krolu Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 niezły klip http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=24080 z chęcią bym takim po śmigał ale dieslem bo benzyny nie jadą
seves Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 hello i jak tam nowe padło? hehe no powiem Wam ze tak ekonomicznego auta nigdy nie mialem nawet passat 1.9TDI 130 wiecej palil znaczy wiecej na paliwo przeznaczalem :polew: nic nie wiadomo mechanik sie nim przejechal i powiedzial ze musi to rozkrecic i sprawdzic .. no i tak czeka juz od wtorku u niego ;( czekaj czekaj... nie rozumiem o jakie spalenie ci chodzi oleju...? chyba nie powiesz mi że wychodzi cię 2.0T taniej przejchać 100km niż 1,9 TDI... czytaj miedzy wierszami miessiecznie przeznaczam o wiele mniej kasy na paliwo niz kiedys :polew: :polew:
Seski Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 hello i jak tam nowe padło? hehe no powiem Wam ze tak ekonomicznego auta nigdy nie mialem nawet passat 1.9TDI 130 wiecej palil znaczy wiecej na paliwo przeznaczalem :polew: nic nie wiadomo mechanik sie nim przejechal i powiedzial ze musi to rozkrecic i sprawdzic .. no i tak czeka juz od wtorku u niego ;( czekaj czekaj... nie rozumiem o jakie spalenie ci chodzi oleju...? chyba nie powiesz mi że wychodzi cię 2.0T taniej przejchać 100km niż 1,9 TDI... czytaj miedzy wierszami miessiecznie przeznaczam o wiele mniej kasy na paliwo niz kiedys :polew: :polew: nie mogłeś tak od razu... troszku zmęczony jestem a ty mi każesz szukać małych literek...
Bulczas Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 wszyscy na wyborach Ja pier**le wybory i tak będzie tak samo
Pucek Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 wybory? kolęda? ważne że gaz nie drożeje
akjam Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Może ja też jakieś piwko opier... P.S.
stanley Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Może ja też jakieś piwko opier... P.S. myślę, że to niezły pomysł
Bulczas Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 A wy potraficie coś poza piciem :polew:
stanley Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 A wy potraficie coś poza piciem :polew: mogę komuś zasunąć ze łba
Bulczas Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 A wy potraficie coś poza piciem :polew: mogę komuś zasunąć ze łba Takie rzeczy tylko w erze albo od Keżora
akjam Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 A wy potraficie coś poza piciem :polew: qr**! Piłem piwko i jaki kolwiek alkohol tydzień temu!
stanley Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 A wy potraficie coś poza piciem :polew: mogę komuś zasunąć ze łba Takie rzeczy tylko w erze albo od Keżora ja mogę jeszcze komuś zasunąć z baśki
akjam Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 A wy potraficie coś poza piciem :polew: mogę komuś zasunąć ze łba Takie rzeczy tylko w erze albo od Keżora ja mogę jeszcze komuś zasunąć z baśki
Bulczas Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 A wy potraficie coś poza piciem :polew: q***wa! Piłem piwko i jaki kolwiek alkohol tydzień temu! Po co te nerwy
Rekomendowane odpowiedzi