Miszka82 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 oj wariaci... jak nie malzenska klutnia i odkrywanie nowych rzeczy to zielono biale szalenstwo... tu sie poprostu nie mozna nudzic... nie podlizuj sie Fajfun i tak nie dostaniesz :decayed: właśnie :polew: :polew:
talib1990 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 oj wariaci... jak nie malzenska klutnia i odkrywanie nowych rzeczy to zielono biale szalenstwo... tu sie poprostu nie mozna nudzic... nie podlizuj sie Fajfun i tak nie dostaniesz :decayed: właśnie :polew: :polew: a ty sie Miszka nie śmiej bo nie wiadomo czy przyjade... audi jest u mechanika z rozgrzebanym silnikiem, powiedział że skończy dzis ale różnie bywa..
Miszka82 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 oj wariaci... jak nie malzenska klutnia i odkrywanie nowych rzeczy to zielono biale szalenstwo... tu sie poprostu nie mozna nudzic... nie podlizuj sie Fajfun i tak nie dostaniesz :decayed: właśnie :polew: :polew: a ty sie Miszka nie śmiej bo nie wiadomo czy przyjade... audi jest u mechanika z rozgrzebanym silnikiem, powiedział że skończy dzis ale różnie bywa.. łosz ciullll jaka patologia
keżor Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 Maja, 18 letnia dupo-dawczyni kiedy idziemy sie gdzieś pobawić ?
akjam Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 UWAGA !!! Radzę się zastanowić i podjąć decyzje odnośnie jechania na zlot zimowy. No i radzę być czujnym i wypatrywać pojawienia się wątku z zapisami Kto jedzie prawdopodobnie jadę 26.03 na tydzień do Włoch na narty więc ze zlotem lipa Gdzie dokładnie? oj wariaci... jak nie malzenska klutnia i odkrywanie nowych rzeczy to zielono biale szalenstwo... tu sie poprostu nie mozna nudzic... nie podlizuj sie Fajfun i tak nie dostaniesz :decayed: właśnie :polew: :polew: a ty sie Miszka nie śmiej bo nie wiadomo czy przyjade... audi jest u mechanika z rozgrzebanym silnikiem, powiedział że skończy dzis ale różnie bywa.. Nie dupc bo mam dla Ciebie ramkę! Zaś napadało śniegu!
akjam Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 akjam, kroi się wyjazd więc... :gwizdanie:Pcek Ty dziś będziesz? Jak z dimkiem? Może wziął bym te moje bixy i byśmy je sprawdzili? A może wogóle byś mi pomógł zrobić poodmiankę tych moich lam?
Adrenalina Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 UWAGA !!! Radzę się zastanowić i podjąć decyzje odnośnie jechania na zlot zimowy. No i radzę być czujnym i wypatrywać pojawienia się wątku z zapisami Kto jedzie prawdopodobnie jadę 26.03 na tydzień do Włoch na narty więc ze zlotem lipa Gdzie dokładnie? do dużego pokoju
akjam Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 UWAGA !!! Radzę się zastanowić i podjąć decyzje odnośnie jechania na zlot zimowy. No i radzę być czujnym i wypatrywać pojawienia się wątku z zapisami Kto jedzie prawdopodobnie jadę 26.03 na tydzień do Włoch na narty więc ze zlotem lipa Gdzie dokładnie? do dużego pokoju Oj Basia, Basia...
Adrenalina Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 UWAGA !!! Radzę się zastanowić i podjąć decyzje odnośnie jechania na zlot zimowy. No i radzę być czujnym i wypatrywać pojawienia się wątku z zapisami Kto jedzie prawdopodobnie jadę 26.03 na tydzień do Włoch na narty więc ze zlotem lipa Gdzie dokładnie? do dużego pokoju Oj Basia, Basia... co Basia? myślisz ze pomachasz brewkami i już?
