A4 Mario Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Kur...... Przez wyjazd z mironem do bielska przegapiłem spontan grila... :wallbash: :wallbash:
akjam Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Wreszcie koniec weekendu! :gwizdanie: Dochodzę do siebie po weselichu... :kox:
Miszka82 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Wreszcie koniec weekendu! :gwizdanie: Dochodzę do siebie po weselichu... :kox: pojadł ? popił ? potańczył ? podupczył ?
akjam Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Wreszcie koniec weekendu! :gwizdanie: Dochodzę do siebie po weselichu... :kox: pojadł ? popił ? potańczył ? podupczył ? Wszechno... :kox:
Miszka82 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Wreszcie koniec weekendu! :gwizdanie: Dochodzę do siebie po weselichu... :kox: pojadł ? popił ? potańczył ? podupczył ? Wszechno... :kox: to dopiszę jeszcze jedno słowo na p..... pier**lony
akjam Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Wreszcie koniec weekendu! :gwizdanie: Dochodzę do siebie po weselichu... :kox: pojadł ? popił ? potańczył ? podupczył ? Wszechno... :kox: to dopiszę jeszcze jedno słowo na p..... pier**lony
piterra Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 20:57_________________________________________________miszka ty stary rowerze[br]Dopisany: 03 Październik 2010, 20:57_________________________________________________czytaj komentarze http://www.notowany.pl/artykul/15942/jak-dzielisz-sie-pieniedzmi-w-malzenstwie.html
piterra Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Pitek ty żyjesz ? ano żyje tylko ze brak czasu to mój najlepszy przyjaciel
Miszka82 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Pitek ty żyjesz ? ano żyje tylko ze brak czasu to mój najlepszy przyjaciel wiem jak to jest, też nie mam go ostatnio za wiele
Adrenalina Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 sezon spotowo-grilowy lato 2010 uważam za zamknięty !!! może i bez grilla, ale za to flacha była obecnym dziekuję za przybycie, nieobecni niech żałują koniec przekazu !
akjam Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Pitek ty żyjesz ? ano żyje tylko ze brak czasu to mój najlepszy przyjaciel Przyjaciół się nie wybiera ale ty muisz coś z tym zrobić. Pitek ty żyjesz ? ano żyje tylko ze brak czasu to mój najlepszy przyjaciel wiem jak to jest, też nie mam go ostatnio za wiele Zarobiony Miszka... :gwizdanie:
piterra Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Pitek ty żyjesz ? ano żyje tylko ze brak czasu to mój najlepszy przyjaciel Przyjaciół się nie wybiera ale ty muisz coś z tym zrobić. Pitek ty żyjesz ? ano żyje tylko ze brak czasu to mój najlepszy przyjaciel wiem jak to jest, też nie mam go ostatnio za wiele Zarobiony Miszka... :gwizdanie: no cóż zrobić takie zycie ale może za niedługo wszystko się ustabilizuje dobra ja spadam bo jutro znów do pracy :kox: :kox:
Kędzior Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 sezon spotowo-grilowy lato 2010 uważam za zamknięty !!! może i bez grilla, ale za to flacha była obecnym dziekuję za przybycie, nieobecni niech żałują koniec przekazu ! już nie udawaj takiej miłej
Miszka82 Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Zarobiony Miszka... :gwizdanie: dziwnie to brzmi heh
akjam Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 sezon spotowo-grilowy lato 2010 uważam za zamknięty !!! może i bez grilla, ale za to flacha była obecnym dziekuję za przybycie, nieobecni niech żałują koniec przekazu ! No nie popisałaś się... Zarobiony Miszka... :gwizdanie: dziwnie to brzmi heh W ciul dziwnie!
Kędzior Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Stasiuuuuuu co robiszzzzz? a pić się chce a pić się chce ... :polew: [br]Dopisany: 03 Październik 2010, 21:29_________________________________________________suko hehe
Adrenalina Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 Stasiu już na dzisiaj zakończył
Rekomendowane odpowiedzi