stanley Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ja zmieniłem znowu na letnie tyś jest dobry nie nie widać po hamulcach , że to VT a w ogóle to jak odkręciłeś śruby , bo zapomniałem spytać na spocie
Kędzior Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Ja zmieniłem znowu na letnie ja bym takie wsadził do swojej a tej brunecie to bym tak wsadził że mmmm
Miszka82 Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 mmmmmmmmmm co za kawałek mmmmmmmmmmmm Rihanna - Only Girl In The World Extended Club Mix ble jakiś taki trochę gejowski gejowski to był Miszek jak pojechał "gdzieś" z jakimś "kolegą" :polew: pałku bez diengu :polew: [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 22:36_________________________________________________aha po robocie i zdupcam
akjam Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Miszka żyjesz? Wróciłem właśnie z knajpy z meczyku...
Kędzior Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 Miszka żyjesz? Wróciłem właśnie z knajpy z meczyku... zaś chlejesz
Pucek Opublikowano 20 Października 2010 Opublikowano 20 Października 2010 a ja wróciłem właśnie od Gregora nie dałem do roboty na 01:30 w nocy i urlop ale to nic, zakosiłem mistrzuniowi ściągacze do sprężyn i od rana działam lecę spać bo padam na pysk Ps. Seves to konkret szajbus
keżor Opublikowano 21 Października 2010 Autor Opublikowano 21 Października 2010 o jo właśnie wrócił z pomarańczy
Zipek Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Tacy to pożyją...;d właśnie z roboty wróciłem -.-
stanley Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 allleeee sypieeee :gwizdanie: ale nie w ty oknie, ciuluuuu.....
Miszka82 Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 szałer, śniadanko i do tyrki
seves Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 hello Synki Stanley dobre z tym sniegiem juz myslalem ze serio w Kato padalo a ja wróciłem właśnie od Gregora nie dałem do roboty na 01:30 w nocy i urlop ale to nic, zakosiłem mistrzuniowi ściągacze do sprężyn i od rana działam lecę spać bo padam na pysk Ps. Seves to konkret szajbus ale o co chodzi dzieki Pucek jeszcze raz, no i oczywiscie ogromne podziekowania dla Gregora :notworthy:
Kędzior Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 joł ale super pogodaaaa [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 09:08_________________________________________________ allleeee sypieeee :gwizdanie: ale nie w ty oknie, ciuluuuu..... noi tu cię zaskocze bo u mnie właśnie sypie śnieg :shocked: pierwszy opad śniedu z deszczem zaliczony
seves Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 joł ale super pogodaaaa [br]Dopisany: 21 Październik 2010, 09:08_________________________________________________ allleeee sypieeee :gwizdanie: ale nie w ty oknie, ciuluuuu..... noi tu cię zaskocze bo u mnie właśnie sypie śnieg :shocked: pierwszy opad śniedu z deszczem zaliczony u Gregorego wczoraj chwilo nawet lekki gradzik spadl
seves Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Adrenalina kiedy zmieniasz tego drastycznego gifa? nie pasuje do Ciebie obcas byl duuuuuzo lepszy
Adrenalina Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Adrenalina kiedy zmieniasz tego drastycznego gifa? nie pasuje do Ciebie obcas byl duuuuuzo lepszy no niech Ci będzie
seves Opublikowano 21 Października 2010 Opublikowano 21 Października 2010 Adrenalina kiedy zmieniasz tego drastycznego gifa? nie pasuje do Ciebie obcas byl duuuuuzo lepszy no niech Ci będzie :shocked: :shocked: jakos szybko sie dalas przekonac nie no serio szpilka miazdzy super jest :good:
Rekomendowane odpowiedzi