Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 mała zmiana tematu :gwizdanie: blondi kosi :slina:
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 co tu się dzieje , dalej gadacie o czymś czego nie będziecie robić
keżor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 mała zmiana tematu :gwizdanie: blondi kosi :slina: jej d*pa fajna i tyle ale muza jest mega wypas
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 co tu się dzieje , dalej gadacie o czymś czego nie będziecie robić bedziemy [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 21:26_________________________________________________ mała zmiana tematu :gwizdanie: blondi kosi :slina: jej pupa fajna i tyle ale muza jest mega wypas liczy się wnetrze ziomie i ona to ma :polew:
keżor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 ło , już grubo po 19tej to ide jeść
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ło , już grubo po 19tej to ide jeść a nie lepiej się napić
keżor Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 ło , już grubo po 19tej to ide jeść a nie lepiej się napić nie będe pił na pusty brzuch
diman Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ło , już grubo po 19tej to ide jeść ja ci dam jesc smaka mi narobisz i bede musiał sie poddac
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ło , już grubo po 19tej to ide jeść a nie lepiej się napić nie będe pił na pusty brzuch jedzenie przed piciem jest nieekonomiczne
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ło , już grubo po 19tej to ide jeść a nie lepiej się napić śledzika w sosie czosnkowym chyba sobie zjem albo kurczaka z rożna :polew:
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ło , już grubo po 19tej to ide jeść ja ci dam jesc smaka mi narobisz i bede musiał sie poddac ja zjadłem paczkę chipsów
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ło , już grubo po 19tej to ide jeść ja ci dam jesc smaka mi narobisz i bede musiał sie poddac ale ja też już nie jadam w nocy i po 20tej już niejem
Bulczas Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja zaraz będę wpierdzielał ryż z kotletem
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja zaraz będę wpierdzielał ryż z kotletem a wczesniej pewnie byles w maku?
Bulczas Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja zaraz będę wpierdzielał ryż z kotletem a wczesniej pewnie byles w maku? W maku za drogo muszę powiedzieć temu nie bo nie wyrobie na mody
stanley Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 sprzedajcie te auta i kupcie se cos do jedzenia
OKO Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja zaraz będę wpierdzielał ryż z kotletem a wczesniej pewnie byles w maku? W maku za drogo muszę powiedzieć temu nie bo nie wyrobie na mody na spoty w takim razie termos i kanapki
Kędzior Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Ja zaraz będę wpierdzielał ryż z kotletem a wczesniej pewnie byles w maku? W maku za drogo muszę powiedzieć temu nie bo nie wyrobie na mody na spoty w takim razie termos i kanapki sam termos wystarczy bez kanapek da sie zyc
Rekomendowane odpowiedzi