talib1990 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ja też wróciłem.... za tunelem na murckowskiej zjechałem na jaworzno a tam na dole na pasie włączającym nieoznakowany ceed z kogutem na dachu trzyma jakiegoś hebla k**wa nawet 50 metrów luzu za łukiem nie ma.. jak kierownicą odbiłem to 2 pasy obok sie znalazłem.. ciekawe czy ktoś wdupi w nich :decayed:
keżor Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 Miszka , spoko strona hehehe , za***iste filmy :polew: http://www.wadadadaa.com/fun/epic-win-compilation-2010/ [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 22:31_________________________________________________ ja też wróciłem.... za tunelem na murckowskiej zjechałem na jaworzno a tam na dole na pasie włączającym nieoznakowany ceed z kogutem na dachu trzyma jakiegoś hebla ku***a nawet 50 metrów luzu za łukiem nie ma.. jak kierownicą odbiłem to 2 pasy obok sie znalazłem.. ciekawe czy ktoś wdupi w nich :decayed: narkotykówka ? nasrałeś w gacie ?
talib1990 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 nie...jechałem za wolnooo[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 22:33_________________________________________________Keżor daj ten skecz z CB
akjam Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ja też dotarłem. [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 22:43_________________________________________________ tak jak ja tez sobie niestety odpuscilem pozno z kina do domu dotarlem zonke na narnie zabralem i jak film? jak dla mnie slaby malo efektow 3D bylbym sklonny powiedziec zadnych ;( w porownaniu z Avatarem to narnia to kicha :gwizdanie: Barbrara! Nie słuchaj go. Ja też z żnoką i małą byłem na Narni w święta i mnie się podobał. A z AVATARem to trudno konkurować pod względem 3D i jeszcze pewnie długo tak będzie i stąd ta ocena dimana. :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 A z AVATARem to trudno konkurować pod względem 3D i jeszcze pewnie długo tak będzie i stąd ta ocena dimana. :gwizdanie: ja w sobotę miałem takie 3d że awatar wymięka :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:
akjam Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 A z AVATARem to trudno konkurować pod względem 3D i jeszcze pewnie długo tak będzie i stąd ta ocena dimana. :gwizdanie: ja w sobotę miałem takie 3d że awatar wymięka :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 A z AVATARem to trudno konkurować pod względem 3D i jeszcze pewnie długo tak będzie i stąd ta ocena dimana. :gwizdanie: ja w sobotę miałem takie 3d że awatar wymięka :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: jak wracałeś autobusem :polew:??
diman Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ja też dotarłem. [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 22:43_________________________________________________ tak jak ja tez sobie niestety odpuscilem pozno z kina do domu dotarlem zonke na narnie zabralem i jak film? jak dla mnie slaby malo efektow 3D bylbym sklonny powiedziec zadnych ;( w porownaniu z Avatarem to narnia to kicha :gwizdanie: Barbrara! Nie słuchaj go. Ja też z żnoką i małą byłem na Narni w święta i mnie się podobał. A z AVATARem to trudno konkurować pod względem 3D i jeszcze pewnie długo tak będzie i stąd ta ocena dimana. :gwizdanie: no to po co daja to w 3D jak tam prawie wcale nie bylo tych efektow fabula i film spoko ogladalem wszystkie czesci i ta rowniez byla spoko ale nie jako 3D :thumbdown:
akjam Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ja też dotarłem. [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 22:43_________________________________________________ tak jak ja tez sobie niestety odpuscilem pozno z kina do domu dotarlem zonke na narnie zabralem i jak film? jak dla mnie slaby malo efektow 3D bylbym sklonny powiedziec zadnych ;( w porownaniu z Avatarem to narnia to kicha :gwizdanie: Barbrara! Nie słuchaj go. Ja też z żnoką i małą byłem na Narni w święta i mnie się podobał. A z AVATARem to trudno konkurować pod względem 3D i jeszcze pewnie długo tak będzie i stąd ta ocena dimana. :gwizdanie: no to po co daja to w 3D jak tam prawie wcale nie bylo tych efektow fabula i film spoko ogladalem wszystkie czesci i ta rowniez byla spoko ale nie jako 3D :thumbdown: Eeee no nie dupc, że nie było efektów w 3D dimcio. Talib ogarnąłeś te plamy na ramce?
