OKO Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 z wieczora Ale dziś q***wa dzień! Piłka - za***iście! Później wyprawa na quada i się zaczęło! Dyntka pynkła, kumplowi płyn z chłodnicy wyebało korkiem i ciul! No ale jakoś się dowieźliśmy do chaty a teraz już w robocie! Nawet nie miałem czasu odpalić forum w czasie dnia! ale rzeź dla sprzętu The best MMA knockout ever!!!!
Miszka82 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 z wieczora Ale dziś q***wa dzień! Piłka - za***iście! Później wyprawa na quada i się zaczęło! Dyntka pynkła, kumplowi płyn z chłodnicy wyebało korkiem i ciul! No ale jakoś się dowieźliśmy do chaty a teraz już w robocie! Nawet nie miałem czasu odpalić forum w czasie dnia! to chyba ta najgorsza wiadomość dnia :polew: :polew: :polew: :polew:
OKO Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 z wieczora Ale dziś q***wa dzień! Piłka - za***iście! Później wyprawa na quada i się zaczęło! Dyntka pynkła, kumplowi płyn z chłodnicy wyebało korkiem i ciul! No ale jakoś się dowieźliśmy do chaty a teraz już w robocie! Nawet nie miałem czasu odpalić forum w czasie dnia! to chyba ta najgorsza wiadomość dnia :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 wino jest dobre Diman i mnie nie zaprosiłeś :gwizdanie: sam piłem ja nie zapraszam ja masz ochoteto wpadaj wiesz ze u mnie zawsze są otwarte drzwi :kox:
akjam Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 z wieczora Ale dziś q***wa dzień! Piłka - za***iście! Później wyprawa na quada i się zaczęło! Dyntka pynkła, kumplowi płyn z chłodnicy wyebało korkiem i ciul! No ale jakoś się dowieźliśmy do chaty a teraz już w robocie! Nawet nie miałem czasu odpalić forum w czasie dnia! to chyba ta najgorsza wiadomość dnia :polew: :polew: :polew: :polew: Nie wiem kto mi tą dyntke zrobi!
diman Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 z wieczora Ale dziś q***wa dzień! Piłka - za***iście! Później wyprawa na quada i się zaczęło! Dyntka pynkła, kumplowi płyn z chłodnicy wyebało korkiem i ciul! No ale jakoś się dowieźliśmy do chaty a teraz już w robocie! Nawet nie miałem czasu odpalić forum w czasie dnia! to chyba ta najgorsza wiadomość dnia :polew: :polew: :polew: :polew: Nie wiem kto mi tą dyntke zrobi! wulkanizator :>
akjam Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 z wieczora Ale dziś q***wa dzień! Piłka - za***iście! Później wyprawa na quada i się zaczęło! Dyntka pynkła, kumplowi płyn z chłodnicy wyebało korkiem i ciul! No ale jakoś się dowieźliśmy do chaty a teraz już w robocie! Nawet nie miałem czasu odpalić forum w czasie dnia! to chyba ta najgorsza wiadomość dnia :polew: :polew: :polew: :polew: Nie wiem kto mi tą dyntke zrobi! wulkanizator :> Ale najlepiej taki mobilny coby mi to zrobił na miejscu!
diman Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 z wieczora Ale dziś q***wa dzień! Piłka - za***iście! Później wyprawa na quada i się zaczęło! Dyntka pynkła, kumplowi płyn z chłodnicy wyebało korkiem i ciul! No ale jakoś się dowieźliśmy do chaty a teraz już w robocie! Nawet nie miałem czasu odpalić forum w czasie dnia! to chyba ta najgorsza wiadomość dnia :polew: :polew: :polew: :polew: Nie wiem kto mi tą dyntke zrobi! wulkanizator :> Ale najlepiej taki mobilny coby mi to zrobił na miejscu! szukaj napewno sie znajdzie internet to potęga :kox:
akjam Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 z wieczora Ale dziś q***wa dzień! Piłka - za***iście! Później wyprawa na quada i się zaczęło! Dyntka pynkła, kumplowi płyn z chłodnicy wyebało korkiem i ciul! No ale jakoś się dowieźliśmy do chaty a teraz już w robocie! Nawet nie miałem czasu odpalić forum w czasie dnia! to chyba ta najgorsza wiadomość dnia :polew: :polew: :polew: :polew: Nie wiem kto mi tą dyntke zrobi! wulkanizator :> Ale najlepiej taki mobilny coby mi to zrobił na miejscu! szukaj napewno sie znajdzie internet to potęga :kox: :gwizdanie: Oby opona jeszcze się nadawała do użytku bo jak nie to muszę wy***ać kasę na oponę a tego nie miałem w planach!
