diman Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 nie dojade dziś niestety ;( czyżby zajob w robocie
tolek85 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 no i już po zmianie oponek :gwizdanie: a prezentuje się to tak: Jak dla mnie może być. Oczywiście, gleba będzie, bez dwóch zdań :gwizdanie: tylko czekam aż trafią się sprężynki S DoZo za 2h
Bulczas Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 no i już po zmianie oponek :gwizdanie: a prezentuje się to tak: Jak dla mnie może być. Oczywiście, gleba będzie, bez dwóch zdań :gwizdanie: tylko czekam aż trafią się sprężynki S DoZo za 2h Nice
tolek85 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Kupię pilnie spężynki S-line. Gdyby ktoś coś widział, słyszał... :gwizdanie:
diman Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 no i już po zmianie oponek :gwizdanie: a prezentuje się to tak: Jak dla mnie może być. Oczywiście, gleba będzie, bez dwóch zdań :gwizdanie: tylko czekam aż trafią się sprężynki S DoZo za 2h wygląda zajebicho :good:
Gość elvis80 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 niestety nie mogłem przyjechać autko jeszcze się naprawia....
Grisza79 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 no i już po zmianie oponek :gwizdanie: a prezentuje się to tak: Jak dla mnie może być. Oczywiście, gleba będzie, bez dwóch zdań :gwizdanie: tylko czekam aż trafią się sprężynki S DoZo za 2h :good:
Gość fudi Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Dzięki za spota Miron auto naprawdę :kox: Bulczas będę się jeszcze do Ciebie pisać jak coś
Gość elvis80 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 a ja tak chciałem przyjechać.... :wallbash:
Gość fudi Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 a ja tak chciałem przyjechać.... :wallbash: Mogłeś namówić tego kolegę z Giszowca i byście razem przyjechali
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 i se wróciłem [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 21:51_________________________________________________Tolek a jak temat ze zderzakiem? bo zapomniałem zapytać?
akjam Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 Ja też po spocie i już w robocie. :gwizdanie:
tolek85 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 i se wróciłem [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 21:51_________________________________________________Tolek a jak temat ze zderzakiem? bo zapomniałem zapytać? Narazie ucichł. Póki co, plany są takie. Zawias, aligator i jak dobrze pójdzie to hebelki. Zmieniła się koncepcja, gdybym nie zmieniał felg, to bym poszedł w body Także teraz mechanika, ostatni etap to będzie lifting
Gość elvis80 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 a ja tak chciałem przyjechać.... :wallbash: Mogłeś namówić tego kolegę z Giszowca i byście razem przyjechali z to on byl czy nie??
akjam Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 i se wróciłem [br]Dopisany: 08 Marzec 2011, 21:51_________________________________________________Tolek a jak temat ze zderzakiem? bo zapomniałem zapytać? Narazie ucichł. Póki co, plany są takie. Zawias, aligator i jak dobrze pójdzie to hebelki. Zmieniła się koncepcja, gdybym nie zmieniał felg, to bym poszedł w body Także teraz mechanika, ostatni etap to będzie lifting W międzyczasie zbieraj tajle do body... :gwizdanie:
Gość elvis80 Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 a ja tak chciałem przyjechać.... :wallbash: Mogłeś namówić tego kolegę z Giszowca i byście razem przyjechali nie było Go????
Kędzior Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 a ja tak chciałem przyjechać.... :wallbash: Mogłeś namówić tego kolegę z Giszowca i byście razem przyjechali nie było Go???? niebylo
Bulczas Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 po spocie. Fura Mirona robi mega wrażenie
akjam Opublikowano 8 Marca 2011 Opublikowano 8 Marca 2011 po spocie. Fura Mirona robi mega wrażenie Golas... :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi