stanley Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 OKO nie masz jakiegoś dobrego mechanika który by mi ogarnął rozrząd :?: Gregory :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 OKO nie masz jakiegoś dobrego mechanika który by mi ogarnął rozrząd :?: Gregory :gwizdanie: klekotów nie tyka a na poważnie, rozrząd w 1.8T to banał, więc pewnie w 1.9tdi będzie podobnie
Bulczas Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 OKO nie masz jakiegoś dobrego mechanika który by mi ogarnął rozrząd :?: Gregory :gwizdanie: no chłopak ma pojęcie o mechanice ale on chyba jest benzynowiec
stanley Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 OKO nie masz jakiegoś dobrego mechanika który by mi ogarnął rozrząd :?: Gregory :gwizdanie: klekotów nie tyka a na poważnie, rozrząd w 1.8T to banał, więc pewnie w 1.9tdi będzie podobnie no to Auto- Danecki PS. nie bierze dużo
akjam Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 OKO nie masz jakiegoś dobrego mechanika który by mi ogarnął rozrząd :?: Gregory :gwizdanie: klekotów nie tyka a na poważnie, rozrząd w 1.8T to banał, więc pewnie w 1.9tdi będzie podobnie no to Auto- Danecki PS. nie bierze dużo No pewnie, że ASO!
Bulczas Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 OKO nie masz jakiegoś dobrego mechanika który by mi ogarnął rozrząd :?: Gregory :gwizdanie: klekotów nie tyka a na poważnie, rozrząd w 1.8T to banał, więc pewnie w 1.9tdi będzie podobnie no to Auto- Danecki PS. nie bierze dużo Już dzwoniłem do jednego zakładu na Niwce to mi powiedzieli za wymianę 400zł
akjam Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 OKO nie masz jakiegoś dobrego mechanika który by mi ogarnął rozrząd :?: Gregory :gwizdanie: klekotów nie tyka a na poważnie, rozrząd w 1.8T to banał, więc pewnie w 1.9tdi będzie podobnie no to Auto- Danecki PS. nie bierze dużo Już dzwoniłem do jednego zakładu na Niwce to mi powiedzieli za wymianę 400zł To dobra cena! Gregory bierze 500pln!
stanley Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 OKO nie masz jakiegoś dobrego mechanika który by mi ogarnął rozrząd :?: Gregory :gwizdanie: klekotów nie tyka a na poważnie, rozrząd w 1.8T to banał, więc pewnie w 1.9tdi będzie podobnie no to Auto- Danecki PS. nie bierze dużo Już dzwoniłem do jednego zakładu na Niwce to mi powiedzieli za wymianę 400zł za samą robociznę ? to normalna cena
Bulczas Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 OKO nie masz jakiegoś dobrego mechanika który by mi ogarnął rozrząd :?: Gregory :gwizdanie: klekotów nie tyka a na poważnie, rozrząd w 1.8T to banał, więc pewnie w 1.9tdi będzie podobnie no to Auto- Danecki PS. nie bierze dużo Już dzwoniłem do jednego zakładu na Niwce to mi powiedzieli za wymianę 400zł za samą robociznę ? to normalna cena Chyba w AJM
stanley Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 OKO nie masz jakiegoś dobrego mechanika który by mi ogarnął rozrząd :?: Gregory :gwizdanie: klekotów nie tyka a na poważnie, rozrząd w 1.8T to banał, więc pewnie w 1.9tdi będzie podobnie no to Auto- Danecki PS. nie bierze dużo Już dzwoniłem do jednego zakładu na Niwce to mi powiedzieli za wymianę 400zł za samą robociznę ? to normalna cena Chyba w AJM 300-400zł wszyscy biorą za robociznę chyba, że jakiś partacz zabierze się za 200zł Moim zdaniem na rozrządzie nie warto oszczędzać. Robisz to raz na kilka lat, a zonka łatwo zaliczyć
