Pucek Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 bilet na Mayday zamówiony technomul :polew: :>
Kędzior Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 wracając do tematu pracy w top model, Stasiu ty byś im tam mógł fotki rezać w paincie :polew: takie VT :polew: [br]Dopisany: 13 Październik 2010, 22:45_________________________________________________ do miecza :>
stanley Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 wracając do tematu pracy w top model, Stasiu ty byś im tam mógł fotki rezać w paincie :polew: takie VT :polew: [br]Dopisany: 13 Październik 2010, 22:45_________________________________________________ do miecza :> w paint potrafię czynić cuda, podrzuć mi parę fotek to wyrezam Ci rodzinny album [br]Dopisany: 13 Październik 2010, 22:50_________________________________________________spadam, do jutra
Kędzior Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 w paint potrafię czynić cuda, podrzuć mi parę fotek to wyrezam Ci rodzinny album :polew: ok jak co to dam znać
musti Opublikowano 13 Października 2010 Opublikowano 13 Października 2010 Witajcie Trwają jeszcze zapisy na ręczniki klubowo-plażowe Oto link : RĘCZNIKI KLUBOWE - http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html ZAPRASZAM WSZYSTKICH CHĘTNYCH
stanley Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 wreszcie komfortowo się jeździ nie ma jak 15"
Kędzior Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 czekerałt cześć Przemek witaj Stanisławie
stanley Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 czekerałt cześć Przemek witaj Stanisławie ja nie mam na imię Stanisław
stanley Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 chyćcie się roboty zapierdalam jak dziki osioł :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 09:19_________________________________________________ chyćcie się roboty Ty też już jedź i pracuj
OKO Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 dobry no i powielam u was tez pytanie w sumie to OKA dotyczy mam pytanko do użytkowników czyli na gliwicach bish-kopt na kato oko czy warto kupic a4 b5 z 2000 roku z silnikiem 2.5 tdi w automacie kolega sie nad tym zastanawia wiem ze byl problem z walkami i w automacie tez byl jakis problem co o tym myslicie a i kasa 18000zł , 2,5 tdi jest ok Ma parę wad ale które audi nie ma. Najgorsze w motorach do 2003 roku są wypadające dźwigienki zaworowe. Po zakupie (nie jest to rada tylko nakaz ) trzeba zrobić przegląd hydrauliki w silniku, zaniedbanie może skutkować kolizją w silniku lub uszkodzeniem wałków. Ja nie narzekam na 2.5, wiadomo że zawsze mógł by być lepszy... Manualna skrzynia 6cio biegowa jest dobra, elastyczna i nie trzeba za każdym redukować jeżeli chcesz przyśpieszyć. Nie wiem jak się sprawuje z automatem, jeździłem kiedyś z bisch-koptem i wydawało mi się że nie ciągnie Każda naprawa w tym silniku jest wyzwaniem dla kieszeni , ale to V6 więc trzeba się z tym liczyć. Jak wiadomo taniej jest zapobiegać niż leczyć... wreszcie komfortowo się jeździ nie ma jak 15" pierwszy wymiękłeś chyćcie się roboty robię robię już onet i wp przeczytane
Miszka82 Opublikowano 14 Października 2010 Opublikowano 14 Października 2010 chyćcie się roboty zapierdalam jak dziki osioł :gwizdanie:[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 09:19_________________________________________________ chyćcie się roboty Ty też już jedź i pracuj no właśnie już wychodzę do wieczora lachonarium
Rekomendowane odpowiedzi