Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 miałem dobry obiadek (ryż po chińsku ) zamówiłem rano fajny divajs do auta, no i świeci słonko, tylko dalej jest strasznie zimno ogólnie dobrze zaczął się ten tydzień
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 A mi h*jowo bo leje mi z pompy wtryskowej i sprzątneli mi dwa za***iste tajle w za***istych cenach
Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 wiem o liczniku ale nie wiem co jeszcze, tak w ogóle, miałeś sprzedawać
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 wiem o liczniku ale nie wiem co jeszcze, tak w ogóle, miałeś sprzedawać Ale chyba nie będę musiał sprzedawać Drugie to lampy poliftowe za 200zł
Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 nie widziałem jak coś jest to kupuje to ktoś z battalionu, na handel [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 14:11_________________________________________________Stasiu, powiedziałem sobie, jak nie będę miał "d*py" po nowym roku to modzę
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 No Krycha wszystko zbiera a potem sprzedaje drożej na forum
stanley Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 nie widziałem jak coś jest to kupuje to ktoś z battalionu, na handel [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 14:11_________________________________________________Stasiu, powiedziałem sobie, jak nie będę miał "d*py" po nowym roku to modzę w sumie auto jest tańsze niż utrzymanie baby
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 wy ino modzicie :gwizdanie: odezwał się ten który śpi z coolerem
stanley Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 No Krycha wszystko zbiera a potem sprzedaje drożej na forum jeżeli rzeczywiście tak jest, no to "nieładnie" z jego strony :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 no właśnie, a włożę raz więcej kasy i już nie będzie na długo co robić, a w babę non stop się inwestuje Bulczas, a myślisz skąd oni biorą na mody... przecież nie pracują
stanley Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 wy ino modzicie :gwizdanie: odezwał się ten który śpi z coolerem im dłużej go trzymam, tym wyższe oferty za niego dostaję
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Stasiu zmartwię Cie bo właśnie wyszło że cooler z A5 pasuje idealnie do B5 nawet boczków nie trzeba przerabiać a idzie go kupić za ok 200zł :>
stanley Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 no właśnie, a włożę raz więcej kasy i już nie będzie na długo co robić, a w babę non stop się inwestuje Bulczas, a myślisz skąd oni biorą na mody... przecież nie pracują tylko bez sensu inwestować w takie stare wozy jak my mamy - zawsze to sobie powtarzam :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 wy ino modzicie :gwizdanie: odezwał się ten który śpi z coolerem im dłużej go trzymam, tym wyższe oferty za niego dostaję
stanley Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Stasiu zmartwię Cie bo właśnie wyszło że cooler z A5 pasuje idealnie do B5 nawet boczków nie trzeba przerabiać a idzie go kupić za ok 200zł :> z A5 jest c**jowy
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 no właśnie, a włożę raz więcej kasy i już nie będzie na długo co robić, a w babę non stop się inwestuje Bulczas, a myślisz skąd oni biorą na mody... przecież nie pracują tylko bez sensu inwestować w takie stare wozy jak my mamy - zawsze to sobie powtarzam :gwizdanie: Stary to mogę o sobie powiedzieć Twoje jeszcze nie ma tak źle :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 eeeeeee taki stary to on nie jest a inwestuję w takie rzeczy, które przy sprzedaży zostaną zmienione na te co były kiedyś
Bulczas Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Stasiu zmartwię Cie bo właśnie wyszło że cooler z A5 pasuje idealnie do B5 nawet boczków nie trzeba przerabiać a idzie go kupić za ok 200zł :> z A5 jest c**jowy I tak go nie widać a nie ma dużo rzeźby
stanley Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 dzisiaj "kupiłem" sobie nowy, ori trójnik do układu spryskiwania szyby bo stary uległ zmęczeniu
Rekomendowane odpowiedzi