diman Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Może robimy jakiegoś grilla dziś :gwizdanie: gdzie moze bym sie tez przejechal dawno was mordy i mordki nie widzialem i dlugo nie bede widzial No dokładnie pogorii nie ma to się tęskni za tymi mordami Można jechać na jakąś polankę albo coś na polanke to ja moge zabrac jakas fajna malolate ale moze byc jakis mini spocik jesienny ale cos mi sie wydaje ze wiekszosc bedzie kacyka dzisiaj leczyc :gwizdanie: Może być spocik na dolince z grillem Ty małolatę to będziesz mieć w domu za jakiś czas nooooooo ale jeszcze nic pewnego ze to bedzie malolata czy malolat :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 nooooooo ale jeszcze nic pewnego ze to bedzie malolata czy malolat :gwizdanie: No tak tylko mówie I co wszyscy śpią :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 nooooooo ale jeszcze nic pewnego ze to bedzie malolata czy malolat :gwizdanie: No tak tylko mówie I co wszyscy śpią :gwizdanie: no chyba lecza kacyka po sobocie :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 nooooooo ale jeszcze nic pewnego ze to bedzie malolata czy malolat :gwizdanie: No tak tylko mówie I co wszyscy śpią :gwizdanie: no chyba lecza kacyka po sobocie :gwizdanie: Ja wczoraj kulturalnie 3 piwka i do domu
Miszka82 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 ja nie mam kaca dziś wyjątkowo ale lecę za niedługo do "teściów" na obiad więc odpadam
keżor Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 siema w niedzielle zakochałem sie w tej w tych rasta skarpetkach
Kędzior Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 dzwonił do mnie stasiu, mówił że la hujnia była na tym kawalerskim hehe
Bulczas Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 dzwonił do mnie stasiu, mówił że la hujnia była na tym kawalerskim hehe To gdzie tyle balowali :gwizdanie:
stanley Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 po wczorajszym wieczorze kawalerskim :kox:
Kędzior Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 siema w niedzielle zakochałem sie w tej w tych rasta skarpetkach ta w spodenkach czyli w rasta skarpetkach miodzio ale czekoladkaaaa mmmmmm fajny motyw w 1.54 z małpka dzwonił do mnie stasiu, mówił że la hujnia była na tym kawalerskim hehe To gdzie tyle balowali :gwizdanie: niewiem coś wspominał o bunkrach [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 13:54_________________________________________________ po wczorajszym wieczorze kawalerskim :kox: ok ok niechwal mnie już jaką ci panne nasunąłem [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 13:54_________________________________________________ide po browarka jakiego
diman Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 po wczorajszym wieczorze kawalerskim :kox: witam kolege jak tam po chyba bylo wporzo co skoro tak pozno wrociles
stanley Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 było gites, nie żałuję wydanych 750 zł
diman Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 było gites, nie żałuję wydanych 750 zł :gwizdanie: a i wlasnie do mnie dzwonil pucol ze jest chetny na jakiego grila i w sumie sie troche tez napalilem moze jednak mialby ktos ochote bo ladna pogoda jest moge prowadzic i kogos zgarnac lista narazie byla by taka pisac czy ktos jeszcze bysmy sie przejechali do was na ten park za lotniskiem :kox: tylko sie decydowac czas ucieka :gwizdanie: Pucol Bulczas Diman + Kaska Stanley dawac
Kędzior Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 no ja bym też był chętny, no ale to musiał by ktoś po mnei wpaść bo bym jakiegoś browara załyczył
diman Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 no ja bym też był chętny, no ale to musiał by ktoś po mnei wpaść bo bym jakiegoś browara załyczył a co ty ojciec dyrektor jestes :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 no ja bym też był chętny, no ale to musiał by ktoś po mnei wpaść bo bym jakiegoś browara załyczył Ja Cię zabirę :gwizdanie: Tylko szybk osię zbierać bo już późno
stanley Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 no ja bym też był chętny, no ale to musiał by ktoś po mnei wpaść bo bym jakiegoś browara załyczył a co ty ojciec dyrektor jestes :gwizdanie: się przespaceruj - na nogach
diman Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 no ja bym też był chętny, no ale to musiał by ktoś po mnei wpaść bo bym jakiegoś browara załyczył a co ty ojciec dyrektor jestes :gwizdanie: się przespaceruj - na nogach dokladnie ostatnio tez cos spacerowales i bylo git no to o ktorej bo musze do pucola dzwonic
Kędzior Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 no ja bym też był chętny, no ale to musiał by ktoś po mnei wpaść bo bym jakiegoś browara załyczył Ja Cię zabirę :gwizdanie: Tylko szybk osię zbierać bo już późno ustawcie godz :>
Rekomendowane odpowiedzi