akjam Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 OKO nie masz jakiegoś dobrego mechanika który by mi ogarnął rozrząd :?: Gregory :gwizdanie: klekotów nie tyka a na poważnie, rozrząd w 1.8T to banał, więc pewnie w 1.9tdi będzie podobnie no to Auto- Danecki PS. nie bierze dużo Już dzwoniłem do jednego zakładu na Niwce to mi powiedzieli za wymianę 400zł za samą robociznę ? to normalna cena Chyba w AJM 300-400zł wszyscy biorą za robociznę chyba, że jakiś partacz zabierze się za 200zł Moim zdaniem na rozrządzie nie warto oszczędzać. Robisz to raz na kilka lat, a zonka łatwo zaliczyć
keżor Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 OKO nie masz jakiegoś dobrego mechanika który by mi ogarnął rozrząd :?: Gregory :gwizdanie: klekotów nie tyka a na poważnie, rozrząd w 1.8T to banał, więc pewnie w 1.9tdi będzie podobnie no to Auto- Danecki PS. nie bierze dużo Już dzwoniłem do jednego zakładu na Niwce to mi powiedzieli za wymianę 400zł To dobra cena! Gregory bierze 500pln! ja biore 1000 i nie daje gwarancji
akjam Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 OKO nie masz jakiegoś dobrego mechanika który by mi ogarnął rozrząd :?: Gregory :gwizdanie: klekotów nie tyka a na poważnie, rozrząd w 1.8T to banał, więc pewnie w 1.9tdi będzie podobnie no to Auto- Danecki PS. nie bierze dużo Już dzwoniłem do jednego zakładu na Niwce to mi powiedzieli za wymianę 400zł To dobra cena! Gregory bierze 500pln! ja biore 1000 i nie daje gwarancji Że złożysz wszystko do kupy? :polew:
Kędzior Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 OKO nie masz jakiegoś dobrego mechanika który by mi ogarnął rozrząd :?: Gregory :gwizdanie: klekotów nie tyka a na poważnie, rozrząd w 1.8T to banał, więc pewnie w 1.9tdi będzie podobnie no to Auto- Danecki PS. nie bierze dużo Już dzwoniłem do jednego zakładu na Niwce to mi powiedzieli za wymianę 400zł To dobra cena! Gregory bierze 500pln! ja biore 1000 i nie daje gwarancji ja 2 flaszki i też niewiem czy się nawet za to zabiore, przy tych flaszkach przemysle sptrawe najpierw
Bulczas Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 To już wolę to sam zrobić bo sam sobie nie daje gwarancji ale przynajmniej za darmo I zostanie na remont silnika :gwizdanie:
keżor Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2011 OKO nie masz jakiegoś dobrego mechanika który by mi ogarnął rozrząd :?: Gregory :gwizdanie: klekotów nie tyka a na poważnie, rozrząd w 1.8T to banał, więc pewnie w 1.9tdi będzie podobnie no to Auto- Danecki PS. nie bierze dużo Już dzwoniłem do jednego zakładu na Niwce to mi powiedzieli za wymianę 400zł To dobra cena! Gregory bierze 500pln! ja biore 1000 i nie daje gwarancji Że złożysz wszystko do kupy? :polew: to tez :polew:
akjam Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 To już wolę to sam zrobić bo sam sobie nie daje gwarancji ale przynajmniej za darmo I zostanie na remont silnika :gwizdanie: :polew:
Kędzior Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 To już wolę to sam zrobić bo sam sobie nie daje gwarancji ale przynajmniej za darmo I zostanie na remont silnika :gwizdanie: sep i sknera
Bulczas Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 To już wolę to sam zrobić bo sam sobie nie daje gwarancji ale przynajmniej za darmo I zostanie na remont silnika :gwizdanie: sep i sknera przyjdziesz pomóc to flaszka się znajdzie
Rekomendowane odpowiedzi