A-rek Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 jeszcze jutro i łyk, łyk, łykeeend no nareszcie bo ten tydzien mnie dobija nie dosc ze robota to zonie zachcialo sie remontu w domu ale w sobote impreza "Andrzejkowa" a wy sie gdzies wybieracie na Andrzejki :?:
Bulczas Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Pochytaj Stan jakąś jazdę testową tylko tak na lewo żeby nie było na mnie jak rozwalę :polew:[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 19:49_________________________________________________ jeszcze jutro i łyk, łyk, łykeeend no nareszcie bo ten tydzien mnie dobija nie dosc ze robota to zonie zachcialo sie remontu w domu ale w sobote impreza "Andrzejkowa" a wy sie gdzies wybieracie na Andrzejki :?: Kędzior chyba coś organizuje u Seskiego :polew:
Miszka82 Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 jeszcze jutro i łyk, łyk, łykeeend no nareszcie bo ten tydzien mnie dobija nie dosc ze robota to zonie zachcialo sie remontu w domu ale w sobote impreza "Andrzejkowa" a wy sie gdzies wybieracie na Andrzejki :?: no jasne do Andrzeja :wink4:
Kędzior Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 a w przyszłym tyg II zmiana z Karoliną czyli dalej na 11 w poniedziałek cię widzę u mnie
stanley Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 jeszcze jutro i łyk, łyk, łykeeend no nareszcie bo ten tydzien mnie dobija nie dosc ze robota to zonie zachcialo sie remontu w domu ale w sobote impreza "Andrzejkowa" a wy sie gdzies wybieracie na Andrzejki :?: my z Kedziorem, co najwyżej do żabki
Kędzior Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Kędzior chyba coś organizuje u Seskiego :polew: dokładnie, zastanawiam się czy jeszcze u niego w domku w górach czy w będzinie [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 19:52_________________________________________________ jeszcze jutro i łyk, łyk, łykeeend no nareszcie bo ten tydzien mnie dobija nie dosc ze robota to zonie zachcialo sie remontu w domu ale w sobote impreza "Andrzejkowa" a wy sie gdzies wybieracie na Andrzejki :?: my z Kedziorem, co najwyżej do żabki
stanley Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 a w przyszłym tyg II zmiana z Karoliną czyli dalej na 11 w poniedziałek cię widzę u mnie na 14 do 20
stanley Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 Pochytaj Stan jakąś jazdę testową tylko tak na lewo żeby nie było na mnie jak rozwalę :polew:[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 19:49_________________________________________________ jeszcze jutro i łyk, łyk, łykeeend no nareszcie bo ten tydzien mnie dobija nie dosc ze robota to zonie zachcialo sie remontu w domu ale w sobote impreza "Andrzejkowa" a wy sie gdzies wybieracie na Andrzejki :?: Kędzior chyba coś organizuje u Seskiego :polew: Seski mi coś pisał o Kasztelanach w piątek :gwizdanie:
diman Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 a ciekawe kto z naszej ekipy a4 ma na imie Andrzej bo sie zastanawiam komu sie na chate zwalic na jakas dobra impreze :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 a jest tu jakis Andrzej nie ma ale przechrzcimy na potrzeby imprezy [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 19:55_________________________________________________ a ciekawe kto z naszej ekipy a4 ma na imie Andrzej bo sie zastanawiam komu sie na chate zwalic na jakas dobra impreze :gwizdanie: siema Andrzej
Kędzior Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 a ciekawe kto z naszej ekipy a4 ma na imie Andrzej bo sie zastanawiam komu sie na chate zwalic na jakas dobra impreze :gwizdanie: Miszka Andrzej już mamy
Miszka82 Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 a ciekawe kto z naszej ekipy a4 ma na imie Andrzej bo sie zastanawiam komu sie na chate zwalic na jakas dobra impreze :gwizdanie: Miszka Andrzej już mamy Andrzej Kędzior :cool1:[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 19:59_________________________________________________
Kędzior Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 a ciekawe kto z naszej ekipy a4 ma na imie Andrzej bo sie zastanawiam komu sie na chate zwalic na jakas dobra impreze :gwizdanie: Miszka Andrzej już mamy Andrzej Kędzior :cool1:[br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 19:59_________________________________________________ przyznam się że na 2 mam Andrzej
stanley Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 20:07_________________________________________________Bulczas, Ty mówiłeś, że twój wujek ma pensjonat w górach.... rozeznaj temat sylwka :naughty:
diman Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 20:07_________________________________________________Bulczas, Ty mówiłeś, że twój wujek ma pensjonat w górach.... rozeznaj temat sylwka :naughty: u sylwek no to dooooobry pomysl
stanley Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 20:07_________________________________________________Bulczas, Ty mówiłeś, że twój wujek ma pensjonat w górach.... rozeznaj temat sylwka :naughty: u sylwek no to dooooobry pomysl albo gdzies na krzywy ryj
Bulczas Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 20:07_________________________________________________Bulczas, Ty mówiłeś, że twój wujek ma pensjonat w górach.... rozeznaj temat sylwka :naughty: u sylwek no to dooooobry pomysl Zapytam
stanley Opublikowano 18 Listopada 2010 Opublikowano 18 Listopada 2010 [br]Dopisany: 18 Listopad 2010, 20:07_________________________________________________Bulczas, Ty mówiłeś, że twój wujek ma pensjonat w górach.... rozeznaj temat sylwka :naughty: u sylwek no to dooooobry pomysl Zapytam
Rekomendowane odpowiedzi