talib1990 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ale mnie k**wa słuchacie KOLEDZY :gwizdanie: :gwizdanie:
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 seski pisalem ze kaska po pierwsze fajki po drugie zyganie i nie pobawi sie bo nie da rady wiec lipa ;( ale o co chodzi z tymi fajkami...? :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:00_________________________________________________ dobra, koniec tematu kasa :gwizdanie: co koniec przegrałeś to płać... pala tam fajki a on nie chce tego wdychac i takie tam [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:03_________________________________________________ seski pisalem ze kaska po pierwsze fajki po drugie zyganie i nie pobawi sie bo nie da rady wiec lipa ;([br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 19:59_________________________________________________ Ładnie jedziecie znowu. Widziałem że Pucek chcę oblać zrobione auto i stawia hhahhahahahaha 1. auto nie jest zrobione 2. auto będzie zrobione za miesiąc 3. jak wy będziecie w czekoladzie to ja będę na trzepaniu mózgu - Mayday 4. chyba żartujesz ale ty jesteś skąpiec... na grubie robi grube kokosy i nawet z kolegami nie chce świętować... założę się, że masz więcej pucol wychodzi na to ze ty tam marne grosze zarabiasz to co ty tam jeszcze robisz zwolnij sie załatw mi robotę gdzie po 8h będę w domu i zarobię 3 kafle sam bym taka chcial ale pogadaj ze stanleyem moze ci cos pochyta ej stan nie jest biurem pracy... poza tym najpierw mi ma załatwić... :gwizdanie: [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:02_________________________________________________ Ja też nie wiem czy dam radę. w czwartek mam robotę :gwizdanie: co ty znowu przy aucie chcesz rezać... biurem nie jest ale pracuje na stanowisku i uczony jest :gwizdanie: nie to co my... prostaki... :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ale mnie ku***a słuchacie KOLEDZY :gwizdanie: :gwizdanie: założę się że nikt nie wie nawet kto to taki Drex :gwizdanie: obejrzałem i dowiedziałem się tylko że to koleś który zarobił a się nie narobił
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ale mnie ku***a słuchacie KOLEDZY :gwizdanie: :gwizdanie: założę się że nikt nie wie nawet kto to taki Drex :gwizdanie: obejrzałem i dowiedziałem się tylko że to koleś który zarobił a się nie narobił no ja ni hu hu nie wiem...
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 nie to co my... prostaki... :gwizdanie: Fajfun nie MY tylko TY :tongue4: :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ale mnie ku***a słuchacie KOLEDZY :gwizdanie: :gwizdanie: założę się że nikt nie wie nawet kto to taki Drex :gwizdanie: obejrzałem i dowiedziałem się tylko że to koleś który zarobił a się nie narobił tez to obejrzalem i mafii sie nie tykam ja uczciwy koles jestem [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 20:07_________________________________________________ nie to co my... prostaki... :gwizdanie: Fajfun nie MY tylko TY :tongue4: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 nie to co my... prostaki... :gwizdanie: Fajfun nie MY tylko TY :tongue4: :polew: :polew: :polew: no dobra ja... ale się staram wyjść na ludzi i poza tym jestem fajny...
talib1990 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ale mnie ku***a słuchacie KOLEDZY :gwizdanie: :gwizdanie: założę się że nikt nie wie nawet kto to taki Drex :gwizdanie: obejrzałem i dowiedziałem się tylko że to koleś który zarobił a się nie narobił no ja ni hu hu nie wiem... król Poznania, prawa ręka Pershinga, właściciel najdroższych i najlepszych burdeli w polsce gdzie cała elita z pierwszych stron gazet, filmów itp zostawiała grubą kase po 30 tys zł za noc nawet
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ale mnie ku***a słuchacie KOLEDZY :gwizdanie: :gwizdanie: założę się że nikt nie wie nawet kto to taki Drex :gwizdanie: obejrzałem i dowiedziałem się tylko że to koleś który zarobił a się nie narobił no ja ni hu hu nie wiem... król Poznania, prawa ręka Pershinga, właściciel najdroższych i najlepszych burdeli w polsce gdzie cała elita z pierwszych stron gazet, filmów itp zostawiała grubą kase po 30 tys zł za noc nawet a ty co też tam o tym robiłeś że wiesz...? :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no dobra ja... ale się staram wyjść na ludzi i poza tym jestem fajny... ja yhymm
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 no dobra ja... ale się staram wyjść na ludzi i poza tym jestem fajny... ja yhymm miło że się zgadzasz... Diman nie chciał...
