Seski Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 15:05_________________________________________________buahahaha , wchodze teraz na FB , a tam ku***a , życzenia noworoczne , które wrzuciłem przez komórke po północy w sylwestra , buahahaha :polew: ale jak ja to zrobiłem ? to nie ty to twój duch musiał zrobić... nie ma innej opcji ciekawe co jeszcze zrobił... a jak tam nauka w niedziele... :gwizdanie: jak keżor uczy laski to nie ma c**ja we wsi czyli nic jej nie nauczyłeś poza biologią... :gwizdanie: geometrii sie uczyliśmy linie równoległe prostopadłe uczyłem ją jak rysować cyrklem i taki tam cyrklem...
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 03 Styczeń 2011, 15:05_________________________________________________buahahaha , wchodze teraz na FB , a tam ku***a , życzenia noworoczne , które wrzuciłem przez komórke po północy w sylwestra , buahahaha :polew: ale jak ja to zrobiłem ? to nie ty to twój duch musiał zrobić... nie ma innej opcji ciekawe co jeszcze zrobił... a jak tam nauka w niedziele... :gwizdanie: jak keżor uczy laski to nie ma c**ja we wsi czyli nic jej nie nauczyłeś poza biologią... :gwizdanie: geometrii sie uczyliśmy linie równoległe prostopadłe uczyłem ją jak rysować cyrklem i taki tam byle nie "miękkim ołówkiem"
Seski Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 bulczas sprawdziłeś mi... :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 bulczas sprawdziłeś mi... :gwizdanie: Miałem zawrót głowy nie dałem rady.Tak z głowy za filtry gdzieś z 50zł i olej koł 90zł jakoś tak
Seski Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 bulczas sprawdziłeś mi... :gwizdanie: Miałem zawrót głowy nie dałem rady.Tak z głowy za filtry gdzieś z 50zł i olej koł 90zł jakoś tak to wezme jutro kase na spota a ty mi napisz na 100%
Bulczas Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 bulczas sprawdziłeś mi... :gwizdanie: Miałem zawrót głowy nie dałem rady.Tak z głowy za filtry gdzieś z 50zł i olej koł 90zł jakoś tak to wezme jutro kase na spota a ty mi napisz na 100%
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 bulczas sprawdziłeś mi... :gwizdanie: Miałem zawrót głowy nie dałem rady.Tak z głowy za filtry gdzieś z 50zł i olej koł 90zł jakoś tak to wezme jutro kase na spota a ty mi napisz na 100% moge Ci coś z ASO pochytać
Bulczas Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 bulczas sprawdziłeś mi... :gwizdanie: Miałem zawrót głowy nie dałem rady.Tak z głowy za filtry gdzieś z 50zł i olej koł 90zł jakoś tak to wezme jutro kase na spota a ty mi napisz na 100% moge Ci coś z ASO pochytać W jakiej cenie byś miał żarniki D2S
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 bulczas sprawdziłeś mi... :gwizdanie: Miałem zawrót głowy nie dałem rady.Tak z głowy za filtry gdzieś z 50zł i olej koł 90zł jakoś tak to wezme jutro kase na spota a ty mi napisz na 100% moge Ci coś z ASO pochytać W jakiej cenie byś miał żarniki D2S cena z ASO, minus jakieś 15%
Olaf Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Siema Kędzior gdzie ty jestes raport mial byc a tu cisza !!
Seski Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 bulczas sprawdziłeś mi... :gwizdanie: Miałem zawrót głowy nie dałem rady.Tak z głowy za filtry gdzieś z 50zł i olej koł 90zł jakoś tak to wezme jutro kase na spota a ty mi napisz na 100% moge Ci coś z ASO pochytać potrzebuje filtr ojeju i powietrza jak masz w lrepszych cenach niż bulczas to ok bulczas sprawdziłeś mi... :gwizdanie: Miałem zawrót głowy nie dałem rady.Tak z głowy za filtry gdzieś z 50zł i olej koł 90zł jakoś tak to wezme jutro kase na spota a ty mi napisz na 100%
Bulczas Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 bulczas sprawdziłeś mi... :gwizdanie: Miałem zawrót głowy nie dałem rady.Tak z głowy za filtry gdzieś z 50zł i olej koł 90zł jakoś tak to wezme jutro kase na spota a ty mi napisz na 100% moge Ci coś z ASO pochytać W jakiej cenie byś miał żarniki D2S cena z ASO, minus jakieś 15% Na allegro są po 100zł czyli za 80zł mi pochytasz :polew:
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 bulczas sprawdziłeś mi... :gwizdanie: Miałem zawrót głowy nie dałem rady.Tak z głowy za filtry gdzieś z 50zł i olej koł 90zł jakoś tak to wezme jutro kase na spota a ty mi napisz na 100% moge Ci coś z ASO pochytać W jakiej cenie byś miał żarniki D2S cena z ASO, minus jakieś 15% Na allegro są po 100zł czyli za 80zł mi pochytasz :polew: zrób to x3
Kanar Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Pany korzystał ktoś już z assistance ADAC?? interesuje mnie jak długo sie czeka na lawete
Bulczas Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 bulczas sprawdziłeś mi... :gwizdanie: Miałem zawrót głowy nie dałem rady.Tak z głowy za filtry gdzieś z 50zł i olej koł 90zł jakoś tak to wezme jutro kase na spota a ty mi napisz na 100% moge Ci coś z ASO pochytać W jakiej cenie byś miał żarniki D2S cena z ASO, minus jakieś 15% Na allegro są po 100zł czyli za 80zł mi pochytasz :polew: zrób to x3 Dobra biorę w hurcie będzie po siedem dych :polew:
stanley Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Pany korzystał ktoś już z assistance ADAC?? interesuje mnie jak długo sie czeka na lawete na szczęście nie
Rekomendowane odpowiedzi