Bulczas Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Miszka, Rafał a wy jakie macie założone xenony? 4300K 5000K 6000K ... ? Ja mam Kedzior 6000K i jest spoko
Miszka82 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 witam z rana, wolne wolnym ale wstać trzeba było jeszcze wcześniej niż do roboty :>
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Ja już ciężko pracuje... 12 tysi na niewiele starcza... racja...
Miszka82 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Ja już ciężko pracuje... 12 tysi na niewiele starcza... racja... sam widzisz, że nie ma łatwo a ja już tak 2 miesiąc o samej podstawie
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Ja już ciężko pracuje... 12 tysi na niewiele starcza... racja... sam widzisz, że nie ma łatwo a ja już tak 2 miesiąc o samej podstawie Ech...
Miszka82 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Ja już ciężko pracuje... 12 tysi na niewiele starcza... racja... sam widzisz, że nie ma łatwo a ja już tak 2 miesiąc o samej podstawie Ech... kryzys :polew: :polew:
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Ja już ciężko pracuje... 12 tysi na niewiele starcza... racja... sam widzisz, że nie ma łatwo a ja już tak 2 miesiąc o samej podstawie Ech... kryzys :polew: :polew: Taaaa... I coraz więcej A4ek widzę na drogach... :polew: Widzę, że Max wpadł na chwilę z pytaniem na FORUM i nawet się nie przywitał. Będzie wymieniał termostat... :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Max wpadł w doła po tym jak go Krolu objechał i teraz tylko na technicznym siedzi [br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 09:31_________________________________________________ja robie ewakuacje na salony kuchenne, bo cos mi sie wydaje, że mój ziomek co mi miał robic kuchnie troche drogo chce ale to sie okaże Miłego dnia dziewczyny
keżor Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2009 kolejny piękny dzień na rezanie
krolu Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 kolejny piękny dzień na rezanie :good: co rezamy ? ja dzis kończe (w koncu) felgi a efekt mnie średnio zadowala :wallbash:
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 kolejny piękny dzień na rezanie :good: co rezamy ? ja dzis kończe (w koncu) felgi a efekt mnie średnio zadowala :wallbash: Co tam dziś chłopaki robicie przy swoich autkach? :naughty: Co rbisz krolu z felami?
keżor Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2009 kolejny piękny dzień na rezanie :good: co rezamy ? ja dzis kończe (w koncu) felgi a efekt mnie średnio zadowala :wallbash: to ja mam paste polerską w doma to wpadej
krolu Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 kolejny piękny dzień na rezanie :good: co rezamy ? ja dzis kończe (w koncu) felgi a efekt mnie średnio zadowala :wallbash: Co tam dziś chłopaki robicie przy swoich autkach? :naughty: Co rbisz krolu z felami? Polerowałem stalówki bo była na nich rdza... l mega ciężko to idzie a i tak rdza się "wżarła" w tą stal i zostają ślady... :kwasny: to ja mam paste polerską w doma to wpadej Ja to na nowo lakierowałem na połysk... [br]Dopisany: 11 Grudzień 2009, 10:40_________________________________________________W sumie można powiedzieć, że zdzierałem stara farbę aż do gołej stali (niezły pakiet chrom był przed malowaniem) a nie polerowałem
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Sam to robiłeś? Ja mam te fele polerowane co ostatnio Wam pokazywałem na spocie i chyba oddam je do polerki bo mi się nie chce i nie mam czasu aby to zrobić a może zrobią to tak jak trzeba! BTW Może chce ktoś gumy zimowe '18?
krolu Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Sam to robiłeś? Ja mam te fele polerowane co ostatnio Wam pokazywałem na spocie i chyba oddam je do polerki bo mi się nie chce i nie mam czasu aby to zrobić a może zrobią to tak jak trzeba! BTW Może chce ktoś gumy zimowe '18? Sam i tydzień z życia wyjęty...
keżor Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2009 Sam to robiłeś? Ja mam te fele polerowane co ostatnio Wam pokazywałem na spocie i chyba oddam je do polerki bo mi się nie chce i nie mam czasu aby to zrobić a może zrobią to tak jak trzeba! BTW Może chce ktoś gumy zimowe '18? Sam i tydzień z życia wyjęty... Ty to mosz krzepe synek
akjam Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Sam to robiłeś? Ja mam te fele polerowane co ostatnio Wam pokazywałem na spocie i chyba oddam je do polerki bo mi się nie chce i nie mam czasu aby to zrobić a może zrobią to tak jak trzeba! BTW Może chce ktoś gumy zimowe '18? Sam i tydzień z życia wyjęty... No właśnie tydzień z głowy ale kaska zaoszczędzona...
krolu Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Sam to robiłeś? Ja mam te fele polerowane co ostatnio Wam pokazywałem na spocie i chyba oddam je do polerki bo mi się nie chce i nie mam czasu aby to zrobić a może zrobią to tak jak trzeba! BTW Może chce ktoś gumy zimowe '18? Sam i tydzień z życia wyjęty... No właśnie tydzień z głowy ale kaska zaoszczędzona... wcale nie ponad 100 zł wydałem na szczotkę do wiertarki podkłady i farby...
keżor Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2009 pogratulował 300 spamerzy przyszedł... idziemy stąd :polew:
Rekomendowane odpowiedzi