Kędzior Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 siema z rana ja też już jestem koty sa gupie
Seski Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 jak by ktos byl na szrocie czy cos takiego i dorwal dla mnie przelacznik awaryjnych z polifta... to byl bym bardzo wdzieczny... bo juz kur*a mac dzwonie szukam po necie 2 dni i za ch*uja pana nigdzie tego gowna nie ma... ;( takze jak ktos cos wie to prosze o kontakt... no ew. stanley od ciebie pozycze... stoisz dzisiaj pod blokiem jak zawsze...?
talib1990 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Seski napisz do kolesia Pauel z forum, brałem od niego fotele a mówił że ma przywieść teraz polifta na tajle
stanley Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 jak by ktos byl na szrocie czy cos takiego i dorwal dla mnie przelacznik awaryjnych z polifta... to byl bym bardzo wdzieczny... bo juz kur*a mac dzwonie szukam po necie 2 dni i za ch*uja pana nigdzie tego gowna nie ma... ;( takze jak ktos cos wie to prosze o kontakt... no ew. stanley od ciebie pozycze... stoisz dzisiaj pod blokiem jak zawsze...?
akjam Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Seski, kup sobie nowy w ASO :gwizdanie:
Seski Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 jak by ktos byl na szrocie czy cos takiego i dorwal dla mnie przelacznik awaryjnych z polifta... to byl bym bardzo wdzieczny... bo juz kur*a mac dzwonie szukam po necie 2 dni i za ch*uja pana nigdzie tego gowna nie ma... ;( takze jak ktos cos wie to prosze o kontakt... no ew. stanley od ciebie pozycze... stoisz dzisiaj pod blokiem jak zawsze...? nie no aż tak tego przełącznika nie potrzebuję żeby... :gwizdanie: i poza tym już załatwiłem...
keżor Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2010 umi ktoś wytargać serce z malacza ? bo mnie to pokonało ... wszystko rozkręcone , a siedzi jak sklejone
Bulik Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 umi ktoś wytargać serce z malacza ? bo mnie to pokonało ... wszystko rozkręcone , a siedzi jak sklejone keżor
Seski Opublikowano 8 Grudnia 2010 Opublikowano 8 Grudnia 2010 umi ktoś wytargać serce z malacza ? bo mnie to pokonało ... wszystko rozkręcone , a siedzi jak sklejone bo pewnie się skleiło... a jak je wyciągasz?
Rekomendowane odpowiedzi