stanley Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 zdaję sobie sprawę że będę pracował do 55 roku życia, czyli nie 25 lat a 35 lat, tylko wtedy nie wiem kto będzie robił na dole, chyba chodząca śmierć jakbyście robili jak się należy to by wom wągla brakło :gwizdanie: to już kapuje dlaczego wy pół dniówki śpicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulik Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 zdaję sobie sprawę że będę pracował do 55 roku życia, czyli nie 25 lat a 35 lat, tylko wtedy nie wiem kto będzie robił na dole, chyba chodząca śmierć jakbyście robili jak się należy to by wom wągla brakło :gwizdanie: to już kapuje dlaczego wy pół dniówki śpicie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Wesołych świąt panowie i panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 ja ci dam stanley spicie cza haratac wagiel sam sie nie sypie cza jebac kilofami i lopatami ! dzieki temu elektrowania dziala i mosz cieplo w doma a ty jeszcze mi tu jakies farazony opowidasz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 siema z rana jak wstałem christmas sucks [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 15:01_________________________________________________ ja ci dam stanley spicie cza haratac wagiel sam sie nie sypie cza jebac kilofami i lopatami ! dzieki temu elektrowania dziala i mosz cieplo w doma a ty jeszcze mi tu jakies farazony opowidasz ! na kopalni u Pucka jest troche inaczej, u nich można spać. a u nas się za***rdala (oczywiscie nie wszystkie oddzialy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Kędzior, pipo, idź na wydobywczy, rób to co ja i też będziesz mógł pospać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 te pany proponuję założyć nowy wątek pt: "Wydobycie węgla i praca na kopalni + i - " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Kędzior, pipo, idź na wydobywczy, rób to co ja i też będziesz mógł pospać to nie w moim stylu żeby spać w robocie ja muszę działać te pany proponuję założyć nowy wątek pt: "Wydobycie węgla i praca na kopalni + i - " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 te pany proponuję założyć nowy wątek pt: "Wydobycie węgla i praca na kopalni + i - " haratacz, nie cfaniakuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 jak tam pany, o kerej macie kolacje dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 jak tam pany, o kerej macie kolacje dziś a co chcesz się wbić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 głód..... [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 15:52_________________________________________________ jak tam pany, o kerej macie kolacje dziś a do której jest mak czynny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 jak tam pany, o kerej macie kolacje dziś a co chcesz się wbić? no czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Mak [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 15:55_________________________________________________Miszka, a co brakło pierogów w tesco? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Mak [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 15:55_________________________________________________Miszka, a co brakło pierogów w tesco? :polew: :polew:nie wódki :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 ale poważnie, z vódką już był problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 głód..... [br]Dopisany: 24 Grudzień 2010, 15:52_________________________________________________ jak tam pany, o kerej macie kolacje dziś a do której jest mak czynny ? u mnie do 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 mam na dzisiaj 2 piwka, chyba w ciul za mało co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 mam na dzisiaj 2 piwka, chyba w ciul za mało co ? przy Waszych możliwościach o 10 za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi