diman Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 tempomat za***ista sprawa jak pożyczam auto od taty to odrazu jak przekrocze 40kph włączam i sie delektuje jazdą bez nóg do tego w skrzynia w automacie i jadąc autem w jednej ręce piwko a w drugiej fajka cze chyba faja z ziolem :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ja jeszcze jutro pójdę na dzień albo nocka i dopiero w przyszłym tygodniu... :gwizdanie: Pucek! Może byśmy ogarnęli te moje lapmy? Wiesz co i jak to może byśmy to jakoś zrobili? hmm czemu nie, masz lampy, masz przejściówki, wystarczy założyć lampy, założyć przejściówki i podłączyć 2 kable w kabinie do boardcomputera na koniec ewentualnie przestawienie vagiem, ogólnie rzecz biorąc muszę sobie przypomnieć projekt
akjam Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ja jeszcze jutro pójdę na dzień albo nocka i dopiero w przyszłym tygodniu... :gwizdanie: Pucek! Może byśmy ogarnęli te moje lapmy? Wiesz co i jak to może byśmy to jakoś zrobili? hmm czemu nie, masz lampy, masz przejściówki, wystarczy założyć lampy, założyć przejściówki i podłączyć 2 kable w kabinie do boardcomputera na koniec ewentualnie przestawienie vagiem, ogólnie rzecz biorąc muszę sobie przypomnieć projekt No to kiedy?
diman Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ja jeszcze jutro pójdę na dzień albo nocka i dopiero w przyszłym tygodniu... :gwizdanie: Pucek! Może byśmy ogarnęli te moje lapmy? Wiesz co i jak to może byśmy to jakoś zrobili? hmm czemu nie, masz lampy, masz przejściówki, wystarczy założyć lampy, założyć przejściówki i podłączyć 2 kable w kabinie do boardcomputera na koniec ewentualnie przestawienie vagiem, ogólnie rzecz biorąc muszę sobie przypomnieć projekt pucek rozeznaj temat tego kufateka jak sa te DRL'e podlaczone to potem to u mnie opanujemy
akjam Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ja jeszcze jutro pójdę na dzień albo nocka i dopiero w przyszłym tygodniu... :gwizdanie: Pucek! Może byśmy ogarnęli te moje lapmy? Wiesz co i jak to może byśmy to jakoś zrobili? hmm czemu nie, masz lampy, masz przejściówki, wystarczy założyć lampy, założyć przejściówki i podłączyć 2 kable w kabinie do boardcomputera na koniec ewentualnie przestawienie vagiem, ogólnie rzecz biorąc muszę sobie przypomnieć projekt pucek rozeznaj temat tego kufateka jak sa te DRL'e podlaczone to potem to u mnie opanujemy :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 nie wiem Akjam, do piątku nocki, potem Sylwester, reszta weekendu raczej w domu pamiętaj że nie mam ogrzewanego garażu więc jak masz lepsze miejsce to wpadnę
akjam Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 nie wiem Akjam, do piątku nocki, potem Sylwester, reszta weekendu raczej w domu pamiętaj że nie mam ogrzewanego garażu więc jak masz lepsze miejsce to wpadnę No to jakoś się zgadamy. Robiliście jakieś kodowanie u dimana jak zakładaliście bixy z tymi przeróbkami?
Pucek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 nie wiem Akjam, do piątku nocki, potem Sylwester, reszta weekendu raczej w domu pamiętaj że nie mam ogrzewanego garażu więc jak masz lepsze miejsce to wpadnę No to jakoś się zgadamy. Robiliście jakieś kodowanie u dimana jak zakładaliście bixy z tymi przeróbkami? u niego nie trzeba było bo nie ma DRLów, tzn ma ale nie podłączone różnica jest gdybyś chciał żeby światła włączały się automatycznie
akjam Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 nie wiem Akjam, do piątku nocki, potem Sylwester, reszta weekendu raczej w domu pamiętaj że nie mam ogrzewanego garażu więc jak masz lepsze miejsce to wpadnę No to jakoś się zgadamy. Robiliście jakieś kodowanie u dimana jak zakładaliście bixy z tymi przeróbkami? u niego nie trzeba było bo nie ma DRLów, tzn ma ale nie podłączone różnica jest gdybyś chciał żeby światła włączały się automatycznie Te moje przejściówki chyba to ogarną?
akjam Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Krolu się pojawił zarobiony... :gwizdanie:
krolu Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Krolu się pojawił zarobiony... :gwizdanie: taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
talib1990 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Nie chce ktoś moich lamp przednich :gwizdanie: hał macz?
akjam Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Krolu się pojawił zarobiony... :gwizdanie: taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :gwizdanie: Nie chce ktoś moich lamp przednich :gwizdanie: hał macz? Dział Sprzedam. :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Nie chce ktoś moich lamp przednich :gwizdanie: hał macz? Dla Ciebie 500zł z żarnikami
Gość elvis80 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 kłaniam się towarzystwu ze śląska;)
Rekomendowane odpowiedzi