwizdanie:
krolu Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 nauczcie się cytować :gwizdanie: a ty co sie wpierniczasz moderatorze muszę, za was posty poprawiać :gwizdanie: :kox: zycie sie pisales to poprawiaj :gwizdanie: nie pisałem sie, sami mi dali lece yo
Kędzior Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 nauczcie się cytować :gwizdanie: pociągnąć cię ze łba?? to co, przyjechałbyś płoszyć zwierzynę? jak byś mi podrzuciła jakaś sarenke to bym przestał płoszyć wam zwierzynę i się zajął sarenunią jak nalezy :> nooo, a bylo ich trochę ... :gwizdanie: sarenek czy zwierzyny? nauczcie się cytować :gwizdanie: a ty co sie wpierniczasz moderatorze muszę, za was posty poprawiać :gwizdanie: :kox: zycie sie pisales to poprawiaj :gwizdanie: nie pisałem sie, sami mi dali lece yo bierzesz za to kasę to poprawiaj
A-rek Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 yyyyyy..... a Stana jak nie było tak nie ma :gwizdanie: e to dobry ten kawalerski grubo musialo byc :kox: a moze poznal jakas nastolatke :gwizdanie: a moze wlasnie budzi sie nad morzem
Bulczas Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Może robimy jakiegoś grilla dziś :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Może robimy jakiegoś grilla dziś :gwizdanie: gdzie moze bym sie tez przejechal dawno was mordy i mordki nie widzialem i dlugo nie bede widzial
Bulczas Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Może robimy jakiegoś grilla dziś :gwizdanie: gdzie moze bym sie tez przejechal dawno was mordy i mordki nie widzialem i dlugo nie bede widzial No dokładnie pogorii nie ma to się tęskni za tymi mordami Można jechać na jakąś polankę albo coś
diman Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Może robimy jakiegoś grilla dziś :gwizdanie: gdzie moze bym sie tez przejechal dawno was mordy i mordki nie widzialem i dlugo nie bede widzial No dokładnie pogorii nie ma to się tęskni za tymi mordami Można jechać na jakąś polankę albo coś na polanke to ja moge zabrac jakas fajna malolate ale moze byc jakis mini spocik jesienny ale cos mi sie wydaje ze wiekszosc bedzie kacyka dzisiaj leczyc :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Może robimy jakiegoś grilla dziś :gwizdanie: gdzie moze bym sie tez przejechal dawno was mordy i mordki nie widzialem i dlugo nie bede widzial No dokładnie pogorii nie ma to się tęskni za tymi mordami Można jechać na jakąś polankę albo coś na polanke to ja moge zabrac jakas fajna malolate ale moze byc jakis mini spocik jesienny ale cos mi sie wydaje ze wiekszosc bedzie kacyka dzisiaj leczyc :gwizdanie: Może być spocik na dolince z grillem Ty małolatę to będziesz mieć w domu za jakiś czas
Rekomendowane odpowiedzi