Pucek Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 noo i nie ma to jak rady forumowych kolegów
akjam Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Wróciłem właśnie z tego zadupia - Targanice! Ciulata pogoda jak nic! coś tam robił też tam dziś byłem jeśli mówimy o tych Targanicach k. Andrychowa :gwizdanie: No byłem właśnie w tych Targanicach... Ale pogoda i droga ciulata! O któej byłeś? noo i nie ma to jak rady forumowych kolegów
akjam Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Akjam przejeżdżałem tam ok 11 No to ja jadłem śniadanko w Andrychowie. Coś Ty tak dziś wcześnie wyszedł z roboty?
Miszka82 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Akjam przejeżdżałem tam ok 11 No to ja jadłem śniadanko w Andrychowie. Coś Ty tak dziś wcześnie wyszedł z roboty? no po huju wcześnie o 19
akjam Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Akjam przejeżdżałem tam ok 11 No to ja jadłem śniadanko w Andrychowie. Coś Ty tak dziś wcześnie wyszedł z roboty? no po huju wcześnie o 19 Jak na Ciebie to i tak wcześnie! Kupiłeś już tą B6?
keżor Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 cześć ludziska leże k**wa chory w łózku .. a jeszcze mi sie na spota zachciało wczoraj pojechać no ale z uzależnieniem ciężko wygrać
Miszka82 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Akjam przejeżdżałem tam ok 11 No to ja jadłem śniadanko w Andrychowie. Coś Ty tak dziś wcześnie wyszedł z roboty? no po huju wcześnie o 19 Jak na Ciebie to i tak wcześnie! Kupiłeś już tą B6? nie kupuję....... cześć ludziska leże ku***a chory w łózku .. a jeszcze mi sie na spota zachciało wczoraj pojechać no ale z uzależnieniem ciężko wygrać prezes w chorobie
akjam Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 cześć ludziska leże ku***a chory w łózku .. a jeszcze mi sie na spota zachciało wczoraj pojechać no ale z uzależnieniem ciężko wygrać Jakiś okład z młodych piersi by Ci się przydał...
Miszka82 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 cześć ludziska leże ku***a chory w łózku .. a jeszcze mi sie na spota zachciało wczoraj pojechać no ale z uzależnieniem ciężko wygrać Jakiś okład z młodych piersi by Ci się przydał... je też jestem już chory, jak moja wróci to mi zrobi okładzik
stanley Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 cześć ludziska leże ku***a chory w łózku .. a jeszcze mi sie na spota zachciało wczoraj pojechać no ale z uzależnieniem ciężko wygrać Jakiś okład z młodych piersi by Ci się przydał... je też jestem już chory, jak moja wróci to mi zrobi okładzik ja yhymm
akjam Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 cześć ludziska leże ku***a chory w łózku .. a jeszcze mi sie na spota zachciało wczoraj pojechać no ale z uzależnieniem ciężko wygrać Jakiś okład z młodych piersi by Ci się przydał... je też jestem już chory, jak moja wróci to mi zrobi okładzik ja yhymm Ja lecę na meczyk do knajpy. :gwizdanie:
stanley Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 cześć ludziska leże ku***a chory w łózku .. a jeszcze mi sie na spota zachciało wczoraj pojechać no ale z uzależnieniem ciężko wygrać Jakiś okład z młodych piersi by Ci się przydał... je też jestem już chory, jak moja wróci to mi zrobi okładzik ja yhymm Ja lecę na meczyk do knajpy. :gwizdanie: a Ty nie masz w domu TV ?
keżor Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 cześć ludziska leże ku***a chory w łózku .. a jeszcze mi sie na spota zachciało wczoraj pojechać no ale z uzależnieniem ciężko wygrać Jakiś okład z młodych piersi by Ci się przydał... to weź mi co pochytaj
Majczi Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam serdecznie, będe w polsce za niecałe dwa tyg. i chętnie zadebiutowałbym na spociku . Ile w ogole osób średnio wpada na 3stawy co wtorek? Bede pierwszy raz na spocie na forum jestem od niedawna , mam prośbe czy mógłbym ktoś wziąc VAGa i sprawdzić mi co i jak wszystko? VAGa chyba nie pomylilem pojęc :gwizdanie: Audiczke mam juz troche i nie jest w najlepszym stanie . Z resztą zobaczymy sie to bedziemy rozmawiać Rozchodzi się o 30listopada. Pozdrawiam
Kędzior Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 je też jestem już chory, jak moja wróci to mi zrobi okładzik dostaniesz od swojej mokra szmata po pysku to ci przejdzie
Miszka82 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam serdecznie, będe w polsce za niecałe dwa tyg. i chętnie zadebiutowałbym na spociku . Ile w ogole osób średnio wpada na 3stawy co wtorek? Bede pierwszy raz na spocie na forum jestem od niedawna , mam prośbe czy mógłbym ktoś wziąc VAGa i sprawdzić mi co i jak wszystko? VAGa chyba nie pomylilem pojęc :gwizdanie: Audiczke mam juz troche i nie jest w najlepszym stanie . Z resztą zobaczymy sie to bedziemy rozmawiać Rozchodzi się o 30listopada. Pozdrawiam to proste 0,5 na głowę i debiut masz udany je też jestem już chory, jak moja wróci to mi zrobi okładzik dostaniesz od swojej mokra szmata po pysku to ci przejdzie taaa kędzior dobrze wiemy, że będziemy dziś wieczorem będziemy robili to samo tylko trochę inaczej ja tak a Ty tak
keżor Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam serdecznie, będe w polsce za niecałe dwa tyg. i chętnie zadebiutowałbym na spociku . Ile w ogole osób średnio wpada na 3stawy co wtorek? Bede pierwszy raz na spocie na forum jestem od niedawna , mam prośbe czy mógłbym ktoś wziąc VAGa i sprawdzić mi co i jak wszystko? VAGa chyba nie pomylilem pojęc :gwizdanie: Audiczke mam juz troche i nie jest w najlepszym stanie . Z resztą zobaczymy sie to bedziemy rozmawiać Rozchodzi się o 30listopada. Pozdrawiam wpadnij , to może coś pochytamy tylko pamiętaj , spoty to nie jest darmowy warsztat , a grupa znajomych co sobie pomagają
Miszka82 Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam serdecznie, będe w polsce za niecałe dwa tyg. i chętnie zadebiutowałbym na spociku . Ile w ogole osób średnio wpada na 3stawy co wtorek? Bede pierwszy raz na spocie na forum jestem od niedawna , mam prośbe czy mógłbym ktoś wziąc VAGa i sprawdzić mi co i jak wszystko? VAGa chyba nie pomylilem pojęc :gwizdanie: Audiczke mam juz troche i nie jest w najlepszym stanie . Z resztą zobaczymy sie to bedziemy rozmawiać Rozchodzi się o 30listopada. Pozdrawiam wpadnij , to może coś pochytamy tylko pamiętaj , spoty to nie jest darmowy warsztat , a grupa znajomych co sobie pomagają keżor pięknie to ująłeś :oklaski:
Kędzior Opublikowano 17 Listopada 2010 Opublikowano 17 Listopada 2010 taaa kędzior dobrze wiemy, że będziemy dziś wieczorem będziemy robili to samo tylko trochę inaczej ja tak a Ty tak ja yhymmm
Rekomendowane odpowiedzi