Bulczas Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ja też po szychcie :gwizdanie: ja yhym I nawet zrobię ooo tak PSSSSYT
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ja też po szychcie :gwizdanie: ja yhym I nawet zrobię ooo tak PSSSSYT a ja nie pije
Bulczas Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ja też po szychcie :gwizdanie: ja yhym I nawet zrobię ooo tak PSSSSYT a ja nie pije
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ja też po szychcie :gwizdanie: ja yhym I nawet zrobię ooo tak PSSSSYT a ja nie pije
Pucek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 i jaki kozak Kędzior, ciekawe jak długo
talib1990 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Talib, jesteś w ciąży ? nie, czemu tak myślisz
stanley Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Talib, jesteś w ciąży ? nie, czemu tak myślisz krążą plotki po sosnowcu :gwizdanie:
OKO Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Talib, jesteś w ciąży ? nie, czemu tak myślisz miałeś nie mówić :gwizdanie:
talib1990 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 hehehe zobaczymy za troszke co z tego będzie
Grisza79 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 po robocie Wczoraj się nie dało skończyć jak dzisiaj, żeby na spota wpaść co..... pięknie... nie poznaje koleszki Grisza gdyby się dało to bym na spota dojechał, niestety robotę mam taką, że nie zawsze to ja do końca decyduję o której skończę....ale końca świata nie było z tego powodu Co porabiacie? Już się zabieram do wymiany oleju z tydzień ale dziś już muszę to zrobić, więc lecę. Ja od tego mam ludzi wszystko już powymieniałem w październiku (ASO) :gwizdanie:
akjam Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 No i wszystko wymienione. Co porabiacie? Już się zabieram do wymiany oleju z tydzień ale dziś już muszę to zrobić, więc lecę. Ja od tego mam ludzi wszystko już powymieniałem w październiku (ASO) :gwizdanie: Ja też robię to w ASO ale dziś była wyjątkowa sytuacja. W ASO robię co 30kkm a ogólnie co 15kkm.
gregory Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 No i wszystko wymienione. Co porabiacie? Już się zabieram do wymiany oleju z tydzień ale dziś już muszę to zrobić, więc lecę. Ja od tego mam ludzi wszystko już powymieniałem w październiku (ASO) :gwizdanie: Ja też robię to w ASO ale dziś była wyjątkowa sytuacja. W ASO robię co 30kkm a ogólnie co 15kkm. A to wstawiasz filtry z ASO przy swojej wymianie? :gwizdanie:
Grisza79 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 U mnie już biało wszędzie..... do rana pewnie będzie jeszcze gorzej
Miszka82 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 U mnie już biało wszędzie..... do rana pewnie będzie jeszcze gorzej faktycznie coś zaczyna pruszyć
akjam Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 No i wszystko wymienione. Co porabiacie? Już się zabieram do wymiany oleju z tydzień ale dziś już muszę to zrobić, więc lecę. Ja od tego mam ludzi wszystko już powymieniałem w październiku (ASO) :gwizdanie: Ja też robię to w ASO ale dziś była wyjątkowa sytuacja. W ASO robię co 30kkm a ogólnie co 15kkm. A to wstawiasz filtry z ASO przy swojej wymianie? :gwizdanie: :gwizdanie: U mnie już biało wszędzie..... do rana pewnie będzie jeszcze gorzej faktycznie coś zaczyna pruszyć A ja już zmieniłem gumy i mam setup lato.
Kędzior Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 i jaki kozak Kędzior, ciekawe jak długo do oporu U mnie już biało wszędzie..... do rana pewnie będzie jeszcze gorzej a już było tak fajnie
akjam Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Nie narzekaj Kędzior! Białe szaleństwo przed Nami...
Rekomendowane odpowiedzi