talib1990 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ale mnie ku***a słuchacie KOLEDZY :gwizdanie: :gwizdanie: założę się że nikt nie wie nawet kto to taki Drex :gwizdanie: obejrzałem i dowiedziałem się tylko że to koleś który zarobił a się nie narobił no ja ni hu hu nie wiem... król Poznania, prawa ręka Pershinga, właściciel najdroższych i najlepszych burdeli w polsce gdzie cała elita z pierwszych stron gazet, filmów itp zostawiała grubą kase po 30 tys zł za noc nawet a ty co też tam o tym robiłeś że wiesz...? :gwizdanie: możesz się śmiać, ale jakbym wsadził skóre do audi i czarne szyby teraz to bym chetnie sie zalapal zeby dziewczynki wozic po klientach :naughty:
stanley Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ale mnie ku***a słuchacie KOLEDZY :gwizdanie: :gwizdanie: założę się że nikt nie wie nawet kto to taki Drex :gwizdanie: obejrzałem i dowiedziałem się tylko że to koleś który zarobił a się nie narobił no ja ni hu hu nie wiem... król Poznania, prawa ręka Pershinga, właściciel najdroższych i najlepszych burdeli w polsce gdzie cała elita z pierwszych stron gazet, filmów itp zostawiała grubą kase po 30 tys zł za noc nawet talib - nie wchodź więcej na pudelek.pl
Kędzior Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 talib - nie wchodź więcej na pudelek.pl :polew: nie odbieraj chłopakowi marzeń Talib będziesz jutro?
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ale mnie ku***a słuchacie KOLEDZY :gwizdanie: :gwizdanie: założę się że nikt nie wie nawet kto to taki Drex :gwizdanie: obejrzałem i dowiedziałem się tylko że to koleś który zarobił a się nie narobił no ja ni hu hu nie wiem... król Poznania, prawa ręka Pershinga, właściciel najdroższych i najlepszych burdeli w polsce gdzie cała elita z pierwszych stron gazet, filmów itp zostawiała grubą kase po 30 tys zł za noc nawet a ty co też tam o tym robiłeś że wiesz...? :gwizdanie: możesz się śmiać, ale jakbym wsadził skóre do audi i czarne szyby teraz to bym chetnie sie zalapal zeby dziewczynki wozic po klientach :naughty: a co ze skóry łatwiej się ściera resztki co wyciekną... nie tak jak ze szmacianych recaro... :gwizdanie:
diman Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ale mnie ku***a słuchacie KOLEDZY :gwizdanie: :gwizdanie: założę się że nikt nie wie nawet kto to taki Drex :gwizdanie: obejrzałem i dowiedziałem się tylko że to koleś który zarobił a się nie narobił no ja ni hu hu nie wiem... król Poznania, prawa ręka Pershinga, właściciel najdroższych i najlepszych burdeli w polsce gdzie cała elita z pierwszych stron gazet, filmów itp zostawiała grubą kase po 30 tys zł za noc nawet talib - nie wchodź więcej na pudelek.pl :polew:
stanley Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ale mnie ku***a słuchacie KOLEDZY :gwizdanie: :gwizdanie: założę się że nikt nie wie nawet kto to taki Drex :gwizdanie: obejrzałem i dowiedziałem się tylko że to koleś który zarobił a się nie narobił no ja ni hu hu nie wiem... król Poznania, prawa ręka Pershinga, właściciel najdroższych i najlepszych burdeli w polsce gdzie cała elita z pierwszych stron gazet, filmów itp zostawiała grubą kase po 30 tys zł za noc nawet a ty co też tam o tym robiłeś że wiesz...? :gwizdanie: możesz się śmiać, ale jakbym wsadził skóre do audi i czarne szyby teraz to bym chetnie sie zalapal zeby dziewczynki wozic po klientach :naughty: a co ze skóry łatwiej się ściera resztki co wyciekną... nie tak jak ze szmacianych recaro... :gwizdanie: jeeeeebany
Seski Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 talib - nie wchodź więcej na pudelek.pl :polew: nie odbieraj chłopakowi marzeń Talib będziesz jutro? a ty bedziesz...
Pucek Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 talib - nie wchodź więcej na pudelek.pl :polew: nie odbieraj chłopakowi marzeń Talib będziesz jutro? a ty bedziesz... wypłata jest nawet ja ADRem wpadnę, albo z Dimanem
talib1990 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 ale mnie ku***a słuchacie KOLEDZY :gwizdanie: :gwizdanie: założę się że nikt nie wie nawet kto to taki Drex :gwizdanie: obejrzałem i dowiedziałem się tylko że to koleś który zarobił a się nie narobił no ja ni hu hu nie wiem... król Poznania, prawa ręka Pershinga, właściciel najdroższych i najlepszych burdeli w polsce gdzie cała elita z pierwszych stron gazet, filmów itp zostawiała grubą kase po 30 tys zł za noc nawet a ty co też tam o tym robiłeś że wiesz...? :gwizdanie: możesz się śmiać, ale jakbym wsadził skóre do audi i czarne szyby teraz to bym chetnie sie zalapal zeby dziewczynki wozic po klientach :naughty: a co ze skóry łatwiej się ściera resztki co wyciekną... nie tak jak ze szmacianych recaro... :gwizdanie: taki postawili " wymóg " jak kumpel zaczynał je wozić 530 betą Kędzior na 95% będe- wyjmaki mam w schowku także jak coś to Ci je przytargam, ale podłącz na tyle, żebyśmy jutro posłuchali:)
Rekomendowane odpowiedzi