diman Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ja też dotarłem. [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 22:43_________________________________________________ tak jak ja tez sobie niestety odpuscilem pozno z kina do domu dotarlem zonke na narnie zabralem i jak film? jak dla mnie slaby malo efektow 3D bylbym sklonny powiedziec zadnych ;( w porownaniu z Avatarem to narnia to kicha :gwizdanie: Barbrara! Nie słuchaj go. Ja też z żnoką i małą byłem na Narni w święta i mnie się podobał. A z AVATARem to trudno konkurować pod względem 3D i jeszcze pewnie długo tak będzie i stąd ta ocena dimana. :gwizdanie: no to po co daja to w 3D jak tam prawie wcale nie bylo tych efektow fabula i film spoko ogladalem wszystkie czesci i ta rowniez byla spoko ale nie jako 3D :thumbdown: Eeee no nie dupc, że nie było efektów w 3D dimcio. Talib ogarnąłeś te plamy na ramce? no moze ze dwie akcje to wszystko
akjam Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ja też dotarłem. [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 22:43_________________________________________________ tak jak ja tez sobie niestety odpuscilem pozno z kina do domu dotarlem zonke na narnie zabralem i jak film? jak dla mnie slaby malo efektow 3D bylbym sklonny powiedziec zadnych ;( w porownaniu z Avatarem to narnia to kicha :gwizdanie: Barbrara! Nie słuchaj go. Ja też z żnoką i małą byłem na Narni w święta i mnie się podobał. A z AVATARem to trudno konkurować pod względem 3D i jeszcze pewnie długo tak będzie i stąd ta ocena dimana. :gwizdanie: no to po co daja to w 3D jak tam prawie wcale nie bylo tych efektow fabula i film spoko ogladalem wszystkie czesci i ta rowniez byla spoko ale nie jako 3D :thumbdown: Eeee no nie dupc, że nie było efektów w 3D dimcio. Talib ogarnąłeś te plamy na ramce? no moze ze dwie akcje to wszystko No nie przegadam Cię! P.S. Ja widziałem na pewno więcej!
diman Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ja też dotarłem. [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 22:43_________________________________________________ tak jak ja tez sobie niestety odpuscilem pozno z kina do domu dotarlem zonke na narnie zabralem i jak film? jak dla mnie slaby malo efektow 3D bylbym sklonny powiedziec zadnych ;( w porownaniu z Avatarem to narnia to kicha :gwizdanie: Barbrara! Nie słuchaj go. Ja też z żnoką i małą byłem na Narni w święta i mnie się podobał. A z AVATARem to trudno konkurować pod względem 3D i jeszcze pewnie długo tak będzie i stąd ta ocena dimana. :gwizdanie: no to po co daja to w 3D jak tam prawie wcale nie bylo tych efektow fabula i film spoko ogladalem wszystkie czesci i ta rowniez byla spoko ale nie jako 3D :thumbdown: Eeee no nie dupc, że nie było efektów w 3D dimcio. Talib ogarnąłeś te plamy na ramce? no moze ze dwie akcje to wszystko No nie przegadam Cię! P.S. Ja widziałem na pewno więcej! wiem a sprawdzales te bixy
talib1990 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Ja też dotarłem. [br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 22:43_________________________________________________ tak jak ja tez sobie niestety odpuscilem pozno z kina do domu dotarlem zonke na narnie zabralem i jak film? jak dla mnie slaby malo efektow 3D bylbym sklonny powiedziec zadnych ;( w porownaniu z Avatarem to narnia to kicha :gwizdanie: Barbrara! Nie słuchaj go. Ja też z żnoką i małą byłem na Narni w święta i mnie się podobał. A z AVATARem to trudno konkurować pod względem 3D i jeszcze pewnie długo tak będzie i stąd ta ocena dimana. :gwizdanie: no to po co daja to w 3D jak tam prawie wcale nie bylo tych efektow fabula i film spoko ogladalem wszystkie czesci i ta rowniez byla spoko ale nie jako 3D :thumbdown: Eeee no nie dupc, że nie było efektów w 3D dimcio. Talib ogarnąłeś te plamy na ramce? tak wsio alrajt Dzieki wielkie masz kawe za tydzien u mnie
talib1990 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 byliscie w maku dzisiaj tam nas znają , dzisiaj dla odmiany KFC
diman Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 byliscie w maku dzisiaj tam nas znają , dzisiaj dla odmiany KFC no to dobrze ze sie jednak nie zdecydowalem bo bym cierpial rany nie jem po 19 :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 A z AVATARem to trudno konkurować pod względem 3D i jeszcze pewnie długo tak będzie i stąd ta ocena dimana. :gwizdanie: ja w sobotę miałem takie 3d że awatar wymięka :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: jak wracałeś autobusem :polew:?? :laghing2:
keżor Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/skeczwtv.php?link=http://www.tvp.pl/rozrywka/programy-satyryczne/kabarety-w-tvp/wideo/smile/smile-kierowca-ciezarowy/3674509 tu jest ten skecz
Rekomendowane odpowiedzi