Adrenalina Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 chyba jadę szukać masażystki :gwizdanie: poważnie, nie chodzi mi o sex jasneeee noo i znowu mi nie wierzycie krzyż mnie napier*ala że ledwo chodzę Tobie jest potrzebny oklad z młodych piersi, a nie masaż
Pucek Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 chyba jadę szukać masażystki :gwizdanie: poważnie, nie chodzi mi o sex jasneeee noo i znowu mi nie wierzycie krzyż mnie napier*ala że ledwo chodzę Tobie jest potrzebny oklad z młodych piersi, a nie masaż to też :gwizdanie: ale ja się prosić żadnej nie będę, płacić też nie mam zamiaru
Adrenalina Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 chyba jadę szukać masażystki :gwizdanie: poważnie, nie chodzi mi o sex jasneeee noo i znowu mi nie wierzycie krzyż mnie napier*ala że ledwo chodzę Tobie jest potrzebny oklad z młodych piersi, a nie masaż to też :gwizdanie: ale ja się prosić żadnej nie będę, płacić też nie mam zamiaru to cierp
akjam Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 chyba jadę szukać masażystki :gwizdanie: poważnie, nie chodzi mi o sex jasneeee noo i znowu mi nie wierzycie krzyż mnie napier*ala że ledwo chodzę Tobie jest potrzebny oklad z młodych piersi, a nie masaż to też :gwizdanie: ale ja się prosić żadnej nie będę, płacić też nie mam zamiaru to cierp :polew:
Pucek Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 bardzo śmieszne :gwizdanie: Basia, weeź mi załatw pannę
akjam Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 bardzo śmieszne :gwizdanie: Basia, weeź mi załatw pannę
Adrenalina Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 bardzo śmieszne :gwizdanie: Basia, weeź mi załatw pannę a co ja biuro matrymonialne prowadzę ?
Maxito Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 i już, teraz wyjazd do kuzynka ii % na spokojnie jak zawsze to co znów poruchasz :polew: :polew: [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 20:14_________________________________________________ Miszka mam kontre dla twojej cc u mnie możesz mieć cc free until death :polew:
talib1990 Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 siemka zboki ja wlasnie wrocilem z wykładów
diman Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 dobry po robocie mozna weekend otworzyc
stanley Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 dobry po robocie mozna weekend otworzyc nocny marek :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 tylko co w ten weekend robimy :gwizdanie: nie wytrzymam w domu tak na sucho
stanley Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 tylko co w ten weekend robimy :gwizdanie: nie wytrzymam w domu tak na sucho ja jutro na weselicho :gwizdanie:
diman Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 a ja jeszcze nie wiem [br]Dopisany: 15 Październik 2010, 23:48_________________________________________________dopiero do domu wjechalem z trasy cza sie na spokojnie zastanowic jutro
Pucek Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 tylko co w ten weekend robimy :gwizdanie: nie wytrzymam w domu tak na sucho ja jutro na weselicho :gwizdanie: zjebałeś to do tego nie mam słów Zadyma przed klubem w Sosnowcu
diman Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 a teraz cza sie porzadnie wyspac wiec narazie
stanley Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 tylko co w ten weekend robimy :gwizdanie: nie wytrzymam w domu tak na sucho ja jutro na weselicho :gwizdanie: zjebałeś to do tego nie mam słów Zadyma przed klubem w Sosnowcu przecież to było kilka lat temu :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Październik 2010, 23:51_________________________________________________ a teraz cza sie porzadnie wyspac wiec narazie spij dobrze ziom
Pucek Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 a skąd mam wiedzieć Artur Kędzior też wybył na wieś a mnie nosi, gregora też, wypiło by się coś, pobawiło na imprezowni, powyrywało d*py a tu nie ma gdzie i z kim znowu porażka
stanley Opublikowano 15 Października 2010 Opublikowano 15 Października 2010 a skąd mam wiedzieć Artur Kędzior też wybył na wieś a mnie nosi, gregora też, wypiło by się coś, pobawiło na imprezowni, powyrywało d*py a tu nie ma gdzie i z kim znowu porażka weźcie anzugi to wam pochytam wstęp na wesele
Rekomendowane odpowiedzi