diman Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 z wieczora Ale dziś q***wa dzień! Piłka - za***iście! Później wyprawa na quada i się zaczęło! Dyntka pynkła, kumplowi płyn z chłodnicy wyebało korkiem i ciul! No ale jakoś się dowieźliśmy do chaty a teraz już w robocie! Nawet nie miałem czasu odpalić forum w czasie dnia! to chyba ta najgorsza wiadomość dnia :polew: :polew: :polew: :polew: Nie wiem kto mi tą dyntke zrobi! wulkanizator :> Ale najlepiej taki mobilny coby mi to zrobił na miejscu! szukaj napewno sie znajdzie internet to potęga :kox: :gwizdanie: Oby opona jeszcze się nadawała do użytku bo jak nie to muszę wy***ać kasę na oponę a tego nie miałem w planach! nie rycz sprzedasz mi RNS"E będziesz miał na oponę :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 przywiez na spota pochytamy to tylko wez flaszke czy cos :gwizdanie:
OKO Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 z wieczora Ale dziś q***wa dzień! Piłka - za***iście! Później wyprawa na quada i się zaczęło! Dyntka pynkła, kumplowi płyn z chłodnicy wyebało korkiem i ciul! No ale jakoś się dowieźliśmy do chaty a teraz już w robocie! Nawet nie miałem czasu odpalić forum w czasie dnia! to chyba ta najgorsza wiadomość dnia :polew: :polew: :polew: :polew: Nie wiem kto mi tą dyntke zrobi! wulkanizator :> Ale najlepiej taki mobilny coby mi to zrobił na miejscu! szukaj napewno sie znajdzie internet to potęga :kox: :gwizdanie: Oby opona jeszcze się nadawała do użytku bo jak nie to muszę wy***ać kasę na oponę a tego nie miałem w planach! nie rycz sprzedasz mi RNS"E będziesz miał na oponę :gwizdanie: dokładnie nie ma sytuacji bez wyjścia zawsze możesz pochytać kredyt na oponę :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Marzec 2011, 21:08_________________________________________________ przywiez na spota pochytamy to tylko wez flaszke czy cos :gwizdanie: cytrynówkę dla smakoszy
stanley Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 przywiez na spota pochytamy to tylko wez flaszke czy cos :gwizdanie: my weźniemy kontrę, a Basia wszystkich odwiezie do domu :gwizdanie:
diman Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 przywiez na spota pochytamy to tylko wez flaszke czy cos :gwizdanie: my weźniemy kontrę, a Basia wszystkich odwiezie do domu :gwizdanie: e no tym razem bedzie jeszcze kasia do odwózki :kox: także nie zastanawiaj się może nas byc dużo wiec wez wiecej gorzały :gwizdanie:
akjam Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 z wieczora Ale dziś q***wa dzień! Piłka - za***iście! Później wyprawa na quada i się zaczęło! Dyntka pynkła, kumplowi płyn z chłodnicy wyebało korkiem i ciul! No ale jakoś się dowieźliśmy do chaty a teraz już w robocie! Nawet nie miałem czasu odpalić forum w czasie dnia! to chyba ta najgorsza wiadomość dnia :polew: :polew: :polew: :polew: Nie wiem kto mi tą dyntke zrobi! wulkanizator :> Ale najlepiej taki mobilny coby mi to zrobił na miejscu! szukaj napewno sie znajdzie internet to potęga :kox: :gwizdanie: Oby opona jeszcze się nadawała do użytku bo jak nie to muszę wy***ać kasę na oponę a tego nie miałem w planach! nie rycz sprzedasz mi RNS"E będziesz miał na oponę :gwizdanie: przywiez na spota pochytamy to tylko wez flaszke czy cos :gwizdanie: No bez flaszki ani rusz... :gwizdanie: przywiez na spota pochytamy to tylko wez flaszke czy cos :gwizdanie: my weźniemy kontrę, a Basia wszystkich odwiezie do domu :gwizdanie: :gwizdanie:
stanley Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 przywiez na spota pochytamy to tylko wez flaszke czy cos :gwizdanie: my weźniemy kontrę, a Basia wszystkich odwiezie do domu :gwizdanie: e no tym razem bedzie jeszcze kasia do odwózki :kox: także nie zastanawiaj się może nas byc dużo wiec wez wiecej gorzały :gwizdanie: trzeba płodzić więcej dzieci: "Życie jak w Madrycie"
Rekomendowane odpowiedzi