seves Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 widzę "zielone" tematy macie, fuj zielone, w dzisiejszych czasach jest nośnikiem twardych narkotyków i chemii - to tak trzepie mózg, że nie macie pojęcia a wy dalej wierzycie, że to ziele pokoju i tym podobne :bicz3: PS, Idę pod spodek sprzedać trochę dropsów, mam 1000szt fajnie zapakowanej polopiryny S B7 2.0 tfsi no trzeba ja jeszcze troche "ogarnac" hahaha a co do wody to jak sam nie zrobisz to tez nie wiesz co pijesz ale czysta czysta na pewno nie trzepie mozgu [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 00:01_________________________________________________ widzę "zielone" tematy macie, fuj zielone, w dzisiejszych czasach jest nośnikiem twardych narkotyków i chemii - to tak trzepie mózg, że nie macie pojęcia a wy dalej wierzycie, że to ziele pokoju i tym podobne :bicz3: PS, Idę pod spodek sprzedać trochę dropsów, mam 1000szt fajnie zapakowanej polopiryny S seves poszła twoja b6 ? poszla poszla Miszka ;( jak buleczka normlanie... wystawilem w srode w czwartek przyjechal gosc obejrzal, wzial majstra przyjechal w piatek i kupil... a pytalem Was czy ktos nie chce.. serio wg mnie sie oplacalo
Miszka82 Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 widzę "zielone" tematy macie, fuj zielone, w dzisiejszych czasach jest nośnikiem twardych narkotyków i chemii - to tak trzepie mózg, że nie macie pojęcia a wy dalej wierzycie, że to ziele pokoju i tym podobne :bicz3: PS, Idę pod spodek sprzedać trochę dropsów, mam 1000szt fajnie zapakowanej polopiryny S B7 2.0 tfsi no trzeba ja jeszcze troche "ogarnac" hahaha a co do wody to jak sam nie zrobisz to tez nie wiesz co pijesz ale czysta czysta na pewno nie trzepie mozgu [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 00:01_________________________________________________ widzę "zielone" tematy macie, fuj zielone, w dzisiejszych czasach jest nośnikiem twardych narkotyków i chemii - to tak trzepie mózg, że nie macie pojęcia a wy dalej wierzycie, że to ziele pokoju i tym podobne :bicz3: PS, Idę pod spodek sprzedać trochę dropsów, mam 1000szt fajnie zapakowanej polopiryny S seves poszła twoja b6 ? poszla poszla Miszka ;( jak buleczka normlanie... wystawilem w srode w czwartek przyjechal gosc obejrzal, wzial majstra przyjechal w piatek i kupil... a pytalem Was czy ktos nie chce.. serio wg mnie sie oplacalo nie mam ciśnienia na auto,mam Yarisa i B5 docelowo będzie B6 kiedy nie wiem narazie zbieram na działkę...............zioła :polew:
seves Opublikowano 10 Listopada 2010 Opublikowano 10 Listopada 2010 widzę "zielone" tematy macie, fuj zielone, w dzisiejszych czasach jest nośnikiem twardych narkotyków i chemii - to tak trzepie mózg, że nie macie pojęcia a wy dalej wierzycie, że to ziele pokoju i tym podobne :bicz3: PS, Idę pod spodek sprzedać trochę dropsów, mam 1000szt fajnie zapakowanej polopiryny S B7 2.0 tfsi no trzeba ja jeszcze troche "ogarnac" hahaha a co do wody to jak sam nie zrobisz to tez nie wiesz co pijesz ale czysta czysta na pewno nie trzepie mozgu [br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 00:01_________________________________________________ widzę "zielone" tematy macie, fuj zielone, w dzisiejszych czasach jest nośnikiem twardych narkotyków i chemii - to tak trzepie mózg, że nie macie pojęcia a wy dalej wierzycie, że to ziele pokoju i tym podobne :bicz3: PS, Idę pod spodek sprzedać trochę dropsów, mam 1000szt fajnie zapakowanej polopiryny S seves poszła twoja b6 ? poszla poszla Miszka ;( jak buleczka normlanie... wystawilem w srode w czwartek przyjechal gosc obejrzal, wzial majstra przyjechal w piatek i kupil... a pytalem Was czy ktos nie chce.. serio wg mnie sie oplacalo nie mam ciśnienia na auto,mam Yarisa i B5 docelowo będzie B6 kiedy nie wiem narazie zbieram na działkę...............zioła :polew: hahaha no jakbys kupil taka dzialke i spozytkowal to ziolo to bys garaz raz dwa i to nie takimi furami zapelnil
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 kologo zle z ciebie ranny ptaszek :gwizdanie:
OKO Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 kologo zle z ciebie ranny ptaszek :gwizdanie: no widzisz ja już po śniadanku nawet jestem a to tylko dlatego że wczoraj wieczorem wypiłem tylko herbatkę
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 kologo zle z ciebie ranny ptaszek :gwizdanie: no widzisz ja już po śniadanku nawet jestem a to tylko dlatego że wczoraj wieczorem wypiłem tylko herbatkę i nic z ogródka nie bylo
OKO Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 kologo zle z ciebie ranny ptaszek :gwizdanie: no widzisz ja już po śniadanku nawet jestem a to tylko dlatego że wczoraj wieczorem wypiłem tylko herbatkę i nic z ogródka nie bylo heheh NIC
seves Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 kologo zle z ciebie ranny ptaszek :gwizdanie: no widzisz ja już po śniadanku nawet jestem a to tylko dlatego że wczoraj wieczorem wypiłem tylko herbatkę a ta herbatka to z czego byla :gwizdanie:
diman Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 kologo zle z ciebie ranny ptaszek :gwizdanie: no widzisz ja już po śniadanku nawet jestem a to tylko dlatego że wczoraj wieczorem wypiłem tylko herbatkę a ta herbatka to z czego byla :gwizdanie: to byla zielona herbatka
seves Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 kologo zle z ciebie ranny ptaszek :gwizdanie: no widzisz ja już po śniadanku nawet jestem a to tylko dlatego że wczoraj wieczorem wypiłem tylko herbatkę a ta herbatka to z czego byla :gwizdanie: to byla zielona herbatka :polew: :polew:
OKO Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 kologo zle z ciebie ranny ptaszek :gwizdanie: no widzisz ja już po śniadanku nawet jestem a to tylko dlatego że wczoraj wieczorem wypiłem tylko herbatkę a ta herbatka to z czego byla :gwizdanie: to byla zielona herbatka :polew: :polew: zielona herbatka
stanley Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 Stan jak tam polopiryna poszla? fajfun sprzedawał pod spodkiem swoje wynalazki, zagarnął całą klientelę
Kędzior Opublikowano 11 Listopada 2010 Opublikowano 11 Listopada 2010 lenie, obiboki i darmozjady no a ze mną się nie przywitasz?
Rekomendowane odpowiedzi