Kanar Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 w zwiazku z ogłoszeniem które pojawiło sie w giełdzie.. ile rezania jest żeby turbo z BRD wsadzić do AFNa
akjam Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 w zwiazku z ogłoszeniem które pojawiło sie w giełdzie.. ile rezania jest żeby turbo z BRD wsadzić do AFNa Kanar tu masz opis małych modyfikacji i zobacz co można zrobić z Twoją jednostką... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187540.0 :polew: A tak na serio to nie wiem!
Miszka82 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 w zwiazku z ogłoszeniem które pojawiło sie w giełdzie.. ile rezania jest żeby turbo z BRD wsadzić do AFNa Kanar tu masz opis małych modyfikacji i zobacz co można zrobić z Twoją jednostką... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187540.0 :polew: A tak na serio to nie wiem! Ty tam program robiłeś Akjam no nie ?
akjam Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 w zwiazku z ogłoszeniem które pojawiło sie w giełdzie.. ile rezania jest żeby turbo z BRD wsadzić do AFNa Kanar tu masz opis małych modyfikacji i zobacz co można zrobić z Twoją jednostką... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187540.0 :polew: A tak na serio to nie wiem! Ty tam program robiłeś Akjam no nie ? No nie. Przechooje! :polew:
Gość fudi Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 w zwiazku z ogłoszeniem które pojawiło sie w giełdzie.. ile rezania jest żeby turbo z BRD wsadzić do AFNa Kanar tu masz opis małych modyfikacji i zobacz co można zrobić z Twoją jednostką... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=187540.0 :polew: A tak na serio to nie wiem! Ty tam program robiłeś Akjam no nie ? No nie. Przechooje! :polew: Kędzior z Stanleyem chyba mi mówili że zakładają taki warsztat tuningowy i będą wydawać certyfikaty i uśmiechnięte zdjęcia z klientem
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Kanar rezania z wsadzeniem BRD jest mniej niż z AWX. Tylko potem trzeba coś dalej zrobić bo samo turbo to będzie padaka
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 A Kanar jeśli myślisz o turbinie od dzo-dzo to sobie daruj. Kiedyś na forum sprzedał kolesiowi taki bubel że nie nadawała się turbiny do użytku
stanley Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 A Kanar jeśli myślisz o turbinie od dzo-dzo to sobie daruj. Kiedyś na forum sprzedał kolesiowi taki bubel że nie nadawała się turbiny do użytku a właśnie miałem wkleić linka z ogłoszeniem :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 A Kanar jeśli myślisz o turbinie od dzo-dzo to sobie daruj. Kiedyś na forum sprzedał kolesiowi taki bubel że nie nadawała się turbiny do użytku a właśnie miałem wkleić linka z ogłoszeniem :gwizdanie: Jeszcze jak napisałem na beszczela że idealna itp za 800zł BRD
stanley Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 A Kanar jeśli myślisz o turbinie od dzo-dzo to sobie daruj. Kiedyś na forum sprzedał kolesiowi taki bubel że nie nadawała się turbiny do użytku a właśnie miałem wkleić linka z ogłoszeniem :gwizdanie: Jeszcze jak napisałem na beszczela że idealna itp za 800zł BRD myslisz, że byłby takim ujem i wciskał ludziom kit ?
Kanar Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 a co myślicie o tym awx co wkleiłem wcześniej?? żadnych luzów itd.. albo gość nie ma o tym pojęcia albo wali w ch.. i pytanie brać czy nie??
stanley Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 a co myślicie o tym awx co wkleiłem wcześniej?? żadnych luzów itd.. albo gość nie ma o tym pojęcia albo wali w ch.. i pytanie brać czy nie?? ciężko powiedzieć, musiałby chociaż logi wrzucić
Bulczas Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 a co myślicie o tym awx co wkleiłem wcześniej?? żadnych luzów itd.. albo gość nie ma o tym pojęcia albo wali w ch.. i pytanie brać czy nie?? ciężko powiedzieć, musiałby chociaż logi wrzucić A daje gwarancje na jakieś 3 miesiace? Jak da gwarancje pisemną oczywiście to można by zaryzykować.A do mnie jednak szczęście się uśmiecha kupiłem dwie lampy valeo tu na miejscu za 250zł :kox:
Rekomendowane odpowiedzi