Gość elvis80 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 łosz q***wa, niektórym ludziom to się nudzi 5:38 aaapsik :polew: Fail Compilation February 2011 || TNL minuta 2:24 to chyba CHorzów albo podne....
akjam Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Ja też po robocie. Dziś autko odmówiło mi posłuszeństwa. Zgasł i ciul! Muszę jutro zrobić jakiś skan. Od czego zacząć? Lech czy wódecza? Nie ale na serio się wkur!!! Już raz tak miałam jak zalałem jaegoś gówna! BLB :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: szukaj silnika na swap :polew: BTW Mam już BRD na oku.
Gość elvis80 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 jutro mam free - specjalnie załatwiałem heheh więc będę na 3 Stawach... widzę poprawę :gwizdanie: no no aż sobie free załatwiłem ... przy okazji chciałbym żeby koledzy pomogli przed oddaniem auta do kolegi na usuwanie błędu... - jakieś logi?
krolu Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Ja też po robocie. Dziś autko odmówiło mi posłuszeństwa. Zgasł i ciul! Muszę jutro zrobić jakiś skan. Od czego zacząć? Lech czy wódecza? Nie ale na serio się wkur!!! Już raz tak miałam jak zalałem jaegoś gówna! BLB :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: szukaj silnika na swap :polew: BTW Mam już BRD na oku. no to lajt... ja mogę przygarnąć osprzęt z twojego padła [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 21:05_________________________________________________ jutro mam free - specjalnie załatwiałem heheh więc będę na 3 Stawach... widzę poprawę :gwizdanie: no no aż sobie free załatwiłem ... przy okazji chciałbym żeby koledzy pomogli przed oddaniem auta do kolegi na usuwanie błędu... - jakieś logi? w wolnossącym nie ma co logować
Gość elvis80 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Ja też po robocie. Dziś autko odmówiło mi posłuszeństwa. Zgasł i ciul! Muszę jutro zrobić jakiś skan. Od czego zacząć? Lech czy wódecza? Nie ale na serio się wkur!!! Już raz tak miałam jak zalałem jaegoś gówna! BLB :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: szukaj silnika na swap :polew: BTW Mam już BRD na oku. poważnie?? swap??[br]Dopisany: 28 Luty 2011, 21:06_________________________________________________ Ja też po robocie. Dziś autko odmówiło mi posłuszeństwa. Zgasł i ciul! Muszę jutro zrobić jakiś skan. Od czego zacząć? Lech czy wódecza? Nie ale na serio się wkur!!! Już raz tak miałam jak zalałem jaegoś gówna! BLB :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: szukaj silnika na swap :polew: BTW Mam już BRD na oku. no to lajt... ja mogę przygarnąć osprzęt z twojego padła [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 21:05_________________________________________________ jutro mam free - specjalnie załatwiałem heheh więc będę na 3 Stawach... widzę poprawę :gwizdanie: no no aż sobie free załatwiłem ... przy okazji chciałbym żeby koledzy pomogli przed oddaniem auta do kolegi na usuwanie błędu... - jakieś logi? w wolnossącym nie ma co logować tzn?? a to mój 2,0FSI to wolnossak? widzicie że znam się jak byk na gwiazdach, t
stanley Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Ja też po robocie. Dziś autko odmówiło mi posłuszeństwa. Zgasł i ciul! Muszę jutro zrobić jakiś skan. Od czego zacząć? Lech czy wódecza? Nie ale na serio się wkur!!! Już raz tak miałam jak zalałem jaegoś gówna! a jutro rano wsiądziesz i odpali
akjam Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Ja też po robocie. Dziś autko odmówiło mi posłuszeństwa. Zgasł i ciul! Muszę jutro zrobić jakiś skan. Od czego zacząć? Lech czy wódecza? Nie ale na serio się wkur!!! Już raz tak miałam jak zalałem jaegoś gówna! BLB :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: szukaj silnika na swap :polew: BTW Mam już BRD na oku. no to lajt... ja mogę przygarnąć osprzęt z twojego padła W kontakcie. Ja też po robocie. Dziś autko odmówiło mi posłuszeństwa. Zgasł i ciul! Muszę jutro zrobić jakiś skan. Od czego zacząć? Lech czy wódecza? Nie ale na serio się wkur!!! Już raz tak miałam jak zalałem jaegoś gówna! a jutro rano wsiądziesz i odpali Oby! :gwizdanie:
diman Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Ja też po robocie. Dziś autko odmówiło mi posłuszeństwa. Zgasł i ciul! Muszę jutro zrobić jakiś skan. Od czego zacząć? Lech czy wódecza? Nie ale na serio się wkur!!! Już raz tak miałam jak zalałem jaegoś gówna! myśle że wódeczka da rade a tak poza wszystkim jak tam moje zaroweczki bo cos sie nie odzywasz
akjam Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Ja też po robocie. Dziś autko odmówiło mi posłuszeństwa. Zgasł i ciul! Muszę jutro zrobić jakiś skan. Od czego zacząć? Lech czy wódecza? Nie ale na serio się wkur!!! Już raz tak miałam jak zalałem jaegoś gówna! myśle że wódeczka da rade a tak poza wszystkim jak tam moje zaroweczki bo cos sie nie odzywasz No dziś właśnie do niego napisałem bo też się już wkurwiam!
