Gość elvis80 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 akjam robisz se jaja? poważnie czy jak? to gdzie krolu kapa silnika i tyle nie gadajcie...proszę Was nie róbcie jaj...bo idę sobie ;( strzelic w łeb
Kanar Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 wyluzuj :gwizdanie: Audi sie nie psuje (przynajmniej moje )
Gość elvis80 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 baaa jakbyś zrobił swapa to to jest taki błąd że nowego silnika też byś musiał od razu kapitalke robić.. ja tu poważnie a Wy se w kule lecicie...jeszcze na małe bramki [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 21:10_________________________________________________ wyluzuj :gwizdanie: Audi sie nie psuje (przynajmniej moje ) moje też nie ale jakieś ciulate przewody pewnie w łeb dały, dziureczka jakaś malusia ... czy cóś (albo cycuś) hehehe
Kędzior Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 20:00_________________________________________________mały jest przejebaniutki :polew: http://useloos.com/mediaplayer/?itemid=16229 Dziecku wystarczy kawałek kartki, i jej podarcie dla śmiechu i dobrej zabawy... A nam 0,5l na łeb żeby mieć dobry ubaw Coś w tym jest.... dla Kędziora i dla mnie, wystarczy 0,5l na dwóch :gwizdanie: I dwa piwa... trzy
Kanar Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 jakbym Ci pokazał moje miesięczne rachunki za części to byś się za głowe złapał :gwizdanie: zawsze sie zaczyna od dziurka malusia, drobny stuk, słabiutkie chrobotanie a potem jeb ciul d*p i lawetą do warsztatu
Gość elvis80 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 jakbym Ci pokazał moje miesięczne rachunki za części to byś się za głowe złapał :gwizdanie: zawsze sie zaczyna od dziurka malusia, drobny stuk, słabiutkie chrobotanie a potem jeb ciul d*p i lawetą do warsztatu wrrrrrrrrr........ale ja nei chce tak
akjam Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 wyluzuj :gwizdanie: Audi sie nie psuje (przynajmniej moje )
stanley Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 odpukać, ja przejechałem swoim padłem w ciągu półtora roku ponad 60kkm ( z czego 55kkm na dosyć mocnym remapie) wymieniłem tylko jeden przegub i termostat :>
Gość elvis80 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 hej ale Twoje to chyba ostatnio nie chciało odpalić jeśli dobrze kojarzę .... [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 21:22_________________________________________________a cóż to ten cały "remap"
Miszka82 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 odpukać, ja przejechałem swoim padłem w ciągu półtora roku ponad 60kkm ( z czego 55kkm na dosyć mocnym remapie) wymieniłem tylko jeden przegub i termostat :> powiem krótko mało przejechałeś ale jeszcze mniej wydałeś :polew: :polew:
akjam Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 odpukać, ja przejechałem swoim padłem w ciągu półtora roku ponad 60kkm ( z czego 55kkm na dosyć mocnym remapie) wymieniłem tylko jeden przegub i termostat :> Się chwali! Ja też odpukać nic poza eksploatacyjnymi naprawami (klocki etc.) nie robiłem. Ale teraz jak polecę z pompowtryskami to wyczerpie limit na kilka lat! :polew: Oby nie!
krolu Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 zrobiłem dziś porządek z kabelkami i mam fajnego lapka... w moim wieku ale VCDS hula na nim jak malina - akjam kiedy sprawdzamy to twoje padło?
akjam Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 zrobiłem dziś porządek z kabelkami i mam fajnego lapka... w moim wieku ale VCDS hula na nim jak malina - akjam kiedy sprawdzamy to twoje padło? Jutro! Jak dojadę do GL!
krolu Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 zrobiłem dziś porządek z kabelkami i mam fajnego lapka... w moim wieku ale VCDS hula na nim jak malina - akjam kiedy sprawdzamy to twoje padło? Jutro! Jak dojadę do GL! ok [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 21:31_________________________________________________ja muszę, też sprawdzić eSę, bo mnie ostatnio ktoś tu objechał... :gwizdanie:
stanley Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 hej ale Twoje to chyba ostatnio nie chciało odpalić jeśli dobrze kojarzę .... [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 21:22_________________________________________________a cóż to ten cały "remap" nie było przypadku żeby nie odpalił lub zgasł itp :> remap -> chip[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 21:32_________________________________________________ odpukać, ja przejechałem swoim padłem w ciągu półtora roku ponad 60kkm ( z czego 55kkm na dosyć mocnym remapie) wymieniłem tylko jeden przegub i termostat :> powiem krótko mało przejechałeś ale jeszcze mniej wydałeś :polew: :polew: nie wspomniałem o tym, ze zrobiłem sobie korektę o 60kkm żeby nie było ponad 300kkm na szafie
akjam Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 hej ale Twoje to chyba ostatnio nie chciało odpalić jeśli dobrze kojarzę .... [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 21:22_________________________________________________a cóż to ten cały "remap" nie było przypadku żeby nie odpalił lub zgasł itp :> remap -> chip[br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 21:32_________________________________________________ odpukać, ja przejechałem swoim padłem w ciągu półtora roku ponad 60kkm ( z czego 55kkm na dosyć mocnym remapie) wymieniłem tylko jeden przegub i termostat :> powiem krótko mało przejechałeś ale jeszcze mniej wydałeś :polew: :polew: nie wspomniałem o tym, ze zrobiłem sobie korektę o 60kkm żeby nie było ponad 300kkm na szafie :gwizdanie:
akjam Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Ale jedziecie z koksem :gwizdanie: Koks to dopiero w weekend!
Rekomendowane odpowiedzi