akjam Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 UWAGA !!! Radzę się zastanowić i podjąć decyzje odnośnie jechania na zlot zimowy. No i radzę być czujnym i wypatrywać pojawienia się wątku z zapisami Kto jedzie prawdopodobnie jadę 26.03 na tydzień do Włoch na narty więc ze zlotem lipa Gdzie dokładnie? do dużego pokoju Oj Basia, Basia... co Basia? myślisz ze pomachasz brewkami i już? ABsolutnie tak nie myślę. Ja też jadę 26go do Włoch na tydzień no i pytam Stasia gdzie dokładnie bo wiesz, KLUB zawsze razem! :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Akjam, niestety szybko na spocie się nie zobaczymy :gwizdanie: lampy możesz sprawdzić na aucie Dimana, a odnośnie podłączenia, nie ma większego problemu, ale szkoda starych lamp, nie myślałeś żeby je sprzedać i kupić za to przejściówki?
akjam Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Akjam, niestety szybko na spocie się nie zobaczymy :gwizdanie: lampy możesz sprawdzić na aucie Dimana, a odnośnie podłączenia, nie ma większego problemu, ale szkoda starych lamp, nie myślałeś żeby je sprzedać i kupić za to przejściówki? Myślałem. Przejściówki już mam u siebie. :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 UWAGA !!! Radzę się zastanowić i podjąć decyzje odnośnie jechania na zlot zimowy. No i radzę być czujnym i wypatrywać pojawienia się wątku z zapisami Kto jedzie prawdopodobnie jadę 26.03 na tydzień do Włoch na narty więc ze zlotem lipa Gdzie dokładnie? do dużego pokoju Oj Basia, Basia... co Basia? myślisz ze pomachasz brewkami i już? ABsolutnie tak nie myślę. Ja też jadę 26go do Włoch na tydzień no i pytam Stasia gdzie dokładnie bo wiesz, KLUB zawsze razem! :gwizdanie: yyy... jak na razie to Stasiu nigdzie sie nie wybiera
akjam Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 UWAGA !!! Radzę się zastanowić i podjąć decyzje odnośnie jechania na zlot zimowy. No i radzę być czujnym i wypatrywać pojawienia się wątku z zapisami Kto jedzie prawdopodobnie jadę 26.03 na tydzień do Włoch na narty więc ze zlotem lipa Gdzie dokładnie? do dużego pokoju Oj Basia, Basia... co Basia? myślisz ze pomachasz brewkami i już? ABsolutnie tak nie myślę. Ja też jadę 26go do Włoch na tydzień no i pytam Stasia gdzie dokładnie bo wiesz, KLUB zawsze razem! :gwizdanie: yyy... jak na razie to Stasiu nigdzie sie nie wybiera
Adrenalina Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 UWAGA !!! Radzę się zastanowić i podjąć decyzje odnośnie jechania na zlot zimowy. No i radzę być czujnym i wypatrywać pojawienia się wątku z zapisami Kto jedzie prawdopodobnie jadę 26.03 na tydzień do Włoch na narty więc ze zlotem lipa Gdzie dokładnie? do dużego pokoju Oj Basia, Basia... co Basia? myślisz ze pomachasz brewkami i już? ABsolutnie tak nie myślę. Ja też jadę 26go do Włoch na tydzień no i pytam Stasia gdzie dokładnie bo wiesz, KLUB zawsze razem! :gwizdanie: yyy... jak na razie to Stasiu nigdzie sie nie wybiera a przynajmniej mnie jeszcze nie przekonał
akjam Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 UWAGA !!! Radzę się zastanowić i podjąć decyzje odnośnie jechania na zlot zimowy. No i radzę być czujnym i wypatrywać pojawienia się wątku z zapisami Kto jedzie prawdopodobnie jadę 26.03 na tydzień do Włoch na narty więc ze zlotem lipa Gdzie dokładnie? do dużego pokoju Oj Basia, Basia... co Basia? myślisz ze pomachasz brewkami i już? ABsolutnie tak nie myślę. Ja też jadę 26go do Włoch na tydzień no i pytam Stasia gdzie dokładnie bo wiesz, KLUB zawsze razem! :gwizdanie: yyy... jak na razie to Stasiu nigdzie sie nie wybiera a przynajmniej mnie jeszcze nie przekonał :gwizdanie:
akjam Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Akjam, to w czym ja Ci mam pomagać Wypić wódeczkę przy robocie...
Rekomendowane odpowiedzi