Gość elvis80 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Panowie Jaś Wędrowniczek za wasze zdrowie i KEEP WALLKING [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 21:14_________________________________________________hej a co z żaróweczkami....?? jakieś fajne macie - dajcie znać ... też chce też
diman Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Panowie Jaś Wędrowniczek za wasze zdrowie i KEEP WALLKING [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 21:14_________________________________________________hej a co z żaróweczkami....?? jakieś fajne macie - dajcie znać ... też chce też no mamy bym powiedzial kolorowe czerwone i biale
akjam Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Panowie Jaś Wędrowniczek za wasze zdrowie i KEEP WALLKING [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 21:14_________________________________________________hej a co z żaróweczkami....?? jakieś fajne macie - dajcie znać ... też chce też no mamy bym powiedzial kolorowe czerwone i biale :gwizdanie:
stanley Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 na przyszły sezon: http://narty.sport.pl/narty/1,110150,9115951,Narciarski_luksus_od_Audi.html
Gość elvis80 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Panowie Jaś Wędrowniczek za wasze zdrowie i KEEP WALLKING [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 21:14_________________________________________________hej a co z żaróweczkami....?? jakieś fajne macie - dajcie znać ... też chce też no mamy bym powiedzial kolorowe czerwone i biale tzn?? możecie jaśniej kolego??
stanley Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Panowie Jaś Wędrowniczek za wasze zdrowie i KEEP WALLKING [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 21:14_________________________________________________hej a co z żaróweczkami....?? jakieś fajne macie - dajcie znać ... też chce też no mamy bym powiedzial kolorowe czerwone i biale tzn?? możecie jaśniej kolego?? czerwone burdelówki będa rezac
diman Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Panowie Jaś Wędrowniczek za wasze zdrowie i KEEP WALLKING [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 21:14_________________________________________________hej a co z żaróweczkami....?? jakieś fajne macie - dajcie znać ... też chce też no mamy bym powiedzial kolorowe czerwone i biale tzn?? możecie jaśniej kolego?? jasne ze mozemy jasniej bedziemy z kolega krolem rezac sobie pakiecik oswietlenie w naszych wozidlach czyt. i w tym celu zadalem koledze akjamowi pytanie o te wlasnie lampki
Kędzior Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 czerwone burdelówki będa rezac takie jaka masz w pokoju?
Bulczas Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Akjam cały swap na BRD Tam wtryski bardzo szybko padają Co do auta na pewno odpali kopnij kilka razy z buty i będzie gites
stanley Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 czerwone burdelówki będa rezac takie jaka masz w pokoju? pewnie ciut mniejsze i LEDowe
Gość elvis80 Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 Panowie Jaś Wędrowniczek za wasze zdrowie i KEEP WALLKING [br]Dopisany: 28 Luty 2011, 21:14_________________________________________________hej a co z żaróweczkami....?? jakieś fajne macie - dajcie znać ... też chce też no mamy bym powiedzial kolorowe czerwone i biale tzn?? możecie jaśniej kolego?? czerwone burdelówki będa rezac ale po ch...j ? gdzie - pakiet oświetlenie?
Rekomendowane odpowiedzi