Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja już po graniu w piłeczkę na dworze i teraz chwila odpoczynku. za robote byś się wział
Bulczas Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja już po graniu w piłeczkę na dworze i teraz chwila odpoczynku. Akjam zorganizuj jakiś meczyk klubowy bo bym pograł w piłę
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178458.390
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja już po graniu w piłeczkę na dworze i teraz chwila odpoczynku. za robote byś się wział Przecież byęm dziś w pracy... :gwizdanie: Ja już po graniu w piłeczkę na dworze i teraz chwila odpoczynku. Akjam zorganizuj jakiś meczyk klubowy bo bym pograł w piłę No to trzba coś pomyśleć i coś wykombinujemy. Kopie tu ktoś jeszcze?
miron78 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 15:45_________________________________________________i Diman często - ale w nosie
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 15:45_________________________________________________i Diman często - ale w nosie Yebany! BTW Tacy się też przydadzą.
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja już po graniu w piłeczkę na dworze i teraz chwila odpoczynku. za robote byś się wział Przecież byęm dziś w pracy... :gwizdanie: Ja już po graniu w piłeczkę na dworze i teraz chwila odpoczynku. Akjam zorganizuj jakiś meczyk klubowy bo bym pograł w piłę No to trzba coś pomyśleć i coś wykombinujemy. Kopie tu ktoś jeszcze?
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja już po graniu w piłeczkę na dworze i teraz chwila odpoczynku. za robote byś się wział Przecież byęm dziś w pracy... :gwizdanie: Ja już po graniu w piłeczkę na dworze i teraz chwila odpoczynku. Akjam zorganizuj jakiś meczyk klubowy bo bym pograł w piłę No to trzba coś pomyśleć i coś wykombinujemy. Kopie tu ktoś jeszcze? No i mamy kolejnego chętnego. Kopać nie mylić z wydobywaniem... [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 15:51_________________________________________________Czas na kino. Do wieczorka.
Bulczas Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Miron i Dimek będą podawać ręczniki i napoje regeneracyjne
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Kopać nie mylić z wydobywaniem... no to my z Puckiem odpadamy :polew: jestem za [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 16:53_________________________________________________ ja też coś tam tam kopne chyba grzdylka
diman Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 15:45_________________________________________________i Diman często - ale w nosie yo moga stoc na bramce bo jest mozliwosc postawienia browarka za słupkiem
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 15:45_________________________________________________i Diman często - ale w nosie yo moga stoc na bramce bo jest mozliwosc postawienia browarka za słupkiem yebany
diman Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 15:45_________________________________________________i Diman często - ale w nosie yo moga stoc na bramce bo jest mozliwosc postawienia browarka za słupkiem yebany :gwizdanie:
keżor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja też moge pokopać i postrzelać z bańki
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 lovelas nie cwaniakuj romantyk nie lovelas yo moga stoc na bramce bo jest mozliwosc postawienia browarka za słupkiem w razie potrzeby poczestujesz lyczkiem?
diman Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 lovelas nie cwaniakuj romantyk nie lovelas yo moga stoc na bramce bo jest mozliwosc postawienia browarka za słupkiem w razie potrzeby poczestujesz lyczkiem? oczywiscie ze tak przeciez na boisku cza biegac to sie sily traci i cza sie wzmacniac
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 lovelas nie cwaniakuj romantyk nie lovelas yo moga stoc na bramce bo jest mozliwosc postawienia browarka za słupkiem w razie potrzeby poczestujesz lyczkiem? oczywiscie ze tak przeciez na boisku cza biegac to sie sily traci i cza sie wzmacniac ok gram na obronie
Rekomendowane odpowiedzi