OKO Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 siemano [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 13:11_________________________________________________3700 za niedługo pożremy wątek gliwicki napewno pożrecie bo Gliwice spamują u was :gwizdanie: I tak ma być za to właśnie tolerujemy was na spotach :gwizdanie:
akjam Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 siemano [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 13:11_________________________________________________3700 za niedługo pożremy wątek gliwicki napewno pożrecie bo Gliwice spamują u was :gwizdanie: I tak ma być za to właśnie tolerujemy was na spotach :gwizdanie:
OKO Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 jakie dobre serwisy Boscha znacie :?: Chodzi o regeneracje pompy VP44
diman Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 siemano [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 13:11_________________________________________________3700 za niedługo pożremy wątek gliwicki napewno pożrecie bo Gliwice spamują u was :gwizdanie: I tak ma być za to właśnie tolerujemy was na spotach :gwizdanie: no teraz to przesadziles juz do was nie przyjade ;(
akjam Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 siemano [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 13:11_________________________________________________3700 za niedługo pożremy wątek gliwicki napewno pożrecie bo Gliwice spamują u was :gwizdanie: I tak ma być za to właśnie tolerujemy was na spotach :gwizdanie: no teraz to przesadziles juz do was nie przyjade ;( No, obraź się!
OKO Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 siemano [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 13:11_________________________________________________3700 za niedługo pożremy wątek gliwicki napewno pożrecie bo Gliwice spamują u was :gwizdanie: I tak ma być za to właśnie tolerujemy was na spotach :gwizdanie: no teraz to przesadziles juz do was nie przyjade ;( A gdzie będziesz rezał jak nie na spotach :gwizdanie: i kto Cię pochwali za np.: czujnik deszczu, no kto, no kto jak nie my.
akjam Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 siemano [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 13:11_________________________________________________3700 za niedługo pożremy wątek gliwicki napewno pożrecie bo Gliwice spamują u was :gwizdanie: I tak ma być za to właśnie tolerujemy was na spotach :gwizdanie: no teraz to przesadziles juz do was nie przyjade ;( A gdzie będziesz rezał jak nie na spotach :gwizdanie: i kto Cię pochwali za np.: czujnik deszczu, no kto, no kto jak nie my. :gwizdanie:
diman Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 siemano [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 13:11_________________________________________________3700 za niedługo pożremy wątek gliwicki napewno pożrecie bo Gliwice spamują u was :gwizdanie: I tak ma być za to właśnie tolerujemy was na spotach :gwizdanie: no teraz to przesadziles juz do was nie przyjade ;( A gdzie będziesz rezał jak nie na spotach :gwizdanie: i kto Cię pochwali za np.: czujnik deszczu, no kto, no kto jak nie my. dobra przekonałeś mnie foch odrzucony
akjam Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 siemano [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 13:11_________________________________________________3700 za niedługo pożremy wątek gliwicki napewno pożrecie bo Gliwice spamują u was :gwizdanie: I tak ma być za to właśnie tolerujemy was na spotach :gwizdanie: no teraz to przesadziles juz do was nie przyjade ;( A gdzie będziesz rezał jak nie na spotach :gwizdanie: i kto Cię pochwali za np.: czujnik deszczu, no kto, no kto jak nie my. dobra przekonałeś mnie foch odrzucony No! q***wa ale choojowa pogoda! Łeb mi chyba rozdupi!
keżor Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Opublikowano 11 Lutego 2011 jakie dobre serwisy Boscha znacie :?: Chodzi o regeneracje pompy VP44 co do pompy to masz Daneckiego , śmietane w Kobiórze i jest jeszcze pompiarz w Mikołowie , ale nie mam namiarów
Miszka82 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 łoki to ja zdupcam na Zakopiec, nie chlejcie za dużo w weekend
akjam Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 łoki to ja zdupcam na Zakopiec, nie chlejcie za dużo w weekend Przeca walentynki to cza co wypić.
Miszka82 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 łoki to ja zdupcam na Zakopiec, nie chlejcie za dużo w weekend Przeca walentynki to cza co wypić. no trzeba trzeba ale to dopiero w poniedziałek :polew:
OKO Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 jakie dobre serwisy Boscha znacie :?: Chodzi o regeneracje pompy VP44 co do pompy to masz Daneckiego , śmietane w Kobiórze i jest jeszcze pompiarz w Mikołowie , ale nie mam namiarów nom danencki sugerował ze nie bawi się w naprawy VP44 i odesłał mnie od razu do adamczyka... ... a tam koszt prawie jak za S2 w cabrio
akjam Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 łoki to ja zdupcam na Zakopiec, nie chlejcie za dużo w weekend Przeca walentynki to cza co wypić. no trzeba trzeba ale to dopiero w poniedziałek :polew: Można delikatnie zacząć w weekend... :gwizdanie: jakie dobre serwisy Boscha znacie :?: Chodzi o regeneracje pompy VP44 co do pompy to masz Daneckiego , śmietane w Kobiórze i jest jeszcze pompiarz w Mikołowie , ale nie mam namiarów nom danencki sugerował ze nie bawi się w naprawy VP44 i odesłał mnie od razu do adamczyka... ... a tam koszt prawie jak za S2 w cabrio Cza kupić Tico i po sprawie.
Miszka82 Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 jakie dobre serwisy Boscha znacie :?: Chodzi o regeneracje pompy VP44 co do pompy to masz Daneckiego , śmietane w Kobiórze i jest jeszcze pompiarz w Mikołowie , ale nie mam namiarów nom danencki sugerował ze nie bawi się w naprawy VP44 i odesłał mnie od razu do adamczyka... ... a tam koszt prawie jak za S2 w cabrio sprzedaj te padło
Pucek Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 Oko, teraz nie płacz, dobrze wiesz że to przypadłość tego silnika
OKO Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 łoki to ja zdupcam na Zakopiec, nie chlejcie za dużo w weekend Przeca walentynki to cza co wypić. no trzeba trzeba ale to dopiero w poniedziałek :polew: Można delikatnie zacząć w weekend... :gwizdanie: jakie dobre serwisy Boscha znacie :?: Chodzi o regeneracje pompy VP44 co do pompy to masz Daneckiego , śmietane w Kobiórze i jest jeszcze pompiarz w Mikołowie , ale nie mam namiarów nom danencki sugerował ze nie bawi się w naprawy VP44 i odesłał mnie od razu do adamczyka... ... a tam koszt prawie jak za S2 w cabrio Cza kupić Tico i po sprawie. nom za regeneracje VP44 to by było z 3,5 tico z końcówki produkcji... a weakend zaczynam za 10, 9, 8 ... no to fajrant [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 15:06_________________________________________________ Oko, teraz nie płacz, dobrze wiesz że to przypadłość tego silnika wal się 2.5tdi V6 RULEZ jak to mówią płacz i płać ;(
akjam Opublikowano 11 Lutego 2011 Opublikowano 11 Lutego 2011 jakie dobre serwisy Boscha znacie :?: Chodzi o regeneracje pompy VP44 co do pompy to masz Daneckiego , śmietane w Kobiórze i jest jeszcze pompiarz w Mikołowie , ale nie mam namiarów nom danencki sugerował ze nie bawi się w naprawy VP44 i odesłał mnie od razu do adamczyka... ... a tam koszt prawie jak za S2 w cabrio sprzedaj te padło Oko, teraz nie płacz, dobrze wiesz że to przypadłość tego silnika Każdy silnik coś tam ma... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi